Afscheidscadeau Collega Vrouw: 10x Ideeën Afscheid voor Vrouwen
10 min. leestijd

Afscheidscadeau Collega Vrouw: 10x Ideeën Afscheid voor Vrouwen

Gaat er binnenkort een vrouwelijke collega van jouw weg, omdat ze bijvoorbeeld nieuwe werk heeft gevonden, met pensioen gaat of gewoon stopt met werken? In dat geval zal je een afscheidscadeau voor haar nodig hebben. Met deze inspiratieblog die gaat over afscheidscadeau voor een vrouwelijke collega zal jij zeker slagen. Zo lees je hier 10x een origineel afscheidscadeau voor een collega die vrouw is. Ik heb rekeningen gehouden met een variatie aan cadeau ideeën ter afscheid van een vrouwelijke collega, zodat je goed kan inschatten voor wie het een leuk cadeautje zal zijn. Kortom, heb jij een afscheidscadeau collega vrouw nodig? Lees dan snel verder!

PS: ga naar deze blog wanneer je opzoek bent naar een afscheidscadeau voor een mannelijke collega in plaats van een vrouw.

#1 Afscheidscadeau collega vrouw voor de natuurliefhebberafscheidscadeau collega vrouw


Wanneer jouw vrouwelijke collega weg gaat dan wil je uiteraard een geschikt afscheidscadeau geven. Dus wat voor geschenk is dan beter dan iets waar ze echt fan van is? In dit geval gaat het om een natuurliefhebber. Is zij een echte liefhebber van natuur, en praat ze er veel over dat ze graag buiten is? In dit geval is het een leuk cadeau idee voor haar afscheid op het werk om woonaccessoires te geven die te maken hebben met de natuur.

Zo vind je via deze link van Bol.com de laatste trends voor woonaccessoires met het thema natuur. En dit kan van alles zijn natuurlijk. Zo kan je gaan voor een mooie wandklok die de natuur uitstraalt, of ga voor een mooie ophangbare kamerplant die de muur meer leven geeft. Ook vind je via de bovenstaande link andere botanische woonaccessoires zoals mooie posters met het thema natuur. Een voorbeeld hiervan vind je op de foto hierboven. Super leuk voor haar als ze van de natuur houdt!

Tip: wil je meer van zulke cadeau inspiratie lezen? In deze blogs over de 15 leukste cadeautips voor vrouwen en 30x cadeaus voor haar verjaardag lees jij de vele leuke en originele cadeau ideeën voor dames.

#2 Afscheidscadeau voor de vrouwelijke collega die houdt van kokenafscheidscadeau vrouwelijke collega


Dit idee als afscheidscadeau is geschikt voor haar als ze graag doet koken. Het boek Afvallen met Gezond en Vooral Lekker Eten is een ware sensatie aan het worden, waarbij er al meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht. De voornaamste reden dat dit kookboek zoveel verkocht wordt, is omdat het een afval boek is waar je echt iets aan hebt en dat makkelijk vol te houden is. Het is dan ook geen dieet boek, maar een boek waardoor je dankzij gezond en lekker eten gemakkelijker kan afvallen of minimaal je gezondheid op pijl houden. Zo is de drempel erg laag om aan het boek te beginnen, en het ook vol te houden. De sleutel van het succes ligt dus in het feit dat je er echt hele lekkere gerechten mee kan maken voor het gehele gezin. En aan alle reviews te zien is iedereen het met mij eens. Dit boek heeft namelijk meer dan 523 (!) reviews met een score van 4,8 op een schaal van 5. Supergoed dus!

Kortom, wanneer jouw vrouwelijke collega graag doet koken dan is dit kookboek een van de beste cadeau ideeën voor haar vertrek. Dit geschenk kost ongeveer 27,- euro. Daarmee is het misschien niet iets te duur voor jou om dit afscheidsgeschenk in je eentje te kopen. Een tip hiervoor is om dan samen met een andere collega of collega’s een inlegpotje te maken. Dan kan je met dit potje een iets duurder en leuker cadeautje kopen. Deze tip geldt ook voor alle andere cadeau ideeën van hieronder. Samen bereik je meer, en het is ook leuker want dan doe je bijvoorbeeld met de hele afdeling een gezamenlijk afscheidscadeau aan haar geven.

#3 Gedag cadeau collega voor de wijn liefhebberafscheidscadeau ideeen vrouw collega


Een erg leuk cadeau ter afscheid van een vrouwelijke collega is het geven van een wijn giftbox. Zo’n giftbox is gevuld met drie tubes waarin speciale wijn zit. Met iedere tube kan je een glas vullen. Maar het leukste aan deze cadeauset is dat je er een persoonlijk tintje aan kan geven. Zo kan je zelf een Wine in Tubes giftbox vorm geven waarin je de naam en de bedrijfsnaam kan aanpassen. Zo kan je dus direct het afscheidscadeau aan de vrouw geven namens het bedrijf. Ook vind je via dezelfde link van hierboven andere soorten wijnen die je als geschenk kan geven. Daarbij kan je ook een persoonlijk etiket aanmaken. Nu is het alleen nog aan jouw vrouwelijke collega om te laten weten aan jou welke van de drie wijn tubes ze het lekkerste vond?

#4 Afscheidscadeau vrouw voor de koffieleut

afscheidscadeau collega die vrouw is

Iedereen heeft wel zo’n collega die een echte koffieleut is. Zo heb ik zelf een vrouwelijke collega die tot wel zeven of acht kopjes koffie per dag drinkt. Het is dan ook niet zo vreemd dat ze een echte stuiterbal is. Heb jij ook zo’n collega en heb je voor haar een afscheidscadeau nodig? Een kado idee voor deze vrouw is een persoonlijke koffiebeker. Dit is een thermobeker waar ze altijd haar koffie in kan bewaren, maar dan met een persoonlijke naam erop. Zo kan je via deze link zelf een persoonlijke koffiebeker voor haar maken. Hierbij zijn er tot wel twintig verschillende designs mogelijk, dus er is meer dan genoeg keuze. Bovendien is dit afscheidscadeau voor haar redelijk goedkoop, want de prijs is slechts 18,99,- euro. Dit afscheidscadeau voor een vrouw kan je dus ook prima alleen kopen.

Tip: in deze blog vind je nog veel meer meer cadeau ideeën voor een gepersonaliseerd cadeau.

#5 Cadeau ter afscheid van de vrouwelijke carrière tijgerideeen als afscheid geschenk voor collega


Heb jij een vrouwelijke collega die vertrekt omdat ze een andere baan heeft gevonden zodat ze meer carrière kan maken? Voor zo’n carrière tijger is een goed management boek misschien wel een van de beste afscheidscadeau ideeën voor een vrouw. Maar ja, je wilt natuurlijk niet zo’n saai management boek cadeau geven. Gelukkig heb ik het perfecte alternatief hiervoor gevonden. Zo is er een super goed kennisboek genaamd Nice Girls Don’t Get The Corner Office. Dit boek is geschreven door Dr. Lois Frankel, die tientallen jaren vrouwen over de hele wereld heeft gecoachte. Met al haar deskundigheid in het coachen van vrouwen voor het meer bereiken in haar carrière, heeft ze een enorm waardevol boek geschreven. Dit boek is erg waardevol voor vrouwen die meer carrière willen maken of meer professioneel willen zijn. Ook zijn er vele reviews over dit boek geschreven door vrouwen die dankzij dit boek allerlei loonsverhogingen hebben gekregen. Kortom, het is een echte powerboek voor vrouwen die een naam willen maken binnen de business wereld. Erg inspirerend!

Misschien is dit ook wel een leuk cadeau voor jezelf? Mocht je de ambities hebben uiteraard, en lezen en slimmer worden kan nooit kwaad!

#6 Afscheidscadeau vrouw die gek is op sieraden

cadeau ideeen ter afscheid collega vrouw

Sieraden zijn een soort van altijd-goed-cadeautje voor iedere vrouw, en dus ook als afscheidscadeau aan een vrouw. Dit is vooral een goed idee voor wanneer je zelf een vrouw bent. In dit geval weet je vaak wel wat leuk is om te geven qua sieraden en wat goed bij haar past. De meest gegeven sieraden als afscheidscadeau aan vrouwen zijn leuke armbandjes. Maar ook oorbellen en/of een mooie dames ring is een prima optie. Wanneer je inspiratie nodig hebt kan je ook online sieraden kopen voor haar. Zo heb je een Bol.com pagina over sieraden trends. Deze laatste houdt de laatste trends bij.

#7 Afscheidscadeau vrouw voor de sportende collega


vrouwelijke collega afscheidscadeau

Hardloopverlichting is een super handige accessoire voor een vrouwelijke collega die graag doet hardlopen of wandelen. Zo vind je op de bovenstaande foto een voorbeeld van zo’n verlichting. Deze tool kan je op de hak van je schoen bevestigen en kan knipperend of constant licht geven. Dankzij een anti-slip laag zal de tool ook goed blijven zitten. Ook zijn er andere soorten hardloopverlichting verkrijgbaar. Dit is een goedkoop afscheidscadeau voor vrouwen collega’s die je in je eentje kan kopen. Naast hardloopverlichting heb je ook reflecterende hardloop armbanden waarin je een Smartphone kan bewaren. Dit is een super handige tool die je om je arm kan vastbinden. Daarin kan zij dan haar telefoon bewaren tijdens het hardlopen. Dit is handig omdat ze hierdoor altijd haar telefoon bij zich zal hebben (voor noodgevallen) en bovendien kan ze er via muziek luisteren.

Meer weten? Klik op deze link voor meer informatie over goedkope hardloopverlichting en handige Smartphone hardloop armbanden.

#8 En vergeet de Beauty Queen niet!

cadeau ter afscheid vrouwelijke collega

Wanneer de vrouwelijke collega die weggaat een echte beauty queen is die vaak en veel make-up gebruikt, dan is het make-up boek Xelly Cabeau van Kaspbergen een perfect geschenk voor haar. In dit boek staan namelijk onbetaalbaar goed advies over huidverzorging, make-up en haarstyling. Er staan niet alleen waardevolle tips en tricks in dit boek. Ook staan er do’s en dont’s vanuit de celebrity make-up community. Voor iemand die helemaal into make-up en beauty is, is dit een erg leuk boek om te ontvangen als geschenk. Bovendien kost dit boek maar 20,- euro.

Een ander populaire beweging van dit moment zijn de beauty box abonnementen. Dit is een dienst waarbij je kan abonneren op een maandelijkse beauty box. Zij stellen de beauty box helemaal voor jou samen en het wordt maandelijks gratis opgestuurd. Bovendien bespaar je hierdoor veel geld want gemiddeld ben je zo’n 15 euro per maand kwijt terwijl je wel een doos vol beauty producten met een waarde van rond de 80 euro ontvangt. Wil je meer informatie hierover? Lees dan deze blog over de beste beauty box abonnementen. Hier lees je alles over welke boxen er zijn, en wat de voor-en nadelen zijn.

Naast beauty box abonnementen zijn er ook Goodiebox abonnementen (waarin iedere maand leuke en nuttige goodies zoals make-up en sieraden zitten. Niet echt geschikt als afscheidscadeau collega vrouw, maar wel leuk voor jezelf toch?! Klik op de link voor meer informatie en ontdek en ervaar het zelf, want je leest er ook vele reviews.

#9 Afscheidscadeau voor de reizende collega vrouw

afscheidscadeau collega die gaat reizen

Een bucket list boek is het perfecte afscheidscadeau voor een vrouwelijke collega die op een lange reis gaat, of voor de collega die met pensioen gaat. Want beide vrouwen zullen veel tijd over hebben voor het reizen. Zo staat het reisboek de Bucketlist 1000 locaties en avonturen vol met prachtige avonturen en locaties die ze beslists eens gezien moet hebben. En al helemaal wanneer ze gestopt is met werken zal ze genoeg tijd over hebben voor het reizen en het beleven van de wereld.

Tip: ik heb ook een veelgelezen blog geschreven over originele afscheidscadeau voor vriendin die naar het buitenland vertrekt, omdat ze bijvoorbeeld op stage of op reis gaan. Heb jij ook zo’n vriendin? Dan gaat die blog je goed helpen om een leuk cadeautje voor afscheid te vinden?

#10 Persoonlijk afscheidscadeau voor vrouw die stopt met werken

afscheid cadeau idee collega vrouw

Wanneer de vrouwelijke collega die weggaat stopt met werken dan zijn er veel leuke afscheidscadeau ideeën voor haar. Een van deze ideeën is bijvoorbeeld het geven van een persoonlijke strandtas. Deze persoonlijke beachbag kan ze gebruiken voor wanneer ze naar het strand gaat. Want nu ze gestopt is met werken heeft ze een stuk meer vrijetijd, en in de lente en zomerdagen betekent dat ook veel tijd om naar het strand te gaan. Hierboven op de foto vind je een voorbeeld van een persoonlijke tekst. Maar er zijn zeer veel keuzes, en je kan ook kiezen uit een aantal design logo’s met hierbij een persoonlijke tekst. Ook kan je andere soorten tassen of producten laten bedrukken, als je dat een geschikter afscheidscadeau vindt.

Dit alles kan je doen door te klikken op deze link en ga aan de slag met jouw persoonlijk afscheidscadeau voor haar!

BONUS CADEAU IDEE: onze beste cadeautip voor vrouw is het cadeau geven van een Goodiebox Giftbox! Het is echt een uniek en origineel cadeau idee dat geschikt is voor alle gelegenheiden en elke type vrouw.

We zijn aan het einde gekomen van mijn inspiratieblog over 10 ideeën als afscheidscadeau voor vrouwen. Heb jij een leuk en geschikt afscheidscadeau vrouw gevonden uit de bovenstaande cadeautips? Laat het mij even weten in een reactie hieronder welke jij de leukste vindt! En als je meer inspiratie wilt kan je mijn populaire blog over pensioen cadeau ideeen voor dames lezen. Liefs, Sophie.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
10 leuke ideeën voor gepersonaliseerd cadeau en meer tips voor zomaar
Door

10 leuke ideeën voor gepersonaliseerd cadeau en meer tips voor zomaar

op 14 Jul 2019

[…] zo’n Dopper met eigen naam zou ook een leuk afscheidscadeau voor een vrouwelijke collega zijn, of voor een mannelijke collega […]

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 14 Jul 2019

[…] dit zou ook een leuk afscheidscadeau voor een vrouwelijke collega zijn die helemaal weg is van […]

10x Afscheidscadeau ideeën medewerker of stagiaire - Inspiratieblog
Door

10x Afscheidscadeau ideeën medewerker of stagiaire - Inspiratieblog

op 20 Jul 2019

[…] Mocht je na deze blog toch nog meer inspiratie willen? Ga dan naar deze blog waarin je 10 andere originele afscheidscadeau ideeën voor een vrouwelijke collega […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie