Inonebox Review & Ervaringen over dit beauty box abonnement
4 min. leestijd

Inonebox Review & Ervaringen over dit beauty box abonnement

Hi, welkom bij een nieuwe review over beauty box abonnementen. Ditmaal gaat het om een Inonebox Review. Inonebox is namelijk de nieuwe naam van Dutble. In 2019 schreef ik al een review over Dutble Unboxing, maar in de loop der tijd hebben zij hun concept continue aangepast en verbeterd. Bij dit verbeterde concept hoort ook een nieuwe naam, en dus heet Dutble vanaf nu Inonebox. In deze review over Inonebox gaan we kijken naar wat het verbeterde concept inhoudt. Ook deel je mijn ervaringen met deze beauty box abonnementen-leverancier, en gaan we Inonebox vergelijken met andere beauty boxen.

Laten we snel doorgaan!

Inonebox Review: dit is het nieuwe concept van de beauty box

Het nieuwe concept van Inonebox beauty box abonnement is geheel gericht op Make-up, Beauty & Fashion. Inonebox is helemaal gericht op het ontdekken en uitproberen van nieuwe merken en producten op het gebied van make-up en beauty. In principe is dit dus nog steeds hetzelfde als toen zij nog Dutble Box heette. Ook is dit niet verschillend met andere beauty box abonnementen, waarover straks meer.

Mijn persoonlijke ervaringen met Inonebox is dat haar beauty box iets meer gericht is op sieraden en accessoires in vergelijking tot andere beauty boxen. Die laatste richten zich meer op make-up en verzorging. Bij Inonebox is daar nog iets meer variatie in door het toevoegen van haar eigen sieraden-merken. Zelf heb ik een Inonebox mogen testen, en heel eerlijk gezegd ben ik niet zo overtuigd van de kwaliteit van deze sieraden. De beauty box is meer gericht op het volproppen van het doosje, in plaats van de focus te leggen op kwaliteit. Zo is in mijn optiek Goodiebox veel meer gericht op goede kwaliteit producten. Dit komt dan ook goed terug in het uitgebreide review artikel over beauty box abonnementen.

Hieronder zien we aan de hand van twee impressiefoto’s vanaf het Instagram-account van Inonebox hoe de inhoud hiervan is veranderd. De eerste foto is van het concept Dutble. De andere foto is de vernieuwde Inonebox waar deze review over gaat.

Inonebox review ervaringen

bron: Instagram _inonebox

Inonebox review ervaringen

bron: Instagram _inonebox

Wat is de prijs van het Inonebox beauty box abonnement?

Inonebox heeft haar concept van het abonnement en de prijs aangepast. Hierboven zie je het proces van hoe Inonebox als beauty box abonnement werkt. Ze werken met een Try-Out box, oftewel een testbox. Voor 5 euro kan je een Try-Out Box ontvangen. Let wel, de voorwaarde hiervoor is dat je minimaal de volgende beauty box van Inonebox ook afneemt. Die wordt twee weken later verzonden, en kost 19 euro. Interessant hieraan is dat je de beauty box zelf kan samenstellen. Dit is een aanpassing in hun concept, en is ook verschillend met andere beauty box aanbieders. Bij die ontvang je namelijk een verrassing box waarbij je niet zelf kan aangeven wat je wilt ontvangen. Persoonlijk vind ik dat wel leuker, omdat het dan iedere maand weer een verrassing is. En dus iedere maand een feestje 😉.

In de prijs is Inonebox iets goedkoper geworden. Voorheen, toen ze nog Dutble waren, was de prijs voor het abonnement 27 euro per twee maanden. Iedere maand zou je dan een beauty box ontvangen. De prijs is nu gewijzigd naar 19 euro per maand, maar daarvoor krijg je ook iedere keer een box. Dus voorheen was het 27 euro per beauty box, met een waarde van 100 euro of meer. Bij Inonebox is het nu 19 euro per beauty box geworden, met een waarde van 75 euro of meer.

Als we deze prijs vergelijken met Lookfantastic, dan is het beauty box abonnement van Lookfantastic iets goedkoper. Bij hun is het namelijk 15,50 euro per beauty box. Bij Goodiebox is de prijs 19 euro per beauty box, en dus hetzelfde als Inonebox. Maar Goodiebox heeft wel betere kwaliteit en een leuker concept als je het mij vraagt.

Mijn Review & Ervaringen met Inonebox

Mijn persoonlijke ervaringen met Inonebox en andere beauty boxen is dat Inonebox best wel een leuke beauty box is. Natuurlijk is het super gaaf om leuke accessoires, make-up en andere beauty producten te ontvangen in een box. Het beauty box concept is dan ook geweldig en raad het zeker iedere vrouw aan die een maandelijks verwenmomentje voor haarzelf wilt. Uit mijn ervaringen blijkt echter wel dat Inonebox niet de beste keuze is. In vergelijking tot andere beauty boxen, waar ik straks op terugkom, zijn er betere keuzes dan Inonebox. Zeker nu zij de prijs hebben aangepast en deze gelijkaardig is met concurrenten, zijn zij niet meer onderscheidend. Voorheen, toen het nog Dutble was, waren ze namelijk ietsjes goedkoper dan sommige andere giftboxen.

Ook veranderen ze continue het concept. Niet alleen qua inhoud, maar ook qua prijs. De afgelopen jaren is Dutble / Inonebox namelijk al 5 keer (!) van concept veranderd. Als member van zo’n beauty box abonnement is al die verandering niet zo fijn. Je weet niet waar je aan toe bent.

Tot slot, bij Inonebox proberen ze je slim te lokken met een testbox voor slechts 5 euro. Na die testbox is het echter wel zo dat je minimaal nog 1 extra beauty box dient te kopen (voor 19 euro) alvorens je kan opzeggen. Het opzeggen is daarna wel 24/7 mogelijk, dat is wel zo fair! Mijn advies is echter om niet voor Inonebox te kiezen als beauty box abonnement. Het lokkertje is interessant, maar uit mijn review en ervaringen blijkt dat Inonebox gewoon niet in de buurt komt qua kwaliteit van twee andere beauty box abonnementen. Uit de top 3 beauty boxen staat Inonebox slechts op de derde plaats. Er zijn gewoon veel betere beauty boxen in Nederland. Laten we daar eens naar kijken.

Inonebox vergelijken met GoodieBox en Lookfantastic

We gaan dit artikel over Inonebox review en ervaringen afsluiten met een vergelijking met de twee beste beauty box abonnementen in Nederland van dit moment. Dit zijn Goodiebox (de beste) en Lookfantastic (de op een na beste).

Als we Inonebox vergelijken op basis van kwaliteit, dan scoren zij minder goed dan Goodiebox en Lookfantastic. Ook Bluxbox is kwalitatief wellicht nog beter dan Inonebox. Mijn ervaringen met de beauty box van Inonebox is namelijk dat de make-up en beauty producten van goede kwaliteit zijn, alleen de sieraden en accessoires zijn meer prul-dingetjes van lage kwaliteit. Nog steeds leuk om te hebben hoor, maar kwalitatief gezien minder goed dan bijvoorbeeld Goodiebox die echt hele goede kwaliteit biedt. En dat voor dezelfde prijs.

Want nu de prijs van Inonebox is aangepast naar 19 euro per beauty box, hebben ze eenzelfde prijs als Goodiebox. En ze zijn duurder dan Lookfantastic. Maar van deze drie heeft Goodiebox veruit de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Alles hierover lees je terug in dit artikel over Goodiebox vergelijken. Die onafhankelijke vergelijking mag je beslist niet missen als jij opzoek bent naar de beste beauty box!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie