Goodiebox of Lookfantastic vergelijken: wat is de beste beauty box?
5 min. leestijd

Goodiebox of Lookfantastic vergelijken: wat is de beste beauty box?

Goodiebox of Lookfantastic? Dat is de centrale vraag in deze vergelijking tussen twee superleuke beauty box abonnementen! Ik begrijp goed dat je met deze vraag zit, want tussen welke moet je nu kiezen. Zowel Goodiebox als Lookfantastic hebben hele goede beauty boxen. Sterker nog, uit mijn top 3 beste beauty boxen blijkt dat Goodiebox en Lookfantastic op respectievelijk nummer 1 en 2 staan. Daarbij zijn er toch kleine verschillen tussen beide te vinden, die kunnen bepalen wat voor jou de beste keuze is.

In dit artikel gaan we de twee boxen met elkaar vergelijken. Daarbij deel je mijn jarenlange ervaring met zowel de Goodiebox als met Lookfantastic. Zo gaan we eerst kijken naar de inhoud, wat is het dat je mag verwachten van deze beauty box abonnementen. Daarna gaan we de prijzen vergelijken, en tot slot de ervaringen met beide beauty abonnementen.

Na dit artikel weet jij wat de beste keuze is voor jou tussen Lookfantastic of Goodiebox!

Goodiebox vs. Lookfantastic: de inhoud vergelijken

goodiebox of lookfantastic

Goodieboxen en de special edition Royal Beauty Box van Lookfantastic

Zowel Goodiebox als Lookfantastic richten zich qua inhoud voornamelijk op beauty en verzorgingsproducten. Daarbij is er wel een nuance verschil dat Lookfantastic zich meer specialiseert in beauty producten. Goodiebox daarentegen kiest ook wel eens voor leuke musthaves die een waardevolle toevoeging zijn op de beauty box.

Een verschil tussen Goodiebox en Lookfantastic, is dat bij laatstgenoemde vaker wordt gewerkt met limited editions en unieke samenwerkingen met bedrijven. Zo had Goodiebox laatst een limited edition samenwerking met MyJewellery. Een ander uniek feit aan Goodiebox is dat ze werken met Happy Golden tickets. Dit is precies zoals uit de film van the Chocolate Factory! Iedere maand zit er 1 Happy Golden ticket in een van de Goodieboxen. De gelukkige winnaar wint echt hele toffe prijzen, soms wel ter waarde van duizenden euro’s. Tja, de kans dat je zo’n Happy Golden ticket wint is natuurlijk klein, en je zou er ook niet op moeten rekenen. Maar toch is het een hele gave toevoeging aan de toch al geweldige ervaring van een beauty box abonnement.

Qua producten bevat iedere Lookfantastic box meestal zo’n 4 – 7 full sized producten. Bij Goodiebox is dit meestal tussen de 5 – 7 full sized producten. Dus op het vlak van inhoud gaat mijn voorkeur uit Lookfantastic.

Een goede review hierover lees je in dit artikel over wat zit er in een beauty box?

Goodiebox vs. Lookfantastic: de prijs vergelijken

goodiebox of lookfantastic

Op prijs is er wel wat verschil tussen Goodiebox en Lookfantastic. Zo werken ze bij Goodiebox met een vast, maandelijks tarief van €19. Het grootste voordeel hieraan is dat het abonnement iedere dag opzegbaar is. Met andere woorden, je kan 24/7 ieder moment van de dag je Goodiebox abonnement opzeggen via een e-mailtje.

Bij Lookfantastic werken zij anders. Hierbij kan je kiezen uit een eenmalige beauty box (€20), een drie-maanden abonnement (€18), een zes-maanden abonnement (€17) en een twaalf-maanden abonnement (€15,50). Uiteraard als je voor zo’n optie kiest, zit je er wel iets langer aan vast. Nou ja, aan vast. Je krijgt dan natuurlijk wel iedere maand een prachtige beauty box thuisgestuurd vol leuke beauty items. Je kan het slechter treffen niet waar!

Op basis van prijs is Lookfantastic goedkoper dan Goodiebox. Het grootste verschil behaal je hier door te kiezen voor het twaalf-maanden abonnement. In dat geval ben je per maand €3,50 euro goedkoper uit, oftewel €42 op jaarbasis. Maar natuurlijk draait het niet allemaal om prijs. Een andere belangrijke factor is de winkelwaarde van de inhoud van de box. En juist hierop scoort Goodiebox dan weer beter. Zo is bij Goodiebox de minimale waarde per box €65, maar in praktijk is dit vrijwel altijd boven de €90. Bij Lookfantastic is de minimale waarde per box €50, en in praktijk rond de €70. Daarom in termen van “het meeste uit je geld halen”, scoort Goodiebox dan weer beter. Maar puur feitelijk kijkende naar onze portemonnee is Lookfantastic wel goedkoper.

Goodiebox vs. Lookfantastic: de ervaring vergelijken

Heb je al eens eerder een beauty box thuis ontvangen? Of wellicht eens cadeau gekregen? In dat geval weet je het waar ik het over heb. En zo niet, dan mis je echt iets! Het ontvangen van een beauty box is echt een waar feestje. Het is dat ene maandelijkse momentje voor jezelf, waarin jij helemaal centraal staat. Echt even Me-Time, en ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Wanneer het aankomt op de ervaringen, zijn zowel Goodiebox als Lookfantastic helemaal geweldig. Qua klantenrecensies scoort Goodiebox bizar hoog. Zij hebben een recensiescore van 4,9 uit 5, met inmiddels meer dan 35.000+ leden! Ook Lookfantasic wordt iedere keer beter en beter, en groeit hard. Wel is het zo dat Lookfantastic meer internationaal is gericht, en minder op de community van Nederlandse vrouwen die een maandelijks momentje voor haarzelf verdienen. Bij Goodiebox is dit veel leuker, de community leeft echt en het bedrijf verdiept zich in de wensen en behoefte van haar leden. Het is dan ook niet voor niets dat Goodiebox momenteel het beste beauty box abonnement is in Nederland, zoals te lezen in de Goodiebox vergelijking.

Conclusie: Lookfantastic of Goodiebox, voor wie kies jij?

In deze korte en krachtige vergelijking tussen Lookfantastic en Goodiebox mag ik zelf concluderen dat Goodiebox een betere keuze is. Dit concludeer ik op basis van de inhoud, de flexibiliteit van het abonnement (24/7 opzegbaar) en op de levende community en geweldige ervaring van dit beauty box abonnement. Uiteraard is Lookfantastic ook een super goede box. Momenteel staan zij op nummer 2 als beste keuze! Qua inhoud is het een goede box, al is het net ietsjes minder dan Goodiebox. Daarentegen is de Lookfantastic wel iets goedkoper bij een twaalf-maanden abonnement.

Update: Goodiebox heeft de prijs iets verhoogd naar 24,95 per maand, maar de waarde per beautybox is ook toegenomen naar meer dan 80 euro per box. Ook de kwaliteit is toegenomen!

En jij, waar kies jij voor?

Meer informatie en direct bestellen? Klik dan op deze link met alle informatie over Goodiebox abonnement.

Of toch liever kiezen voor het goedkopere twaalf-maanden abonnement van Lookfantastic? Klik dan op deze link met alle informatie over Lookfantastic beauty box abonnement.

Goodiebox Unboxing Voorbeeld!

Hieronder zie je enkele foto’s van een Goodiebox ter voorbeeld. Dit is slechts een illustratie van een van de vele leuke Goodieboxen die je iedere maand mag ontvangen bij een lidmaatschap. Wacht daarom niet langer en schrijf je ook in als abonnee. Het is namelijk zo dat ze vaak uitverkocht zijn, door de grote toenemende vraag. Maar eenmaal lid, zal je een van de eerste dames in Nederland zijn die de nieuwste en meest leuke goodies, beauty producten en musthaves mag uitpakken. Wat een feestje!!

goodiebox of lookfantasticgoodiebox of lookfantasticgoodiebox of lookfantastic

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie