De Ultieme Giftbox voor haar: de Goodiebox om niet te missen!
3 min. leestijd

De Ultieme Giftbox voor haar: de Goodiebox om niet te missen!

Hi beautylover! Giftbox komt in vele vormen en maten. Zo zijn er allerlei leuke cadeaupakketten voor een vrouw. Maar de leukste giftbox voor haar vinden wij de Goodiebox. Een giftbox moet namelijk leuk, verrassend en origineel zijn. Dat is nu juist precies wat Goodiebox is: een originele verrassing voor dames die houden van beauty, verzorging & leuke goodies. In een ander artikel hebben we al eens uitgebreid stil gestaan overwat een Goodiebox is en hoe het werkt. In deze blog gaan we er niet te veel bij stil staan. Wel gaan we kort de voordelen benoemen die de Goodiebox als giftbox voor haar heeft. En we gaan kijken naar wat er in een Goodiebox zit.

Ben je er klaar voor? Let’s go dan!

Giftbox voor haar

Giftbox, dit zijn de voordelen van de Goodiebox

Een goede giftbox voor haar is origineel en verrassend. Iets waar vrijwel iedere vrouw van houdt zijn goodies, beauty en verzorging. Immers, iedere vrouw wilt er mooi uitzien niet waar? Dat maakt de Goodiebox een super idee als giftbox voor dames. Niet alleen is het verrassend, maar het heeft ook nog heel veel andere voordelen:

  • Veel waar voor je geld! Dit geschenk kost je 24,95 euro, maar de waarde van alle producten en goodies in de giftbox is boven de 80 euro. Lees hier hoe dat werkt.
  • Trendy producten. Met vaak de nieuwste trends onder beauty en accessoires
  • Alleen maar A-merken
  • De producten zijn bedoelt voor haar, ter verzorging en ter ontspanning.
  • Je weet nooit wat er in zit 😉.

Overigens kan je hier Goodiebox vergelijken met andere beauty box aanbieders. Maar na veelvuldig testen en schrijven over beauty box abonnementen, weten wij dat Goodiebox beslist tot de top 3 beste beauty boxen behoort.

 

Waarom een Giftbox leuk is om cadeau te geven

Een Giftbox bevat meerdere items. Hierdoor geef je eigenlijk een groot cadeau met daarin meerdere kleine cadeautjes voor vrouwen. Dat geeft niet alleen het gevoel dat je haar veel geeft, maar het is ook echt zo. Opvallend daarbij is het voordeel dat Goodiebox geeft. Zo’n box heeft vaak een winkelwaarde inhoud van boven de 100 euro, terwijl de verkoopprijs maar 24,95 euro is. Hoe dat werkt lees je terug via de bovenstaande link. Ook is Goodiebox een echte verrassing. Je weet nooit op voorhand wat er in zit. Dit maakt het vooral heel origineel en spannend.

Goodiebox als Giftbox, dit is wat je ervan mag verwachten

Iedere maand ontvangen wij een giftbox voor haar om te testen. Je vind dan ook vele recensies over Goodiebox terug op onze inspiratie blog. Het testen van alle goodies doen wij met plezier. Niet alleen vinden wij het leuk, maar ook kunnen we hierdoor onze lezers, en jij nu dus ook, oprecht informeren over de voor- en nadelen van deze dienst. Voor dit artikel mogen we de Go with the Glow giftbox testen. Dit is een speciaal thema, in samenwerking met beauty styliste Xelly Cabeau van Kasbergen. Super leuk! En zo doen ze vaker van zulke verrassende samenwerkingen met bekende bedrijven of BN’ers. Laten we eens de Goodiebox uitpakken om te zien wat er allemaal in zit:

giftbox voor dames

Yes! Ook deze keer zitten er weer super leuke beauty producten en goodies in. Dat heeft Xelly goed gedaan! Zo is de lipstick van ModelCo die erin zit onmisbaar voor een avondje stappen. Ook zit er een primeur in, namelijk de Instant Correcting Serum van de_CURE. Dit is zowel een primer als serum, voor een instant gladde en egale huid. Mocht je dit als man lezen, dan hoef je maar 1 ding te snappen: deze beauty en goodies zijn super leuk voor iedere vrouw!

Conclusie: Giftbox is een ultiem cadeau voor haar.

Een giftbox voor haar moet leuk, verrassend en origineel zijn. In deze review hebben we gezien dat Goodiebox een erg leuke giftbox voor vrouwen is. Daarbij zijn er veel voordelen, zowel voor de cadeau ontvanger als voor de koper. Want iedere box kost maar 24,95 euro, terwijl de waarde van de inhoud vele male hoger is. Maar naast de interessante prijs gaat het vooral om de inhoud. De leuke producten voegen beauty & glamour toe aan de dagelijkse routine van iedere vrouw. Even een momentje voor haarzelf om te ontspannen. Even wat Me-time. Met deze giftbox geef je dus niet zomaar een cadeau voor vrouwen. Je geeft haar ontspanning en plezier.

Nog niet uitgelezen? Lees dan gezellig verder met dit artikel over beste beauty box abonnement vergelijken. Hierin lees je wat de beste keuze is onder de beauty boxen met onafhankelijke vergelijking!

giftbox voor vrouwen

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie