Beauty Box Vergelijken [2023] De 3 Beste Abonnementen!
8 min. leestijd

Beauty Box Vergelijken [2023] De 3 Beste Abonnementen!

Ook in 2023 is de beauty box weer een gewild abonnement en blijft het maar in populariteit stijgen. En dat is niet gek ook! Want ook hebben beauty boxen enorm veel voordelen voor haar leden. En hoe groter zij worden, hoe aantrekkelijker dit lijkt te worden op gebied van zowel prijs als kwaliteit. Daarom heb ik besloten voor een nieuwe update voor beauty box vergelijken in 2023. Zo schrijf ik al enkele jaren recensies en reviews over subscription box abonnementen. Ook ben ik al een tijdje lid bij een van de beauty box abonnementen uit deze lijst. Hieronder lees je welke!

Om je tijd te besparen gaan we in deze beauty box vergelijking alleen kijken naar de 4 allerbeste abonnementen van dit jaar. De beauty boxen staan niet gerangschikt op populariteit. Iedere beauty box heeft haar eigen voor- en nadelen dus lees de review goed. Per beauty box lees je of het wel of niet de beste keuze is, want ook in 2023 is er nog steeds een duidelijke winnaar als beste beauty box 😉.

Laten we snel doorgaan!

Beauty Box vergelijken in 2023: Bluxbox

beauty box vergelijken

Bluxbox heeft zichzelf als Beauty Box een enorme boost gegeven! Deze organisatie heeft sinds 2022 een nieuwe investeerder, waarbij ze vol inzetten op een verbetering van het Bluxbox beauty box concept. De belangrijkste verandering hierbij is de kwaliteit van de producten. Inmiddels behoren verschillende A-merken tot het assortiment. Denk hierbij aan merken als Garnier Bio en Olaz. Verder is qua kwantiteit Bluxbox een behoorlijke volle beauty box!

Iedere twee maanden wordt een nieuwe Bluxbox opgestuurd en gratis thuisbezorgd. De inhoud hiervan is tussen de 8 – 10 producten. Dit zijn altijd full sized producten zoals ze dat noemen. Het zijn dus geen monstertjes of samples, maar volwaardige producten zoals je die ook in de winkel kan kopen. Bij een lidmaatschap zijn de kosten 29,95 euro per beauty box. Dit is omgerekend zo’n 15 euro per maand. In ruil daarvoor zit in iedere Bluxbox producten met een totale waarde van boven de 100,- euro. Nu vraag je je wellicht af hoe dat kan: je betaalt 29,95,- euro en daarvoor in ruil krijg je producten t.w.v. van 100,- euro. Maar dat is nu net de kracht van een beauty box abonnement.

Wat betreft beauty box vergelijken in 2023 is Bluxbox niet de beste keuze. Begrijp mij niet verkeerd hoor. Het is een prima en goede keuze, zeker voor wie een volle beauty box wilt. Daarom hoort Bluxbox absoluut bij deze top 4! Maar niettemin kan er in een vergelijking maar 1 beauty box de beste zijn. En daar komen we straks op.

Wil je meer weten over de beste beauty boxen? Klik dan nu op deze link met meer informatie over de top 3 beste beauty boxen van dit moment.

Waarom beauty boxen in 2023 veel goedkoper zijn dan die producten in de winkel kopen

Alle beauty box abonnementen uit deze vergelijking bieden exclusieve beauty boxen aan waarbij de winkelwaarde vele malen hoger ligt dan wat je er daadwerkelijk voor betaald. De truc is dat A-merken samen met deze beauty box abonnementen een samenwerking hebben waarbij ze hun nieuwe producten kunnen testen onder de leden. Daarnaast werken Bluxbox en andere beauty box abonnementen direct samen met de beauty, verzorging en make-up merken. Hierdoor kunnen ze goedkoop inkopen, en deze kortingen direct doorspelen aan de leden. Bovendien profiteren beauty box abonnementen van het lidmaatschap. Als jij bijvoorbeeld 1 beauty box afneemt, dan zullen ze daar een kleine winstmarge van een paar procent oppakken. Maar bij een abonnement krijg je er niet 1 maar 6 of 12 opgestuurd. Zo kunnen ze die kleine winstmarge vermenigvuldigen met 6 of 12.

Maak je geen illusie: een bedrijf moet winst maken om te blijven bestaan. En als lid heeft dit vele voordelen. Want om jou als lid te behouden, zullen ze er alles aan moeten doen om jou zo tevreden mogelijk te houden. Dat betekent continue de kwaliteit en service te verhogen, en de prijs laag te houden. Dit noemen we dan een Win-Win. De Win voor het beauty box abonnement is dat zij ons als jarenlange tevreden klant behouden, en dus winst kunnen maken. De Win voor ons is dat we iedere maand of twee maanden een prachtige beauty box krijgen met de meest heerlijke beauty producten! Ook in 2023 is het beauty box concept weer magistraal met vele voordelen voor haar leden. En ik kan het weten, want zelf ben ik lid bij Goodiebox 😉.

Vaak is een Goodiebox zelfs veel goedkoper dan losse beauty producten kopen.

Beauty Box vergelijken in 2023: Goodiebox

beauty box vergelijken

Goodiebox mag absoluut niet ontbreken bij beauty box vergelijken! Zo staat Goodiebox al jaren op nummer 1 zoals terug te lezen in het uitgebreide artikel over goodiebox vergelijken. Het is simpelweg het beste beauty box abonnement binnen Nederland. En om alvast maar op de zaken vooruit te lopen: ook in 2023 komt Goodiebox als beste keuze naar voren bij deze beauty box vergelijking. Hiervoor zijn meerdere te benoemen, want de Goodiebox biedt een paar hele unieke voordelen:

  • Iedere maand ontvang je een nieuwe Goodiebox t.w.v. 65,- euro of meer
  • De Goodiebox is gevuld met 5 – 7 full sized producten
  • Dit zijn allemaal A-merken op het gebied van make-up, beauty, verzorging en musthave goodies
  • Dankzij de maandelijkse Goodiebox krijg je een heerlijk momentje voor jezelf. Dit noemen ze de Me-Time, waarbij je heerlijk kan ontspannen en kan genieten van alle goodies
  • Omdat je niet van te voren weet wat er in de Goodiebox zit, is het iedere maand weer een verrassing en een waar feestje

Uit de beauty box vergelijking blijkt dat Goodiebox community is gegroeid naar meer dan 30.000 leden. Het bizarre is dat zij een klantenscore krijgen van 9,8 op 10. Dat is echt extreem hoog, wat komt doordat ze echt uniek goede kwaliteit en service leveren. Zo is iedere Goodiebox recensie laaiend enthousiast over hun dienst!

Een andere uniek voordeel aan Goodiebox is dat ze speciale samenwerkingen met grote merken hebben. Daarbij maken ze limited editions met bijvoorbeeld My Jewellery of andere grote merken. Deze limited editions zijn alleen beschikbaar voor alle Goodiebox-leden.

Meer weten? Klik dan nu op deze link met meer informatie over Goodiebox en ontdek alle voordelen!

Inhoud van de Goodiebox Voorbeeld

Hierboven gaf ik al aan dat ikzelf ook al eventjes member ben van Goodiebox. Iedere maand ontvang ik een nieuwe Goodiebox vol met de leukste items voor mijzelf. Tot op heden heb ik nog nooit dezelfde producten ontvangen, en er zit altijd meer dan genoeg variatie in. Om je een voorbeeld te geven kan je op mijn website vele Goodiebox reviews lezen waarbij ik de beauty box uitpak en de producten evalueer.

Ook de beauty box van Maart is weer een waar spektakel. Zie hieronder een paar foto’s van de producten die ik in deze Goodiebox heb mogen ontvangen:

Dus ben jij ook overtuigd en wil je meer informatie over de prijzen en voorwaarden van het Goodiebox Membership? Ga dan naar deze link met meer informatie en het aanmaken van een account.

Beauty Box vergelijken in 2023: Lookfantastic

beauty box vergelijken

In de top 3 beste giftboxen staat Lookfantastic beauty box op nummer 2 (Goodiebox staat op nummer 1). De Lookfantastic box scoort dus erg hoog, en hoewel zij niet het beste beauty box abonnement in 2023 hebben, is het beslist wel een interessante keuze. Lookfantastic is namelijk een van de grootste beauty leveranciers in Europa. Ze zijn een echte expert op het gebied van make-up en andere beauty producten. Dit is dan ook een reden om te kiezen voor de beauty box van Lookfantastic. Want de Lookfantastic Box is anders dan de beauty box abonnementen uit deze lijst. Bij Lookfantastic richten zij zich echt puur op de kwaliteit. Dit houdt in hun boxen vaak maar 2 tot 4 full sized make-up producten bevatten. Dit zijn altijd exclusieve A-merken met hoogwaardige kwaliteit. Zomaar wat voorbeelden zijn: Polaar Northern Light Cream, BIOEFFECT EGF Serum, The Ordinary en vele andere topmerken in de beauty.

Qua prijs blijkt uit de beauty box vergelijking dat Lookfantastic een van de goedkopere boxen is. Althans, als je kiest voor een jaarabonnement. Je kan namelijk kiezen tussen een eenmalige beauty box, of een abonnement van 3, 6 of 12 maanden. Bij een 12-maanden abonnement is de prijs per box slechts 15,50,- euro. Dit terwijl de waarde van de inhoud altijd meer dan 70,- euro is. Met hun prijzen zijn ze dus een paar euro goedkoper dan Goodiebox. Persoonlijk vind ik de Goodiebox leuker omdat er meerdere producten in zitten (5 – 7) en de waarde hiervan ligt dan ook wel vaak boven de 100,- euro. Maar Lookfantastic box is beslist een goede keuze voor wie maandelijks exclusieve beauty merken wilt uitproberen! Bovendien is Lookfantastic 10 euro per maand goedkoper dan de Goodiebox, en dat is 120 euro op jaarbasis!

Klik op deze link voor meer informatie over de Lookfantastic box.

Beauty Box vergelijken: Inonebox

beauty box vergelijken

In 2019 en daarvoor hadden we de naam Dutble als beauty box. Dutble heeft haar naam echter verandert. Vanaf nu heten zij Inonebox. Naar wat ze zeggen is het niet alleen een verandering in naam, maar ook in kwaliteit van de producten. Helaas op moment van schrijven heb ik dit nog niet kunnen testen. Maar wel heb ik al eens vaker een Dutble unboxing review geschreven met welke producten er inzitten.

Inonebox is vooral gericht op sieraden en accessoires in haar beauty box. Daarmee onderscheiden zij zichzelf van de andere beauty boxen die meer gericht zijn op beauty en verzorging. Hierbij heeft Inonebox enkele eigen merken opgericht, zoals het sieradenmerk Nemi. Maar om eerlijk te zijn vind ik persoonlijk de kwaliteit hiervan niet zo goed. Dit kan een persoonlijke smaak zijn hoor! Hoe dan ook, in vergelijking met Goodiebox vind ik Inonebox een minder goede keuze. Wel is het een meer geschikte keuze voor wie graag iedere twee maanden een beauty box vol leuke sieraden en accessoires wilt ontvangen. De prijs hiervoor is 27 euro, en in ruil daarvoor ontvang je iedere maand thuis een nieuwe Inonebox met producten ter waarde van 80 euro of meer.

Conclusie beauty box vergelijken in 2023

beste beauty box vergelijking

Ook in 2023 heeft Goodiebox de beste beauty boxen voor haar leden. Nog steeds is qua prijs en kwaliteit Goodiebox de beste keuze. En omdat de community alsmaar groter wordt, kunnen ze steeds meer unieke acties doen. Ook blijft hierdoor de kwaliteit van de beauty boxen alleen maar toenemen. Vooralsnog hebben ze hun prijzen nog niet verhoogd, dus wacht zeker niet te lang met inschrijven nu de prijs nog laag is maar de kwaliteit heel hoog.

Wacht dus niet langer en ga direct naar de websites. Als het je toch niet bevalt, kan je altijd 24/7 direct opzeggen. Je loopt dus geen risico! Maar heel eerlijk gezegd kan ik niet geloven dat je niet direct verliefd raakt met het Goodiebox concept 😉. En, wat vind jij van dit artikel over beauty box vergelijken? Heb jij ervaringen met beauty box vergelijken die je met ons wilt delen? Doe dat in een reactie hieronder!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
An
Door

An

op 05 Apr 2022

Goodiebox is inderdaad super, Lookfantastic écht dramatisch slecht, vól testers. Ik sta verbaasd over deze score, die is echt onverdiend. Zoveel andere veel betere boxen

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie