arrow_drop_up arrow_drop_down

Beauty box abonnementen, welke zijn er en wat kun je ermee?

Zet het woordje ‘box’ ergens achter en het lijkt alsof het direct een succes is. We zien steeds meer producten en diensten die middels een soort van abonnementsdienst in een box worden verkocht. Denk hierbij aan ons recente artikel over de 7 leukste kledingboxen voor vrouwen. Dit werkt volgens hetzelfde idee. Op dat na kun je beautyboxen niet met een maaltijdbox vergelijken. En nemen we je daarom mee in ons blog over deze nieuwe populaire beautybox abonnementen. Overigens is er dankzij het internet naast beautyboxen ook een hele grote selectie aan betaalbare beauty producten beschikbaar. Maar naast losse producten zijn ook beautybox abonnementen in opkomst. Bekende voorbeelden hiervan zijn Goodiebox, of de service van de Bijenkort NL. Hieronder lees je alles wat je moet weten bij het overwegen van het nemen van een beautybox abonnement. Ook ga ik de beautybox abonnementen met elkaar vergelijken. Zo doe ik al het werk voor jou, en hoef jij slechts te lezen en te ontdekken wat de leukste beautybox abonnementen zijn.

Wat is een beauty box abonnement?

Uiteraard bevat een beautybox abonnement een selectie aan beauty producten. Maar laten we bij het begin beginnen. Mocht je nog niet helemaal op de hoogte zijn van wat een beautybox nu precies is, laat ons dat dan even voor je ophelderen. Sommige mensen verwarren dit nog wel eens met de kledingbox. Logisch aangezien de term ‘beauty’ ook vaak in de modewereld wordt gebruikt. Alles over kledingboxen lees je hier. En voor meer informatie over beautyboxen blijf je gezellig op deze pagina hangen.

Een beautybox is een leuke doosje gevuld met nieuwe, inspirerende cosmetica en andere beautyproducten. Deze kun je op verschillende manieren bestellen. Afhankelijk van welke je besteld, kan dit middels een abonnement. Waarbij je elke maand een nieuwe box opgestuurd krijgt met verrassende producten.

Naast beautybox abonnementen, kun je ook kiezen voor een beautybox die je eenmalig besteld wanneer het jouw uitkomt. Hier gaan we later nog wat dieper op in en kijken we naar welke beautyboxen er zijn en wat de verschillen zijn.

beautybox abonnement

Wat zit er in een beauty box?

Beauty producten! Wat wil een vrouw nog meer? Ja de beautyboxen zijn gevuld met leuke en nieuwe cosmeticaproducten. Je kunt het zo gek niet bedenken je kunt het tegen komen in een van de boxen. Van Mascara, Eyeliners, verschillende crèmes, lippenstift, luchtjes. Je hebt wel een idee denk ik.

Verschillend per aanbieder zijn de aantallen producten die je elke keer weer in je box krijgt. Maar doorgaans is dit van minimaal 5 tot 8 producten. In sommige beautyboxen tref je ook nog beauty tips aan voor de betreffende producten. Veelal wordt er met een thema gewerkt en verandert deze met elke box.

Wat is het voordeel van een beauty box abonnement?

Er zijn meerdere positieve kenmerken weg te schrijven over een beautybox. Laten we eens gaan kijken naar wat de voordelen zijn.

Inspirerend en verrassend.

Wanneer je een abonnement hebt, waarmee je elke maand of andere te kiezen periode een leuke box thuisbezorgd krijgt. Dan is het net alsof je jezelf een cadeautje geeft. Hoewel je vaak op de website van de aanbieder kunt zien wat er in de box van deze of volgende maand zit. Is het wanneer je hier niet naar kijkt, elke keer weer een grote verrassing wat er in de box zit.

Op deze manier leer je op een goedkope manier nieuwe producten kennen. Wat natuurlijk super inspirerend is! Cosmetica producten waarvan je het bestaan niet wist of altijd dacht dat het niets voor je was. Tot je het nu een keer zelf kan proberen.

Proefdiervrij.

Dit verschilt per aanbieder van de beautybox. Hoewel de meeste duurzaam bezig zijn. Zul je natuurlijk uniek moeten zijn en behalve op een leuke manier cosmetica producten verkopen, ook iets goeds moeten doen voor het milieu. Daarom zul je zien dat enkele beautyboxen alleen producten hanteren die proefdiervrij zijn.

Veel goedkoper dan in de winkel.

Een ander groot voordeel van beautyboxen is de prijs. Omdat het bedrijf waar jij de beautybox besteld groot kan inkopen bij de fabrikant. Kunnen ze dit veel goedkoper doen, waardoor jij ook veel minder betaald voor de beauty producten. De korting die je krijgt ligt meestal gemiddeld rond de 60% maar kan soms wel oplopen tot 80%. Dit is natuurlijk een koopje!

goedkope beautybox abonnomenten

Altijd een cadeau in huis.

Je zult vast wel denken, het mag dan wel zo goedkoop en leuk zijn. Maar wat moet ik met producten die ik niet wil of gebruik? De kans is natuurlijk aanwezig dat er een keer iets in de box zit, dat je niet wilt gebruiken. Onze tip is dan om dit product te bewaren, je kunt deze een keer cadeau doen aan een vriendin waarvan je weet dat ze het wel leuk vindt. De doosjes waarin de producten worden bezorgd. Zijn meestal ook oogstrelend hebben een mooi design. Je zou er een of twee kunnen bewaren om daar bijvoorbeeld een keer de producten in te doen die je niet wilt houden en deze zo cadeau doen aan iemand anders.

Cadeautip: niet alleen leuk voor jezelf, maar ook uniek en origineel als Goodiebox Cadeau voor dames. Geef het als cadeautje aan vriendin, moeders of dochters ;).

Welke beauty boxen zijn er?

Het mooie van beautyboxen is dat ze klein zijn, door de brievenbus passen. En je niet beperkt bent tot bestellen bij Nederlandse aanbieders. Wanneer je globaal kijkt, dan zul je veel beautyboxen vinden. Niet allemaal leveren wereldwijd. Maar toch zijn er enkele die dat wel doen, en heb je natuurlijk de beautyboxen die gewoon uit Nederland komen. Daarom hebben we hieronder 4 beautyboxen vermeld die momenteel erg populair zijn in Nederland. Veel plezier met de volgende beautybox abonnementen. 

beautybox maandabonnement

Goodiebox – de populaire beauty box voor vrouwen

Dit is een van de nieuwste beautyboxen uit Nederland. Ze werken volgens een maandabonnement waarbij je elke maand een nieuwe box met 5 nieuwe fullsize producten krijgt voor €19,95. De waarde van de Goodiebox fluctueert tussen de 70 en 90 euro. Daarmee is het qua prijs en kwaliteit een zeer goede keuze. Bij Goodiebox houden ze namelijk van originaliteit en verrassen. Zo selecteren ze iedere keer weer de laatste trends op het gebied van make-up, accessoires en andere beauty producten. Ook heel gemakkelijk is dat je deze beautybox gemakkelijk kan opzeggen. Dat zo’n beautybox abonnement gemakkelijk opzegbaar is via e-mail geeft natuurlijk wel vertrouwen. En dat hebben ze ook, want qua reviews scoort de beautybox super goed. Zo hebben ze een review score van 4.9 uit 5 op Facebook, en 9.8 uit 10 op Trustpilot. Je kan ook de Goodiebox ook eenmalig proberen. Meer informatie over de Goodiebox vind je hier.

Styletone beautybox

Deze beauty box is ietsje goedkoper dan het hierboven vermelde Goodiebox. Voor Styletone betaal je € 15,95 per maand en krijg je 5 fullsize beautyproducten. Het prijsverschil met Goodiebox is alleen niet heel erg groot. En als je dan kijkt naar de inhoud, dan vind ik persoonlijk de Goodiebox een betere keuze onder de beautybox abonnementen.

Wel is de Styletone een geschikte beautybox voor dames die puur beauty producten willen. De Goodiebox van hierboven bevat ook wel eens andere soort producten, terwijl de Styletone puur beauty spullen bevat. Zelf geef ik de voorkeur aan wat meer variatie zoals bij de Goodiebox, maar ieder zijn voorkeur uiteraard.

goedkoop beautybox abonnement

DutBle Goodiebox

Een andere beautybox is de Goodiebox van DutBle. Wij hebben zelf mogen ervaren hoe het is om zo’n Goodiebox in ontvangst te nemen, en we waren aangenaam verrast met de inhoud. Op de foto hierboven zie je een voorbeeld, maar iedere Goodiebox bevat andere beauty items. Zo zat er in onze box een aantal kleinigheidjes, maar er zat ook een mooi Perditi dameshorloge bij. De waarde van zo’n Beauty Goodiebox van DutBle is zo’n 129 euro, maar alleen het Perditi dameshorloge is al veel meer waard.

Voor slechts 9,95 per maand krijg je iedere 3 maanden (!) een nieuwe Goodiebox, met altijd een waarde van meer dan 100 euro. Dat is dus gewoon een super aanbod. En bovendien is er via de volgende link een actie waarbij je al voor 5 euro de eerste beauty box in ontvangst mag nemen (en dit is altijd opzegbaar). Klik op de volgende link en ontvang je eerste Goodiebox voor slechts 5 euro. Ga naar de website van DutBle Goodiebox.Bluxbox.

Wederom een Nederlands bedrijf dat samenwerkt met beauty guru Mari van der Ven. Bij Bluxbox krijg je niet elke maand, maar om de maand een doos vol make-up en andere beauty producten. (elke 2 maanden) een nieuwe box. Ook hanteren ze meer producten in de box en krijg je tussen de 8 à 10 producten voor € 29,95 per twee maanden. 

Klik op deze link voor meer informatie over het aanbod van de Bluxbox subscription box service.

Lookfantastic Beauty Box.

beautyboxen abonnement

Dit is de enige in dit rijtje die niet uit Nederland komt. Maar uit het verenigd koninkrijk. En als enige die naast een beautybox ook een ware online cosmetica beauty shop en fysieke winkel heeft waar je losse producten kunt bestellen. Lookfantastic staat al jaren bekend als een van de beste cosmetica boutiques van Europa en bezorgd dus ook een beautybox wereldwijd. Gezien hun ervaringen is lookfantastic een veilige keuze onder de beautybox abonnementen. Daarbij weet je zeker dat ze echte topmerken onder de beautymerken aanleveren per doos. En ook qua prijs is het een vergelijkbaar aanbod met de rest. Zo heb je al een abonnement voor jouw make-up spullen vanaf 20 euro tot zelfs 15,50 euro per maand (op basis van 12 maanden). Daarvoor in ruil krijg je maandelijks een nieuwe beauty box met daarin minimaal 6 populaire merken. Echt waar voor je geld dus!

Vind hier meer informatie over de Lookfantastic Beauty Box, en ontdek het zelf. Er zijn geen addertjes onder het gras…

Ervaringen met beautybox abonnementen

Aangezien wij onderzoek hebben gedaan naar de verschillende beautyboxen en de populariteit hiervan. Hebben we de boxen nog niet zelf getest (op uitzondering v.d. DutBle box) en zijn daarom erg benieuwd naar jouw ervaring met deze beautybox abonnementen voor dames. Heb jij het al geprobeerd, vertel ons dan je ervaring in een reactie hieronder. Daarmee kan je ons allemaal verder helpen!

Wil je meer informatie? In deze blog over Goodiebox abonnementen heb ik 9x een Goodiebox voor vrouwen met elkaar vergeleken. Wat de beste Goodiebox is, lees je in die blog!

All our photo’s are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) delivered by our collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels.

Online shoppen bij BooHoo Nederland - LOISIR Fashionblog
cadeaus voor haar in 2019 | 20x leuke cadeau ideeen

Door

cadeaus voor haar in 2019 | 20x leuke cadeau ideeen

op 13 November 2018

[…] producten van make-up tot verzorging. Meer inspiratie over keuzes en mogelijkheden vind je in dit informatieve blog over beautybox abbonementen. Ben je echter al direct overtuigd? Dan kan je op deze betrouwbare […]

Moederdag cadeau inspiratie nodig? Top 10 Moederdag cadeautips!
30x Leuke en originele cadeau ideeën voor haar verjaardag
10x leuke verjaardagscadeautjes voor een klein prijsje binnen budget
10x zomaar cadeautje voor vriendin - LOISIR.nl Inspiratieblog
Verjaardagscadeautje voor een vriendin, 10 originele ideeën!
Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog
9x de beste Goodiebox voor vrouwen vergelijken - LOISIR.nl Inspiratieblog
7x de leukste kledingboxen voor vrouwen die je niet mag missen!
Afscheidscadeau collega vrouw nodig? 10x ideeën afscheid voor vrouwen
Lookfantastic Beauty Box Recensie en 5 redenen om het niet te missen!
Recensie Goodiebox testen: is het iets voor jou? - LOISIR.nl Inspiratieblog
Kerstcadeau voor haar, 15x leuke kerstcadeau ideeën - Loisir.nl Inspiratie
Reactie plaatsen

Voorkom dat je de populaire Beauty Box trend misloopt!