Beauty Box Abonnement [2023] Onafhankelijke Vergelijking!
9 min. leestijd

Beauty Box Abonnement [2023] Onafhankelijke Vergelijking!

De wereld van beauty boxen blijft in ontwikkeling. De markt is dan ook erg populair en de groei blijft zich ook in 2023 doorzetten. Dat vraagt om een update van onze beauty box abonnement vergelijking in 2023. Want wat zijn dit jaar de populairste beauty boxen in Nederland, en welke is in vergelijking tot de andere de beste keuze? In deze vergelijking hebben we uitgebreid nieuw onderzoek gedaan naar de recente ontwikkelingen van de beauty box wereld.

Laten we snel doorgaan!

Wat is een beauty box abonnement?

beauty box abonnement vergelijking

Misschien ben je nog niet zo goed bekend met de beauty box, en vraag je je af wat een beauty box abonnement precies is. Een beauty box abonnement is een lidmaatschap waarbij vrouwen iedere maand een nieuwe beauty box thuisbezorgd krijgen. Deze beauty box zit vol met allerlei nieuwe, leuk, en kwalitatief goede beauty en verzorgingsproducten. Ook zitten er vaak leuke goodies in, zoals sieraden en/of andere must haves. Uiteraard dit alles volgens de laatste modetrends.

Er zijn verschillende aanbieders van beauty box abonnementen. In deze 2023 vergelijking zijn er vier aanbieders over die het bekijken waard zijn. De een is nog beter dan de ander, want er kan natuurlijk maar een de allerbeste zijn. Het verschil hierbij zit vaak in een mix van kwaliteit en prijs. Maar over het algemeen bevatten alle boxen goede kwaliteit beauty producten. Denk hierbij aan A-merken voor make-up, verzorging en/of accessoires.

Het is niet alleen leuk om een beauty box abonnement voor jezelf aan te schaffen. Het is ook erg leuk om een Goodiebox cadeau te geven. Dit heeft namelijk vele voordelen, zowel voor de cadeaugever als de cadeauontvanger!

Wat zijn de voordelen van een beauty box abonnement?

beauty box abonnement vergelijking

Een beauty box abonnement heeft een paar interessante voordelen. Het is namelijk niet voor niets dat de markt zo enorm populair aan het worden is! En dan ben jij er nog relatief vroeg bij, want steeds meer vrouwen in Nederland ontdekken de unieke dienst van een beauty box.

Allereerst is het prijsvoordeel een groot voordeel van een beauty box abonnement. De aanbieders van beauty boxen zijn nieuwe bedrijven die enkel online opereren. Hierdoor hebben ze geen hoge vaste kosten van dure kantoren en dergelijke. Ook kunnen zij direct inkopen bij de fabrikant, waardoor ze een veel lagere inkoopprijs hebben. Het gevolg hiervan is dat ze een lage prijs kunnen aanbieden voor hun beauty boxen, terwijl de winkelwaarde van deze producten veel hoger ligt. Meer hiervoor zullen we straks ontdekken in de beauty box abonnement vergelijking van 2023

Het prijsvoordeel is niet het belangrijkste voordeel. Het allerbelangrijkste voordeel van een beauty box abonnement is namelijk dat het een verwenmomentje is voor de drukke vrouw. Wij dames worden steeds drukker. Werk, kinderen, opleidingen, verantwoordelijkheden, het houdt niet op! En daar is dan het beauty box abonnement. Iedere maand wordt een nieuwe beauty box opgestuurd, met daarin verrassende en heerlijke beauty en verzorgingsproducten. Niet alleen is het super leuk en spannend om de nieuwe box te ontvangen, maar ook is het een momentje voor ons zelf. Dit is ons maandelijkse verwenmomentje. Even wat Me-Time!

Naast deze twee grote voordelen zijn er nog meer voordelen. Denk aan dat er altijd hoge kwaliteit A-merken worden geleverd. Ook zitten er trendy, nieuwe producten in die de laatste modetrends volgen. Ook hoef je dankzij het beauty box abonnement nooit meer zelf te shoppen voor beauty en verzorgingsproducten. Het wordt allemaal iedere maand gratis thuisbezorgd. Wat een spannende verrassing is dat!

Wat zit er in een beauty box abonnement?

De inhoud van een beauty box abonnement kan je met elkaar vergelijken. Zo heeft iedere beauty box een nieuwe inhoud. Je zal nooit dezelfde producten ontvangen. Maar ook tussen de verschillende beauty box abonnement aanbieders is er een vergelijking. Want alhoewel ze ieder haar eigen specialiteit hebben, zijn ze allemaal gericht op beauty en verzorging. Zo heb je als voorbeeld Goodiebox Unboxing reviews waarin je een indruk kan krijgen wat voor soort producten erin zitten. Bij het ene beauty box abonnement ligt de focus meer op make-up en verzorgingsproducten en bij de andere ligt het meer op sieraden en accessoires.

Laten we eens gaan kijken naar de beauty box abonnement vergelijking voor 2023!

Beauty box abonnement vergelijken voor 2023: welke zijn er?

In deze vergelijking van het beste beauty box abonnement in Nederland zullen we uitgebreid onderzoek doen naar de vier grootste beauty boxen. Bij iedere aanbieder zullen we op zijn minst een vergelijking doen op de volgende vier punten:

  1. Kwaliteit
  2. Prijs
  3. De waarde van de inhoud
  4. Frequentie

Ook kijken we naar de algehele indruk en naar de ervaring erom heen. Zo hebben sommige beauty box abonnementen ook eigen thema’s en zelfs een ware community. Dit geeft extra ervaring en maakt het leuker om hiervan lid te zijn.

Het is belangrijk om te weten dat dit een onafhankelijke vergelijking van beauty box abonnementen is. Wij kunnen iedere box goed beoordelen op haar kwaliteit, omdat wij vele testboxen hebben ontvangen en vele reviews hebben gedaan.

Bluxbox – de ideale box voor nieuwe cosmetica producten ontdekken

beauty box abonnement vergelijken

De afgelopen jaren was Bluxblox een niet zo interessant beauty box abonnement in vergelijking tot anderen. Maar gelukkig heeft dit bedrijf zichzelf goed ontwikkeld en hebben ze serieus werk gemaakt van hun kwaliteit en aanbod. In 2023 heeft Bluxbox zichzelf ontwikkelt tot een interessante beauty box abonnement voor het testen van nieuwe cosmetica producten van grote merken. Zo werken ze samen met Garnier, Olaz, LookX en meer grote merken.

De Bluxbox profileert haarzelf meer als een echte cosmeticabox. Een box waarin vele beauty en verzorgingsproducten zitten. Hier zitten ook vaak nieuwe testproducten bij van de grote beauty merken in Nederland en Buitenland. Maar naast testproducten zitten er ook vele volwaardige A-merken in. In iedere Bluxbox zit namelijk maar liefst 8 tot 10 full-sized producten! Dit maakt het een grote, volle doos waarvan je extra lang kan genieten. Om de twee maanden wordt een nieuwe Bluxbox geleverd aan leden, waardoor het gelukkig ook weer niet net iets te veel wordt.

De Bluxbox is in onze ogen niet de meest originele box. Wel is het een hele goede gevulde cosmeticabox met A-merken van hoge kwaliteit. Het is zeker geen slechte keuze, maar uit onze onafhankelijke vergelijking van beauty box abonnementen 2023 is dit niet de beste keuze.

Kwaliteit: 8 – 10 full-sized producten van A-merken in cosmetica, beauty en verzorging
Prijs: 25,95 euro per Bluxbox (omgerekend 12,95 euro per maand)
De waarde van de inhoud: iedere box heeft een minimale waarde van 100 euro
Frequentie: iedere 2 maanden ontvang je een nieuwe Bluxbox
Algemeen oordeel: 4 uit 5 sterren

Wil je meer weten over de cosmeticaboxen van Bluxbox? Lees dan hier de review over Bluxbox.

Goodiebox – de populairste beauty box van Nederland

beauty box abonnement vergelijken

Goodiebox is het populairste beauty box abonnement in Nederland, en voor een goede reden. De community van Goodiebox is voor echte liefhebbers van beauty box abonnementen. De leden zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van dit bedrijf. Ook vinden er veel gesprekken plaats op de Instagram van Goodiebox over wat ze zouden willen zien in de nieuwe Goodieboxen van de volgende maanden. En het leukste is dat Goodiebox hier dan ook echt iets meedoet! Qua innovatie en creativiteit is dit de beste keuze onder de beauty boxen. Zo heeft iedere box een ander thema, en hebben ze een hele belevenis eromheen gebouwd.

Ook qua kwaliteit en prijs verhouding is Goodiebox een hele goede keuze. Iedere maand wordt een nieuwe Goodiebox gratis thuisbezorgd aan haar leden. Hierbij staat een Happy Moment centraal. Het gaat om jou. Jij verdient een verwenmomentje voor jezelf. Heerlijk, in alle rust de Goodiebox uitpakken met haar leuke, en nieuwe beauty producten die je direct kan uittesten. Niet voor niets zijn alle recensies over Goodiebox laaiend enthousiast. Wist je bijvoorbeeld dat Goodiebox een 4,9 op 5 ratingscore krijgt van haar leden? Dit zowel op Trustpilot als op Facebook. Daarmee heeft Goodiebox de hoogste reviewscore in vergelijking tot andere beauty box abonnenten.

Kwaliteit: 5 – 7 full-sized producten van A-merken in cosmetica, beauty en verzorging
Prijs: 24,95 euro per maand
De waarde van de inhoud: iedere box heeft een minimale waarde van 80 euro
Frequentie: iedere maand ontvang je een nieuwe Goodiebox
Algemeen oordeel: 5 uit 5 sterren

Happy Golden Ticket bij Goodiebox

Wist je dat sinds 2023 Goodiebox een nieuw concept heeft, wat ze de Happy Golden Ticket noemen? Dit concept is net als Charlie and the Chocolate Factory (super gaaf!!). Iedere maand zit in 1 van de Goodieboxen een Happy Golden Ticket. Hiermee wint een enorm gelukkig Goodiebox-lid een unieke prijs. Iedere maand is het een andere prijs, en dat blijft altijd een verrassing. Vanuit de vorige boxen waren het de volgende prijzen:

  • Een trendy fiets van het merk Veloretti
  • Originele Polaroid camera
  • Cluse dameshorloge
  • Babyliss föhn
  • Gratis kaartjes voor Chantals Pyjama Party Live
  • Drie overnachtingen op een uniek Glamping concept

Tja, dit soort prijzen maakt het wel HEEL aantrekkelijk om een Goodiebox member te worden! Wil je meer weten over dit unieke beauty box abonnement? Klik dan op deze link met meer informatie of word direct lid en ontvang je eerste Goodiebox 😉.

Lookfantastic – een leuke beauty box voor ware beauty queens

beauty box abonnement vergelijken

Een ander populair beauty box abonnement in 2023 is die van Lookfantastic. Op het gebied van beauty en verzorging is Lookfantastic een van de grootste webshops in Europa. Vrijwel alles wat je maar kan bedenken op het gebied van make-up, haar, geur en lichaam kan je shoppen bij Lookfantastic. We kunnen dus wel stellen dat dit een hele grote speler is op het gebied van beauty. En deze positie kunnen ze optimaal benutten voor het samenstellen van unieke beauty box abonnementen.

Twee goede redenen om te kiezen voor Lookfantastic beauty box abonnement is hun expertise voor goede beauty producten. De andere reden is dat het een van de goedkopere boxen is in vergelijking tot de rest. Daarentegen vind ik de box wel minder originele producten bevatten. Kwalitatief gezien zijn ze heel goed, en zeker nuttig voor dagelijks gebruik, maar niet altijd vernieuwend of experimenteel. Desalniettemin staat Lookfantastic hoog in onze top 3 beste beauty boxen!

Kwaliteit: 5 – 7 full-sized producten van A-merken in cosmetica, beauty en verzorging
Prijs: 15,50 euro per maand op basis van jaarabonnement
De waarde van de inhoud: iedere box heeft een minimale waarde van 50 euro (vaak rond de 80 euro)
Frequentie: iedere maand ontvang je een nieuwe beauty box
Algemeen oordeel: 5 uit 5 sterren

Dutble – een beauty box abonnement voor beauty en must have accessoires

beauty box abonnement vergelijken

De vierde en laatste populaire beauty box abonnement in 2023 is Dutble. Dutble is de afgelopen jaren nogal zoekende geweest naar hun concept. Maar inmiddels lijkt het duidelijk te zijn waar ze voor staan. En dat is voor een beauty box met vooral veel accessoires en must haves erin. Zo hebben ze een paar zelfontwikkelde sieradenmerken waaronder Nemi. Uit ervaring weet ik de kwaliteit van Dutble. Zo heb ik enkele Dutble Unboxing reviews en recensies geschreven. In alle eerlijkheid vind ik de box wat tegenvallen. De kwaliteit van de producten is niet zo hoogwaardig in vergelijking tot de andere beauty boxen. Met name de Goodiebox is aanzienlijk beter op het gebied van kwaliteit. Dit is jammer, want het lijkt alsof je minder waar krijgt voor je geld bij Dutble.

Eerlijk is eerlijk, van alle beauty box abonnementen vind ik die van Dutble de minst goede. Het is zeker geen slechte box, maar het is wel de minst goede van allemaal.

Kwaliteit: 5 – 8 full-sized beauty producten en accessoires
Prijs: 27 euro per box (13,5 euro per maand)
De waarde van de inhoud: iedere box heeft een minimale waarde van 80 euro
Frequentie: iedere twee maanden een nieuwe box
Algemeen oordeel: 3 uit 5 sterren

Beauty box abonnement 2023 vergelijken: dit is onze favoriet!

beauty box abonnement vergelijken

Na een vergelijking van de populairste beauty box abonnementen van 2023 is wederom Goodiebox het beste beauty box abonnement in Nederland. Van alle beauty boxen bieden ze bij Goodiebox de beste kwaliteit en de leukste ervaring. Uiteindelijk draait het allemaal om de beleving, en die is bij Goodiebox enorm goed! Iedere maand heerlijke nieuwe A-merk beauty producten om te gebruiken. Iedere maand een heerlijk verwenmomentje voor jezelf. En dankzij een levendige community voelt het alsof je een echt onderdeel bent van Goodiebox.

Zelf ben ik overtuigd en gebruik ik al jaren Goodiebox. En jij, wil jij ook kiezen voor het beste beauty box abonnement in Nederland? Klik dan op deze link met alle informatie over Goodiebox en meld je direct aan!

Ervaringen met beauty boxen in 2023

Nu hebben wij vele goede ervaringen met beauty boxen in 2023. Ook dit jaar blijven we weer vol testen & reviews doen over dit prachtige concept. En jij, heb jij al ervaringen met een beauty box abonnement? Zo ja, wat zijn jouw ervaringen hiermee en wat vind je het leukste aan dit concept? Of zo nee, waarom ben je nog niet begonnen aan een beauty box? Wat houd je tegen of waar heb je twijfels over? Laat het hieronder weten in een reactie zodat we met elkaar en anderen erover kunnen hebben. Wie weet helpen we elkaar wel verder!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie