10 leuke ideeën voor gepersonaliseerd cadeau voor het beste cadeau
8 min. leestijd

10 leuke ideeën voor gepersonaliseerd cadeau voor het beste cadeau

Een cadeau krijgen is altijd leuk, maar wanneer je een gepersonaliseerd cadeau krijgt is het vaak toch net even iets meer bijzonder. Het heeft namelijk betrekking op jou persoonlijk. Je kunt hieruit opmaken dat de persoon die je dit cadeau geeft er echt mee bezig is geweest en niet zomaar een douchepakket of een luchtje heeft meegenomen tijdens het boodschappen doen. Naast dat het leuk is om een gepersonaliseerd cadeau te krijgen, is het ook leuk om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Maar welke ideeën voor een persoonlijk cadeau zijn er allemaal?

Om een geschikt persoonlijk cadeau te vinden is niet altijd even makkelijk. Dus om je leuke ideeën te geven hebben we een top 10 gemaakt van de leukste gepersonaliseerde cadeaus ter inspiratie.


#1 Doppers met eigen naam

gepersonaliseerd cadeau idee

Ons eerste idee voor een gepersonaliseerd cadeau start met dit populaire product. Ken je iemand die veel gaat backpacken of wandelen of iemand die zich bewust is van het wereldwijde plastic probleem en hier wat aan wilt doen? Of ken je iemand die veel onderweg is? Dan is een Dopper een geweldig cadeau. De dopper is een fles waar je gewoon uit kunt drinken, wanneer je de bovenkant eraf draait heb je een bekertje waar je uit kunt drinken.

Hoe leuk is het als er een persoonlijke tekst op deze Dopper staat? Zo draagt die persoon altijd jouw persoonlijke boodschap bij zich. En daarnaast is de dopper nog steeds een populair en handige must have, met name onder de studenten en net-werkenden. Klik op deze link voor meer informatie over zo’n gepersonaliseerde dopper. Voor 19,95 euro maak je zelf al zo’n persoonlijk cadeautje inclusief leuke logo’s.

PS: zo’n Dopper met eigen naam zou ook een leuk afscheidscadeau voor een vrouwelijke collega zijn, of voor een mannelijke collega uiteraard.

#2 Persoonlijk lederen koksschort

gepersonaliseerde cadeau ideeen

Heb jij een vriend of vriendin die helemaal fan is van koken en/of barbecue? En zit deze persoon altijd onder de vlekken na het koken? Dan is dit lederen koksschort een heel goed cadeau. Zo sla je twee vliegen in één klap. Je kunt op dit schort namelijk een persoonlijke tekst laten zetten, zo maak je het schort meer dan zo maar een schort, en heeft je vriend of vriendin ook nog schone kleding na het koken. Of misschien wel voor je vader? Dit zou ook een gaaf cadeau idee voor vaders zijn.

Zo’n tof koksschort voor de echte koker of BBQ’er kan je via deze link ontwerpen en bestellen.

#3 Persoonlijk huisnummer bordje

gepersonaliseerde cadeau tips

Is er iemand in je familie of vriendenkring die verhuist is? Dan mag een huisnummer bordje natuurlijk niet ontbreken. Ze kunnen er natuurlijk voor kiezen om een simpel nummerbordje te kopen, je kunt ze ook een nummerbordje cadeau geven met naam, foto, huisnummer en alles erop en eraan. Persoonlijker kan bijna niet, en dat maakt dit een van de uiterst geschikte cadeau ideeën voor een gepersonaliseerd geschenk.

Klik op deze link voor meer informatie over gepersonaliseerde woonaccessoires als origineel cadeau idee! Zo is het bijvoorbeeld een geschikt geschenk om mee te nemen bij een housewarming.

#4 Een voetbal met eigen naam

gepersonaliseerd cadeau tips

Is jouw zoontje, neefje, dochter, et cetera, een nieuw voetbalwonder? Dan mag een bal met zijn of haar eigen naam natuurlijk niet ontbreken. Een voetbal krijgen is leuk, een voetbal met jouw naam erop nog veel leuker. Ga na het geven van de voetbal samen lekker voetballen. Dat zal hij of zij zeker leuk vinden! Als je zoon of een andere jongen eerder een fan is van gadgets, lees dan deze blog over gadgets cadeau ideeën voor mannen.

Klik hier voor meer informatie over de voetbal en andere gepersonaliseerde sportaccessoires als cadeau idee.

#5 Waxinelichthouder met leuke tekst

cadeau ideeen met eigen naam

Een erg leuk en ook goedkoop persoonlijk cadeautje zijn deze lieve waxine houdertjes. Hier en daar een kaarsje in je huis geeft heel veel sfeer. Een persoonlijk waxinelichthoudertje waar dat kaarsje in kan geen nog veel meer sfeer. Zet er bijvoorbeeld een leuke tekst op, wanneer je dit aan iemand cadeau doet wordt deze persoon elke keer wanneer hij of zij een kaarsje aansteekt herinnert aan hun leuke cadeautje. Wij vinden dit een van de leukste gepersonaliseerde cadeau tips uit deze lijst, en dat hoeft dus niet duur te zijn zie je wel! Zulke en meer cadeau ideeen lees je ook in deze blog over 30 verjaardagcadeaus voor haar.

Deze schattige en leuke waxine houdertjes kan je voor 9,99 euro bestellen via deze link. Klik op de link en ontdek ook de leuke logo’s en designs die je kunt gebruike, en je voegt eenvoudig zelf de naam toe.

#6 Mega knuffel beer

blog over persoonlijke cadeau tips

Ben je aan aantal jaar samen met je vriend of vriendin? Dan moet je niet vergeten om wat leuks te gaan doen of iets leuks voor elkaar te kopen. Hoe leuk is het om een grote knuffelbeer te geven met op z’n T-shirt een foto van jullie samen? In het algemeen zijn liefde en romantiek een ideaal onderwerp voor leuke cadeau ideeën als gepersonaliseerd geschenk.

Lees ook eens deze blog over cadeau ideeën voor vriendin als je opzoek bent naar meer inspiratie voor een goed kado voor jouw vriendin.

#7 Persoonlijke pindakaas pot

cadeaus met eigen naam ideeen

Is er iemand in je omgeving een enorme pindakaas-verslaafde? Dan is er geen cadeau beter dan een persoonlijke mega pot pindakaas. Met deze kilo pot pindakaas met zijn of haar naam op de wikkel kun je de plank niet mis slaan. Dit is gewoon een klein cadeautje voor jezelf of iemand anders.

#8 Liefdesboekje

cadeau ideeen met naam

Het onderwerp liefde is misschien wel het meest ultieme onderwerp voor een gepersonaliseerd cadeau idee. Het is belangrijk om in je relatie leuke en minder leuke momenten mee te maken. Al deze momenten zijn mooie herinneringen die je absoluut niet mag vergeten. Je kunt deze momenten opslaan in een liefdesboekje. Dit is vooral leuk om een aantal jaar na het geven van dit boekje samen nog eens door te kijken en samen terug te kijken naar de mooie momenten die jullie hebben meegemaakt.

Klik op deze link voor meer informatie over dergelijke persoonlijke boekjes.

#9 Verrassingsmok

persoonlijke cadeau tips

Stel je voor: je hebt iemand een cadeautje gegeven, deze persoon pakt het uit en er zit een simpele zwarte mok in. Heel leuk en aardig allemaal, maar er is niets bijzonders aan. Je gaat weer naar huis en de mok wordt in de kast gezet bij alle andere standaard mokken. De volgende dag gaat de persoon aan wie je de mok hebt gegeven wat thee zetten en giet heet water in de mok. Even later komt hij of zij terug en ineens staat er een mok met een hele leuke foto van jullie samen. Hoe kan dat nou weer? Dit maakt het verrassingseffect van het cadeau alleen maar groter.  Door de hitte verandert namelijk het zwart naar de foto die jij hebt gekozen om af te beelden op te mok.

Klik op deze link voor meer informatie over deze speciale mok met verrassingseffect. Qua prijs is het ook een aangename verrassing, want het is al verkrijgbaar voor 12,95 euro.

#10 Bijzondere champagnefles

persoonlijke cadeau ideeen

Heb je wat te vieren met iemand? Geef hem of haar een fles champagne. Wanneer er iets te vieren valt mag champagne echt niet ontbreken. Maar wat is er nu leuker dan een champagnefles met een persoonlijke foto? Trek die fles lekker open en ga ervan genieten! Onthoud wel dat je natuurlijk niet daarna naar huis moet gaan rijden. Zo zou dit geschenk ideaal zijn als bruiloftscadeau. Lees deze blog over bruiloft cadeau ideeën. Of check deze blog over 15x leuke en originele trouwcadeau ideeen.

Klik hier voor meer informatie over dit cadeau idee voor een gepersonaliseerd cadeau.

#11 Gepersonaliseerde posters

gepersonaliseerde poster als cadeautje

De laatste cadeautip is het geven van een gepersonaliseerde poster. Zo vond ik een leuke website waarop ze hele leuke posters hebben waarop je de gegevens van de cadeau ontvanger op kan zetten. Denk hierbij aan de naam en geboortedatum. Met name de stijl en kleurencombinatie zorgt voor een mooi en strak design, zodat het goed bij vrijwel ieder interieur staat. De gepersonaliseerde posters komen in verschillende soorten. Zo kan je persoonlijke posters maken voor de ondernemer, familie, geboorte, enzovoorts. Zo zie je hierboven een leuke persoonlijke poster voor wanneer jouw vriendin eigen ondernemer is geworden. Heel origineel! Kortom, een ruime keuze. En met een prijs van 14,95 is het ook nog eens een geschikt voor ieder budget! Voor meer informatie klik dan hier.

Conclusie over gepersonaliseerde cadeau tips

Zoals je hebt kunnen zien zijn er heel veel verschillende soorten cadeau ideeën, allemaal persoonlijk en toch allemaal totaal anders. Je kunt dus veel kanten op en daardoor is er voor iedereen wel een geschikt cadeau te vinden. Laat dus vooral je creativiteit gelden. Kies voor een leuk product dat goed bij die persoon past, en zelf kan je kiezen voor een leuk design en logo. Dit gaat allemaal vrij eenvoudig via de links die je hierboven hebt gevonden. Het is even iets meer energie, maar dat zal de cadeau ontvanger juist zeer waarderen.

Laat even in de reacties weten welk cadeau jij hebt gegeven en aan wie, dat vinden we leuk om te horen!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
15x cadeau ideeën voor zoon op kamers - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

15x cadeau ideeën voor zoon op kamers - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 27 Apr 2019

[…] Klik op deze link voor meer informatie over dit originele cadeau voor uw zoon op kamers. Wat ook erg leuk is om zulke soort items te personaliseren. Want persoonlijke cadeaus zijn vaak nog leuker, gewoon omdat je naam er op staat ;). Lees ook eens deze blog over cadeau tips voor een persoonlijk geschenk. […]

Marie de Jonge
Door

Marie de Jonge

op 02 May 2019

Bedankt voor deze leuke cadeau inspiraties! Ik vind het ook altijd belangrijk om een persoonlijke touch te geven wanneer ik een verjaardagscadeau koop. Wellicht kan ik iets doen met de leuke foto's die ik heb!

LOISIR
Door

LOISIR

op 03 May 2019

Hoi Marie, leuk om te horen! Met eigen foto's kun je inderdaad erg leuke cadeautjes maken, ook zijn er creatieve DIY-ideeen te vinden op het internet! Ik ben benieuwd naar wat je uiteindelijk gemaakt hebt ;) Groetjes, Sophie

10x moeder cadeau tips en ideeën voor gelukkige moeders! | Cadeaublog
Door

10x moeder cadeau tips en ideeën voor gelukkige moeders! | Cadeaublog

op 03 May 2019

[…] het allerbelangrijkste. Geef daarom altijd een persoonlijke toch aan jouw cadeautje voor moeders. Gepersonaliseerde cadeaus werken altijd goed. Want een persoonlijk bericht, of een persoonlijke tekening, dat je bijvoegt aan […]

Cadeau voor vriendin | 28x leuke tips en ideeën - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Cadeau voor vriendin | 28x leuke tips en ideeën - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 03 May 2019

[…] je dus letterlijk een persoonlijke touch! Wil je meer informatie? Lees dan eens deze link over deze 10 originele gepersonaliseerde cadeautips voor jouw […]

12x leuke kraamcadeau ideeën voor na de bevalling
Door

12x leuke kraamcadeau ideeën voor na de bevalling

op 18 Jun 2019

[…] en persoonlijk cadeautje meebrengt, en dat maakt het dus wel een uniek geschenk. Het geven van een gepersonaliseerd geschenk is altijd een goed idee zoals je leest in mijn […]

Trouwcadeau ideeën, 15 originele cadeaus - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Trouwcadeau ideeën, 15 originele cadeaus - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 21 Jun 2019

[…] Wil je meer ideeën voor een persoonlijk cadeau? In deze blog lees je 10 ideeën voor een gepersonaliseerd cadeau! […]

10x leuke cadeau ideeën voor broer! - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

10x leuke cadeau ideeën voor broer! - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 27 Jun 2019

[…] een bier- of wijnfles met een gepersonaliseerd etiket geven. Dat is een leuke optie, want gepersonaliseerde cadeaus zijn vaak toch iets leuker […]

Beterschap cadeau voor volwassenen, 10 goede tips! - Cadeau Inspiratie
Door

Beterschap cadeau voor volwassenen, 10 goede tips! - Cadeau Inspiratie

op 08 Jul 2019

[…] gepersonaliseerd cadeau een goede keuze, zoals ik al eerder schreef in deze blog met 10x tips en ideeën voor een persoonlijk cadeau. Iets persoonlijks geeft nu eenmaal vaak iets meer emotie dan exact hetzelfde product zonder […]

Afscheidscadeau collega man nodig? 10x ideeën voor afscheid collega
Door

Afscheidscadeau collega man nodig? 10x ideeën voor afscheid collega

op 14 Jul 2019

[…] Tip: in deze blog lees jij nog meer cadeau ideeën voor een gepersonaliseerd cadeau. […]

Afscheidscadeau collega vrouw nodig? 10x ideeën afscheid voor vrouwen
Door

Afscheidscadeau collega vrouw nodig? 10x ideeën afscheid voor vrouwen

op 14 Jul 2019

[…] Tip: in deze blog vind je nog veel meer meer cadeau ideeën voor een gepersonaliseerd cadeau. […]

5x persoonlijk kraamcadeautje voor een meisje - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

5x persoonlijk kraamcadeautje voor een meisje - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 17 Jul 2019

[…] voor een meisje. En wat is nu een leuker kraamcadeau dan een persoonlijk kraamcadeautje? Wat een gepersonaliseerd cadeau maakt ieder product altijd net even iets leuker en […]

Kerstcadeau mannen, 15 leuke kerstcadeau ideeën voor hem in 2019
Door

Kerstcadeau mannen, 15 leuke kerstcadeau ideeën voor hem in 2019

op 17 Jul 2019

[…] Tip: in deze blog lees je meer ideeën voor een gepersonaliseerd geschenk. […]

Joshua
Door

Joshua

op 13 Jan 2022

Hoi, ik las net de blog en ik heb al een paar leuke ideeën opgedaan dus bedankt! wel merkte ik op dat de link naar de gepersonaliseerde posters niet meer werkte. Misschien is het goed om de link te vervangen :). Ik zag laatst ook een leuke website met meerdere persoonlijke cadeaus. Je kon daar allemaal houten dingetjes laten graveren met een laser zoals een wijnkist of een borrelplank. de site heet madebydeb.com misschien is het ook wel een leuke toevoeging aan deze blog.

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie