Lookfantastic Beauty Box Recensie en 5 redenen om het niet te missen!
7 min. leestijd

Lookfantastic Beauty Box Recensie en 5 redenen om het niet te missen!

Heb jij al gehoord van de Lookfantastic Beauty Box? Laten we beginnen met Lookfantastic, wat een grote webshop is voor make-up en verzorgingsproducten voor vrouwen. Nu heeft Lookfantastic ook een zogeheten Beauty Box abonnement, ook wel bekend als een subscription box. Zo’n Beauty Box abonnement is precies wat je ervan zou denken: het is een maandelijkse service waarbij je iedere maand een doosje vol leuke en trendy beauty producten ontvangt. Je sluit hierbij dus eenmalig een abonnement op (dat ieder moment opzegbaar is) en vervolgens ontvang je iedere maand make-up producten en verzorgingsproducten. Daarmee is het een leuke Goodiebox voor iedere vrouw die zichzelf graag wilt verwennen. Gewoon, omdat je dat verdient. En bovendien ben je erdoor ook een stuk goedkoper uit, en bespaar je veel geld. Dit leg ik je in deze review blog met een recensie van de Lookfantastic Beauty Box abonnement haarfijn uit.

Lookfantastic Beauty Box is niet de enige beauty subscription box. Zo heb ik in een vorige blog al verschillende beauty box abonnementen met elkaar vergeleken. Bij deze recensie komt Lookfantastic goed naar voren als een van de beste aanbieders van een beauty box abonnement. Maar waarom? En waarom zou je überhaupt een beauty box abonnement willen hebben? Op deze vragen vind jij het antwoord in deze blog die gaat over een Lookfantastic Beauty Box Recensie met 5 redenen waarom jij deze Goodiebox niet mag missen!

PS: helemaal onderaan deze recensie blog lees je bij reden 5 dat een beauty box abonnement je ook nog eens veel geld bespaart. En je vind er ook een review video van een beauty box die wordt uitgepakt. Zo krijg je een goede indruk van de inhoud.

Reden #1: Lookfantastic is de expert op het gebied van make-up producten

Als ik opzoek ben naar een beauty box abonnement dan wil ik wel zeker weten dat het kwalitatief goede en bruikbare make-up producten zijn. Hetzelfde geldt voor verzorgingsproducten. Zo wil ik geen troep op mijn gezicht smeren. Bij Lookfantastic heb ik mij daar nooit zorgen over gemaakt. Wist je namelijk dat dit make-up merk de grootste in Europa is? En dat ze meer dan 22.000 (!) producten voor make-up, verzorging, haar, enzovoorts aanbieden?

Dat deze partij de grootste in make-up en verzorgingsproducten is zorgt er ook voor dat ze op grote schaal producten kunnen inkopen. Hierdoor hebben ze een lagere prijs dan kleinere winkels. Dit prijsvoordeel wordt naar ons doorberekend, en bij een beauty box abonnement is dit nog eens extra voordeel. Hoe dat zit? Dat lees je bij reden 5 van hieronder. Maar we gaan eerst naar reden nummer 2!

Reden #2: beauty producten per maand ontvangen zonder enige inspanning!

Toen ik een abonnement nam op de make-up bezorgservice van Lookfantastic was dit vrij snel en eenvoudig geregeld, in slechts drie stappen.

De eerste stap is dat je naar deze link van Lookfantastic gaat waarop je je kan aanmelden. Hierbij kan je kiezen om de beauty box eenmalig uit te proberen, of ga voor een 3, 6 of 12 maanden abonnement. Hierbij kan je ervoor kiezen om maandelijks te betalen. Bij reden 5 van hieronder lees jij hoe je het grootste voordeel kan behalen door de juiste keuze van de lengte van het abonnement.

Het “zware” werk zit er nu al op. De tweede stap is namelijk dat je maandelijks een beauty box gratis krijgt thuisbezorgd. In deze beauty box zitten zes (6) make-up en verzorgingsproducten. De hoeveelheid is afhankelijk van de combinatie en de prijs, maar zoals je bij reden 5 van hieronder leest bespaar je altijd veel geld omdat de doos een stuk goedkoper is dan de waarde van de producten die je ontvangt. (je bespaart doordat je niet deze hoge verkoopprijs in de winkel hoeft af te rekenen).

De laatste stap is om even goed in je account bij Lookfantastic te kijken. Dit is namelijk mijn persoonlijke advies aan jou. Het is namelijk zo dat wanneer je een beauty box abonnement afsluit dat deze standaard automatisch verlengd wordt. Maar dit is een keuze die je snel en gemakkelijk kan uitzetten. Hierdoor zal het termijn niet automatisch vernieuwd worden, en kom je niet tegen verrassingen te staan. En als je tevreden bent kan je toch altijd even zelf de subscription box verlengen? Zoals je nu weet is het snel en eenvoudig.

beauty box review lookfantastic

De voordelen van een beauty box abonnement

Het nemen van een beauty box abonnement heeft dus eigenlijk drie grote voordelen, namelijk:

  1. Gemak en tijdsbesparing: met een beauty box abonnement zit je nooit meer zonder make-up en verzorgingsproducten. En je hoeft er helemaal niks voor te doen, behalve dan even een abonnement online afsluiten. Vervolgens ontvang je iedere maand een doos vol leuke en nuttige producten, en dat geheel gratis thuisbezorgd.
  2. Geld besparing: je bespaart enorm veel geld door te kiezen van het inkoopvoordeel dat je krijgt bij een abonnement. Zo’n abonnement heeft voordelen voor Lookfantastic, en in ruil daarvoor wordt ook jij beloond met een lagere prijs en gratis thuisbezorging. Bij reden 5 van hieronder gaan we hier nadrukkelijk op in!
  3. Kwaliteit en trendzetter: dit is direct reden 3 om voor de Lookfantastic make-up abonnement service te kiezen. Met een beauty box abonnement van Lookfantastic ontvang je namelijk altijd de beste merken op het gebied van make-up en verzorging. En meestal de nieuwste editie, waardoor je ook direct een trendzetter bent. Meer hierover in reden 3 van hieronder.

Let op: lees ook eens dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

Reden #3: je hebt als eerste de nieuwste make-up producten dankzij de
Lookfantastic subscription box

We weten nu inmiddels dat Lookfantastic de marktleider in Europa is op het gebied van make-up en verzorging voor vrouwen. En we weten nu ook dat het erg gemakkelijk is om een beauty box abonnement af te sluiten. Hieronder lezen we dat zo’n abonnement ook kwalitatief heel goed is (reden 4), en dat dit je veel geld kan besparen (reden 5). Maar eerst gaan we het even hebben over de trends. Want een reden om te kiezen voor een beauty box abonnement is dat je vanaf dat moment altijd een trendzetter zal zijn op het gebied van make-up en verzorging. Iedere beauty box bevat namelijk de nieuwste producten van A beauty merken, en ook nieuwe A merken zitten erin. In totaal hebben ze een collectie van meer dan 50 van de bekendste beauty merken.

Cadeautip: niet alleen leuk voor jezelf, maar ook uniek en origineel als Goodiebox Cadeau voor dames. Geef het als cadeautje aan vriendin, moeders of dochters ;).

Reden #4: Qua kwaliteit is het een van de beste beauty box abonnementen

Ik heb het zelf ervaren en de beauty box abonnement van Lookfantastic is qua kwaliteit een van de beste opties. Bovendien zijn ze volledig gericht op make-up en verzorgingsproducten. Dit weet ik omdat ik al eens eerder beauty box abonnementen met elkaar heb vergeleken. Dit lees je terug in mijn blog over 9x de beste Goodiebox vergelijken. Sommige van deze subscription boxen richting zich ook op andere soorten Goodies. Dit zijn dan accessoires. Denk hierbij aan sieraden, een horloge of iets anders. Maar bij Lookfantastic krijg je dus 100% make-up en verzorgingsproducten van de hoogste kwaliteit thuisbezorgd. Daarnaast zorgen ze voor veel variatie per doos, waardoor je eigenlijk nooit teveel van dezelfde producten in huis krijgt. Als je bijvoorbeeld in de Februari editie een goede lipstick ontvangt, zal je pas over een aantal dozen weer een nieuwe lipstick ontvangen. Dit plannen ze zorgvuldig, zodat je nooit zonder komt te zitten (maar ook niet te veel dus).


Lookfantastic beauty box recensie


Reden #5: Met een Lookfantastic Beauty Box abonnement ben je goedkoper uit

Met een beauty box abonnement ben je goedkoper uit dan wanneer je de producten los koopt. Maar hoe kan dat dan? Daar zijn twee redenen voor. De eerste reden dat een beauty box abonnement goedkoper is dan dat je alle spullen los inkoopt is dat Lookfantastic gebruikt maakt van grotere inkoop. Wanneer hun bijvoorbeeld 1000 beautyboxen moeten leveren, dan kunnen ze van ieder product 1000 aantallen kopen. Dan krijg je vanzelfsprekend een lagere inkoopprijs dan wanneer je er maar 10, 50 of 100 inkoopt. Deze lagere inkoopprijs zorgt ervoor dat jij er minder voor hoeft te betalen.

De tweede reden dat een beauty box abonnement goedkoper is dan wanneer je het los koopt is de zekerheid. Wanneer jij 1 beautybox koopt, dan verdient Lookfantastic bijvoorbeeld 10 euro aan dat product. Maar als jij een abonnement afsluit voor 3, 6 of 12 maanden, dan kan Lookfantastic niet 1, maar 3, 6 of 12 dozen leveren. In dat geval verdienen ze dus meer geld. En om jou hiervoor te belonen nemen ze genoegen met minder marge, en dus een lagere prijs voor jou. Dit verklaart ook waarom een beauty box abonnement voor 12 maanden goedkoper is dan een abonnement van 6 maanden. Je wordt namelijk beloond voor de loyaliteit omdat je een langer abonnement aangaat.

Een beauty box abonnement is dus goedkoper doordat de prijs veel lager dan normaal ligt. De prijs is lager doordat Lookfantastic een lagere inkoopprijs heeft (en dus wordt de verkoopprijs lager) en de prijs is lager doordat Lookfantastic minder marge per beauty box neemt om jou te belonen voor het loyale gedrag.

Bespaar per jaar minimaal 414 euro terwijl je maandelijks zes beauty producten van de bekendste A merken ontvangt

Zoals ik al eerder schreef in mijn blog over de beste Goodiebox vergelijken is de prijs van een Lookfantastic Beauty Box abonnement gemiddeld. Dit betekent dat ze niet duurder zijn, en ook niet goedkoper dan de meeste make-up abonnementen. Maar met de Lookfantastic Beauty Box ben je wel goedkoper uit. De kosten van een abonnement zijn afhankelijk van de lengte van het abonnement. Zo kan je eenmalige een beautybox proberen voor 20 euro. Bij een 3 maanden, 6 maanden of een 12 maanden abonnement is de prijs een stuk goedkoper. Waarbij je voor een 12 maanden abonnement nog maar 15,50,- euro per
doos betaalt. Maar let op: iedere beauty box bevat een minimale waarde van 50,- euro, en vaak is dit nog hoger. Daarmee ben je dus maandelijks minimaal 34,50,- euro goedkoper uit bij een 12 maanden abonnement (50 – 15,50 euro). Dat is een besparing van 34,50 x 12 maanden, en dus 414 euro. Kortom, het grootste voordeel is te behalen bij een 12 maanden abonnement.

Maar let op: de prijs van het abonnement is nu nog laag omdat het een redelijk nieuw concept is. Wanneer meer en meer mensen er gebruik van gaan maken, hoe hoger de kans is dat de prijs zal stijgen. Wacht dus niet langer en maak gebruik van de grote voordelen die je krijgt via een beauty box abonnement van Lookfantastic.

Bestel via deze link online jouw beauty box abonnement van Lookfantastic en ontvang maandelijks de beste beauty producten gratis thuisbezorgd terwijl je hierdoor ook nog eens geld bespaart.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie