Review House of Einstein Kledingbox: alles wat je moet weten!
5 min. leestijd

Review House of Einstein Kledingbox: alles wat je moet weten!

Heb je wel eens van House of Einstein gehoord? Dit Nederlandse bedrijf levert kleding boxen voor mannen. Een kleding box is precies zoals wat het zegt: een box vol kleding voor mannen. Maar wat houdt een House of Einstein kledingbox in? En waarom zou je zo’n kledingbox van House of Einstein willen hebben? In deze review lees jij alles wat je moet weten over de trendy kledingservice van House of Einstein. Na het lezen van deze recensie en productreview weet jij of een kledingbox iets voor jou is. Ook ontdek je hoe een kledingbox antwoord geeft op een paar praktische kleding problemen waar mannen mee kampen.

Heb jij als man moeite met het shoppen van trendy heren kleding, en wil je eigenlijk helemaal niet meer shoppen? Dan mag je deze review niet missen, lees snel verder!

Wat is House of Einstein Kledingbox voor mannen?

review blog house of einstein

House of Einstein levert kledingboxen aan mannen. Het concept houdt in dat je eenmalig online een quiz invult. Hierin geef je jouw voorkeur en wensen van heren kleding aan. Dus wat je leuk vindt, welke stijl je graag draagt en wat voor soort kleding je mooi en comfortabel vindt. Vervolgens gaat achter de schermen een personal styliste aan de slag. Hij of zij stelt een kledingbox op maat samen: deze heren kledingbox bevat dus uitsluitend kleding die naadloos aansluit op jouw kledingwensen. Vervolgens wordt de kledingbox gratis thuisbezorgd. Eenmaal aangekomen kan je de kledingbox uitpakken en heb je 7 dagen de tijd om de kleding te passen. En hier komt het: je betaalt alleen voor de kleding die je houdt. De kledingbox kan je gratis retour sturen. Je loopt dus vrijwel geen risico. Wel is er een service fee van 10 euro. Als je meer dan 150 euro aan waarde van de kledingbox betaalt, dan vervalt deze fee.

Een kledingbox is dus een persoonlijke service waarbij een persoonlijke styliste een kledingbox samenstelt die is gebaseerd op jouw kledingsmaak. Hierdoor ontvang je trendy heren kleding volgens jouw smaak. In een kledingbox zitten meestal twee complete outfits plus aanvullingen van passende accessoires zoals een riem of sokken. Hierdoor haal je met een kledingbox direct een gehele outfit in huis zodat je weer trendy en stijlvol op het werk kan verschijnen. En doordat de service vrijwel geheel gratis is (op de service fee na) loop je bijna geen risico.

Inspiratie nodig? Klik hier voor inspiratie en aanbiedingen voor herenkleding.

Waar staat House of Einstein voor?

review kledingbox house of einstein

House of Einstein staat voor persoonlijk kleding advies op maat voor mannen. Ze willen jou de beste beleving bieden op het gebied van mannen kleding. Dit doen ze met behulp van een personal styliste die kijken naar jouw kledingsmaak. Je krijgt dus altijd een kledingbox die 100% op maat is (letterlijk, want je moet al je kledingmaten opgeven).

Het concept is dusdanig opgesteld dat je nooit meer hoeft te shoppen. Je ontvangt complete outfits die je direct aan kan doen na ontvangst van een kledingbox. Dit betekent dan ook dat je nooit meer zelf hoeft te winkelen voor kleding. Nooit meer shoppen! Alleen voor die tijdbesparing zou je al kiezen voor House of Einstein. Want even shoppen kan je zo maar een dag vrije tijd kosten. En dat vind ik dan ook mooi aan het kleding box concept van House of Einstein: je hoeft alleen een korte quiz in te vullen en je ontvangt trendy heren outfits op maat. Laten we nogmaals kort kijken naar alle stappen van hoe het werkt.

Vind jij het kledingbox concept ook geniaal? Let dan op: als je wilt weten wat de beste kledingbox is ga dan naar deze top 3 kledingbox vergelijken.

Hoe werkt een Kleding Box van House of Einstein?

Het heren kleding box concept is heel eenvoudig en bestaat uit maar 3 stappen. Zo is stap 1 om je kleding wensen door te geven via een korte quiz. Een kleding styliste gaat voor je aan de slag. De tweede stap is dat je de box met kleren ontvangt en dat je het kan passen. Bepaal welke kleren je wilt houden en stuur de rest terug met de inbegrepen retourlabel. De 3de en laatste stap is achteraf betalen. En als je wilt kan de personal styliste die je heeft geholpen je up-to-date houden met nieuwe kleding boxen volgens jouw kledingvoorkeuren. Maar dat laatste is absoluut niet verplicht.

Waarom zou je een Kledingbox van House of Einstein willen?

Wil je weten of een kledingbox voor jou geschikt is? Want waarom zou je dan een box vol heren kleding willen ontvangen? Ik kan toch ook zelf naar de winkel? Dat laatste kan zeker, maar toch biedt House of Einstein een paar grote voordelen die veel problemen van heren oplossen. Dit zijn de voordelen van House of Einstein:

  1. Je ontvangt gratis stijladvies op maat: je betaalt nooit meer dan de winkelprijs van de kleding die je behoudt, maar de gratis personal styling advies is inbegrepen.
  2. Je hoeft nooit meer zelf te shoppen: deze tijdbesparing mag je in je broek steken!
  3. Trendy kleding: je ontvangt complete outfits volgens jouw kledingsmaak waardoor je altijd trendy en stijlvol kan verschijnen op straat, op het werk of op een feestje.
  4. Geen risico: je betaalt achteraf, en alleen voor de kleding die je behoudt. Ook ben je niet verplicht tot herhaal aankopen of een abonnement (al is dat laatste wel een optie).

Goed om te weten: hun geven een gemiddelde klanttevredenheidsscore van 4.7 op 5. Dat is heel erg hoog en dus veel tevreden members! En geloof mij maar dat dit niet vanzelfsprekend is. Zo heb ik meerdere reviews gedaan waarbij ik kledingboxen met elkaar vergelijk. Zo heb ik ook een review blog geschreven over de 7 beste kledingboxen voor mannen vergelijken. Sommige concurrenten van House of Einstein krijgen veel lagere recensies. Daar hebben klanten problemen met retourneren en/of is de service niet goed. Maar de reviews over House of Einstein zijn super hoog met een 4.7 op 5, en dus vrij bijzonder!

Hoe is de prijs en kwaliteit van House of Einstein?

Als we kijken naar de kwaliteit dan is House of Einstein een van de beste heren kledingboxen. Dat is ook gebleken uit onze vergelijkingsblog van de top 7 kledingboxen. Ze variëren binnen een collectie van 50 premium heren kledingmerken van de beste kwaliteit. Zo is de gemiddelde prijs 120 euro voor een spijkerbroek, 100 euro voor een trui en 80 euro voor een overhemd.

Geschikt voor de meer stijlvolle man met een iets hoger budget voor meer trendy en kwaliteit kleding. Als je een budget shopper bent dan is dit niet voor jou geschikt. Dan kan je eerder kiezen voor WE Fashion als goedkoper alternatief. Het is niet voor goedkope kleding, het concept staat voor kwalitatieve en stijlvolle heren kleding waardoor je er modieus bijloopt in complete outfits. Maar vergeet niet dat je wel tijd bespaart doordat de personal styliste al het werk voor je doet. En tijd is ook geld zoals ze zeggen.

Inspiratie nodig? Klik hier voor inspiratie en aanbiedingen voor herenkleding.

recensie kledingbox house of einstein

De House of Einstein Kleding Box is ook origineel als Cadeau voor Mannen

Het kan zijn dat je twijfelt voor jezelf, maar dat je wel iemand kent voor wie een kledingbox van House of Einstein perfect zou zijn. Als cadeau inspiratieblog vinden wij een kledingbox een van de leukste cadeau ideeën voor een man. Want aan de hand van een kledingbox heeft hij direct complete outfits die geheel aansluiten op zijn kledingsmaak. Dus waarom dan niet een Giftcard / Cadeaubon van House of Einstein geven aan een man? Zo is het een leuk en origineel cadeau voor een broer, een vriend, man en ook voor vaders. Zo zou het een superleuke cadeautip voor Vaderdag zijn!

Inspiratie nodig? Klik hier voor inspiratie en aanbiedingen voor herenkleding.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie