Lookfantastic Beauty Box Nederland: Review & Ervaringen [2021]
6 min. leestijd

Lookfantastic Beauty Box Nederland: Review & Ervaringen [2021]

Hi beautylover, en welkom bij een nieuwe review over Lookfantastic! Ditmaal gaat de review over Lookfantastic beautybox in Nederland. Zoals je weet schrijf ik iedere maand reviews en ervaringen over de leukste beautybox abonnementen, waarbij Lookfantastic zeker niet mag ontbreken als één van de beste keuzes. Hieronder vind je mijn Lookfantastic review. Daarbij gaan we het ook hebben over een special edition, genaamd de Royal Beauty Box. Dit is de eerste speciale beautybox gemaakt voor de Nederlandse leden van Lookfantastic, met een inhoudelijke waarde van €230!

Note: de laatste update is gemaakt voor 2022 en 2023 en het beauty box abonnement is nog steeds geweldig!!

Laten we dus snel doorgaan naar de gehele Lookfantastic review!

Review: hoe werkt Lookfantastic beautybox

review lookfantastic beautybox nederland

Als je nog nooit hebt gehoord van een beauty box abonnement, zal ik het hier kort voor je uitleggen. De Lookfantastic beauty box werkt namelijk hetzelfde. Het gaat hier om een maandelijks abonnement, waarbij je na aanmelding iedere maand een prachtige beauty box gratis krijgt thuisbezorgd. Uiteraard staat hier een maandelijks tarief tegenover om lid te zijn. Nu is Lookfantastic beautybox een van de goedkopere abonnementen, waarover straks meer. Eerst iets meer over de inhoud.

Want wat zit er in zo’n maandelijkse beauty box? Per beauty box abonnement is dat verschillend. Persoonlijk heb ik goede en leuke ervaringen met Lookfantastic beauty box. Doorgaans zitten er zo’n 4 – 6 full sized producten in. Dit is voornamelijk beauty, verzorging en make-up. Denk hierbij aan heerlijke zalfjes, hoge kwaliteit haarproducten, bath & body wash, en andere leuke musthaves zoals trendy, nieuwe lippenstiften, palette en lotions. Het unieke aan dit concept is dat je iedere maand weer nieuwe items ontvangt. Het komt nooit voor dat je dezelfde beauty producten ontvangt, of dat je te veel van hetzelfde soort ontvangt (bv. te veel lotion). De beauty boxen van Lookfantastic zijn altijd gevarieerd en je hebt nooit te veel, wat wel fijn is in het kader van duurzaamheid!

Ook is het goed om te weten dat je niet zomaar wat random beauty producten ontvangt in zo’n cosmetica box. Iedere box is zorgvuldig gevuld met hoge kwaliteit A-merken, die meestal aanvullend op elkaar zijn. Daarbij komt het vaak voor dat er limited editions worden geleverd, en ook nieuwe test items van grote merken zoals Mac Cosmetics, Aveda, La Roche-Posay, Rodial, en ga zo maar door. Hierdoor ontvang je ook unieke producten die je nooit voor jezelf zou hebben gekocht, maar achteraf zeer welkom blijken te zijn 😉. Het verrassingselement is daarom heel hoog bij een beauty box!

Hoeveel kost een Lookfantastic beautybox?

Naast Lookfantastic zijn er nog andere beauty box abonnementen. Alhoewel de prijsverschillen niet groot zijn, is Lookfantastic wel de goedkoopste. Zo heb je keuze uit verschillende abonnementen bij Lookfantastic:

  • 1-maand abonnement: €20
  • 3-maand abonnement: €18 per beauty box
  • 6-maand abonnement: €17 per beauty box
  • 12-maand abonnement: €15,50 per beauty box

De meeste andere beauty boxen kosten €25 per maand. Op jaarbasis is dat 120 euro verschil! Daarbij is Lookfantastic dus vooral goedkoper wanneer je een 12-maanden abonnement neemt. Maar de prijs is niet alles, het gaat natuurlijk ook om de waarde per beauty box en de kwaliteit. Dit kunnen we uitdrukken in de prijs/kwaliteit-verhouding.

Puur kijkende naar de prijs/kwaliteit-verhouding blijkt uit mijn vele reviews over Lookfantastic dat zij de op één na beste keuze als Nederlandse beauty box zijn. Zo is Lookfantastic maandelijks het goedkoopste op basis van een 12-maanden abonnement. Zo heeft iedere Nederlandse Lookfantastic beauty box een minimale waarde van €50 of hoger. In praktijk ligt dit altijd hoger, vaak rond de €60 – €80.

Wil je weten wat de beste beauty box in Nederland is uit al mijn ervaringen en reviews? Hier vind je de TOP 3 beste beauty boxen.

Wat zijn de voordelen van een Lookfantastic Beauty Box?

Uit ervaring en review weet ik dat de Nederlandse Lookfantastic beautybox enkele hele aangename voordelen heeft voor vrouwen die een maandelijks momentje voor haarzelf verdienen. Immers, het is al druk genoeg en soms verdien je het dus gewoon even om jezelf te pleasen. Dit zijn de voordelen uit persoonlijke ervaring:

  • Een Lookfantastic beauty box ontvangen is een waar feestje en op en top genieten
  • Het geeft een momentje voor jezelf, even wat Me-Time!
  • Een Lookfantastic beauty box is opwindend en spannend: je weet nooit wat er allemaal voor leuke goodies en beauty producten erin zitten. Altijd een verrassing!
  • Zo’n maandelijkse Lookfantastic beauty box zit vol trendy nieuwe A-merk producten
  • De Lookfantastic beauty box is de goedkoopste onder alle beautybox abonnementen, wanneer je kiest voor het 12-maanden abonnement
  • Je krijgt veel waar voor je geld! Een maandelijkse investering in jezelf van €15,50 leidt tot prachtige beauty producten met een minimale waarde van €50 en vaak hoger

Niet voor niets staat Lookfantastic op nummer 2 als beste beautybox abonnement in Nederland. Daarvoor moet je een hele goede box zijn, want de concurrentie is hoog! Alhoewel er weinig nadelen zijn aan de Lookfantastic beautybox, in vergelijking tot de rest, is het wel goed om te weten dat je natuurlijk wel vast zit aan een 12-maanden abonnement. Het is wel eerlijk om te vermelden dat bij de beste beautybox uit de top 3 (zie link van hierboven), je niet vastzit aan een abonnement. Die is maandelijks opzegbaar. Dat is dus wel een belangrijk verschil.

In principe is het niet erg dat je vast zit aan een 12-maanden abonnement, want in ruil voor een maandelijks, klein bedrag krijg je er veel meer waarde voor terug. Immers, je kiest bewust voor zo’n maandelijks verwenmomentje voor jezelf toch? En dan is een kleine 15 euro per maand een klein bedrag (vind ik dan).

Meer weten over de inhoud en werking van het Nederlandse Lookfantastic beautybox abonnement? Klik dan nu op deze link met alle informatie en gebruik onze speciale actiecode LOISRBB voor nog eens 15 euro extra korting die geldig is wanneer je een abonnement neemt + de limited edition Royal Beauty Box shopt.

Laten we eens kijken naar wat die Royal Beauty Box precies inhoudt, want deze limited edition mag je eigenlijk niet missen!

Ervaringen met Lookfantastic beautyboxen in Nederland

In het algemeen heb ik zeer goede ervaringen met de inhoud van iedere Lookfantastic beautybox. In het bijzonder wil ik een speciale box uitlichten, genaamd de Royal Beauty Box. De Royal Beauty Box is een special edition en de eerste echte Nederlandse Lookfantastic beauty box voor Koningsdag. Deze special edition heeft een waarde van €230 en bevat 6 luxueuze cosmetica producten. Hieronder zie je enkele foto’s van de inhoud:

review lookfantastic beautybox nederland

review lookfantastic beautybox nederland

review lookfantastic beautybox nederland

De Royal Beauty Box van Lookfantastic is een eenmalige unieke actie voor alle Nederlandse vrouwen. Wil jij deze unieke box shoppen? Via deze link naar Lookfantastic vind je de unieke Royal Beauty Box met een waarde van 230 euro, die je voor een heel mooi prijsje kan shoppen!

Review: Lookfantastic beauty box vergelijken

review lookfantastic beautybox nederland

Hierboven had ik al aangegeven dat Lookfantastic de op één na beste beautybox in Nederland is. Er is namelijk een ander abonnement dat een betere prijs/kwaliteit-verhouding heeft. In vergelijking tot Lookfantastic is die andere box een paar euro duurder per maand. Wel is het zo dat de maandelijkse inhoud tientallen euro’s hoger ligt (méér producten van méér winkelwaarde). Ook is het zo dat er een aantal unieke voordelen aan die box zijn, die andere beautyboxen zoals Lookfantastic niet hebben.

Uit eerdere reviews en ervaringen heb ik een allesomvattende vergelijking geschreven. Ga naar dit artikel voor 9x de beste Goodieboxen vergelijken, en je vindt het antwoord op wie het beste beautybox abonnement in Nederland heeft.

Of ben je toch overtuigd dat je voor Lookfantastic wilt gaan (wat ook een hele goede box is)? Klik dan nu op deze link met alle informatie om lid te worden op het maandelijkse abonnement.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Anjum
Door

Anjum

op 07 May 2020

Long time consumer of Look Fantastic, spending up to 250 euros on several occasions. Recent order came with 2 products half used. Complained and they were not helpful and wanted to reimburse a fraction of what I ordered. Second attempt at re-sending one of the products: was sent again half used, with somebody's hair!

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie