Cadeau voor Mannen: TOP 20 Cadeautips voor Man [2023 Inspiratie]

Heb jij een cadeau voor mannen nodig? In deze inspiratieblog hebben wij 20 van de leukste cadeaus voor mannen op een rijtje gezet. Hierbij hebben gekeken naar zowel originaliteit, het budget en hoe praktisch de cadeaus zijn. Ook vind je hier verschillende cadeautips voor mannen. Dus of je nu opzoek bent naar een mannen cadeau voor een verjaardag, voor een speciale gelegenheid of voor zomaar, je vindt het allemaal in deze top 20 cadeaulijst voor mannen. Laat je zeker inspireren, en zo vind jij de juiste inspiratie om het geschikte geschenk voor hem te vinden.

Of je nu zijn vriendin, vrouw of moeder bent. Ook jij zal zeker slagen in je zoektocht naar een cadeau voor mannen dankzij de cadeaulijst van hieronder. Lees snel verder voor alle tips!

#1 Een goede heren rugzak als cadeau voor mannen

Een goede rugzak als cadeau voor mannen kan voor veel toepassingen worden gebruikt. Via bol.com hebben wij de bovenstaande stoere
mannen rugzak gevonden, genaamd The North Face Borealis Classic. The North Face is een opkomend populair merk dat staat voor goede kwaliteit rugzakken. Deze tas zien wij als een goed geschenk voor mannen omdat het eigenlijk voor vele situaties gebruikt kan worden. Zo is de rugzak stoer genoeg om mee naar de universiteit te gaan. Maar ziet er ook professioneel genoeg uit om voor het werk te gebruiken (voor bv. iemand die veel met de trein reist). Maar ook is het een super goede tas om mee te reizen / pendelen. Denk bijvoorbeeld aan een korte vakantie of een stedentripje, maar ook voor een dagje erop uit. Zo heeft de tas meerdere organisatorische vakken, kan er een laptop in, een waterfles via de zijkant en ook heeft het speciale schouderbanden voor extra comfort.

The North Face Borealis Classic is via deze link momenteel afgeprijsd van 95 naar 71,- euro. De tas heeft inmiddels 281 reviews gekregen en scoort met een 4.8 uit 5 zeer goed. Alle gebruikers zijn dus heel enthousiast of deze tas, en wij ook! En jij, wat vind jij van deze cadeautip voor mannen?

#2 Smartwatch voor hem als cadeau

Een cadeau voor mannen moet soms ook wat specialer zijn, en dat kan zeker door het geven van een mooie Smartwatch voor heren. Smartwatches zijn tegenwoordig helemaal in, en dat is niet zo gek. Zo worden ze steeds beter: ze krijgen meer functionaliteiten, de batterij gaat langer mee en ze worden mooier en mooier. Met name de functionaliteiten van een Smartwatch nemen behoorlijk toe. Zo hoef je met de bovenstaande Smartwatch jouw telefoon niet eens meer te gebruiken. Je kan via het slimme horloge je gezondheid bijhouden (bv. tijdens joggen), je kan er inkomende appjes en telefoontjes op aannemen, muziek afspelen, enzovoorts. Kortom, je kan er enorm veel mee doen en dat maakt het een populair en geschikt cadeau voor mannen.

Als je een overzicht wilt van de 10 meest trendy en populaire Smartwatches, dan zal je zeker eens onze andere artikels over Smartwatches heren en Smartwatches dames moeten lezen. Dat zijn inspiratieblogs waarin je een eerlijke vergelijking vindt op basis van design, functionaliteiten, duurzaamheid en prijs.

Of als je liever een normaal polshorloge wilt geven kan je deze blog lezen over 10x mooi en betaalbaar heren horloge cadeau geven.

#3 Rituals cadeauset voor mannen

Een fijn cadeau voor mannen, maar ook stiekem voor de vrouw ?, zijn de cadeaupakketten van Rituals. Rituals is een merk dat gespecialiseerd is in het speciaal maken van shampoo en badschuim. Zo toveren ze het douchen in tot een ware sensatie met heerlijke geuren en zachte showergel. Zo vonden wij online de Rituals Samuari, dit is een cadeauset speciaal voor mannen. De prijs is 29,50 euro en daarmee geschikt voor ieder budget. En ook de reviews zijn supergoed. Zo zijn er 32 reviews en krijgt de cadeauset een score van maar liefst 4,9 op 5! Mocht je een iets kleiner budget hebben, dan vind je via dezelfde link van hierboven (of klik op de foto) ook andere Rituals voor mannen.

Ook in dit artikel lees je cadeautips voor luxe badsets als geschenk.

#4 Roku live stream stick

Wil je een origineel cadeau voor mannen halen? Dan geven wij jou de cadeautip van Roku TV. Dit merk is in Nederland en zelfs in Europa nog niet bekend. Het is namelijk een Amerikaans opkomend bedrijf, maar wel zeer sterk groeiend. Roku is het eerste bedrijf dat streamen op televisies mogelijk maakt. Daarbij hebben ze twee producten, die allebei een soort afstandsbediening zijn maar dan voor Smart televisies. Met zo’n afstandsbediening kan je heel snel en heel eenvoudig inloggen tot al jouw stream services zoals Netflix, HBO, FOX en alle andere streams. Maar je kan er ook gratis mee streamen zoals bijvoorbeeld via Youtube. Super gaaf dus, en zo hebben jullie samen een gezellig avondje serie of films kijken! Meer informatie over hoe het precies werkt vind je hier

Is de man waarvoor jij een cadeau wilt kopen een echte gadget liefhebber zoals hierboven? Lees dan zeker eens onze blog over gadget cadeautips voor heren.

#5 Fitness apparatuur als sportief cadeau voor mannen

Lichaamsbeweging is super belangrijk, en daar hoort zeker ook krachttraining bij. Naast conditiesporten is fitness belangrijk om de spieren sterk te houden. Zo heeft fitness enorm veel voordelen. Je wordt namelijk gespierder en gezonder. Dit zorgt er niet alleen voor dat hij meer energie krijgt en beter in zijn vel zit, maar ook krijgt hij meer zelfvertrouwen. Wie er namelijk goed uitziet, is tevreden met zichzelf en krijgt meer zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen is super belangrijk voor onder meer succes. Daarom is fitness apparatuur een perfect cadeau voor mannen. Het heeft gewoon enorm veel voordelen! En als jij als vriendinnetje of vrouw fitness apparatuur cadeau geeft aan jouw man, dan heb ook jij er voordeel van. Want niet alleen kan je er zelf ook gebruik van maken, maar je krijgt ook nog eens een gespierde man ?. Althans, als hij het goed gebruikt!

Via deze link vind je betaalbare fitness apparatuur voor mannen.

#6 Een lekker geurtje voor hem

Parfum of een lekker geurtje is altijd een aanrader als geschenk voor mannen. Immers wilt iedereen lekker ruiken, en is dat ook voor omstanders wel zo fijn. Eigenlijk hoeven wij hier niet zoveel over te zeggen, maar wil ik je meegeven dat je via deze link herenparfums tot 60% korting kan vinden. Want je kan net zo goed profiteren van een korting, ook bij het kopen van een cadeau ?.

Zo is een lekker geurtje ook altijd wel goed als cadeautje voor Vaderdag. Ontdek hier meer cadeau inspiratie voor Vaderdag.

#7 Happy Socks Giftset voor mannen

Heb jij al wel eens gehoord van Happy Socks? Dit unieke merk geeft je de kans om je persoonlijkheid uit te drukken via zelfs je sokken! Super gaaf, en wij worden altijd erg blij van de mooie Happy Socks. Nu hebben ze voor mannen een Happy Socks Giftbox, en dat vinden wij een prima cadeau voor mannen. Zo’n giftbox kan je al halen voor 29,95,- euro, waarin 4 paar kleurrijke sokken zitten. Ook zijn er via dezelfde link van hierboven verschillende soorten en kleuren verkrijgbaar. Zo kan hij iedere dag vrolijk opstaan met zijn nieuwe Happy Socks ?.

#8 Management of ander soort kennisboek

Heb jij een ambitieuze man die graag aan zijn carrière wilt werken? Dan zijn er een aantal waardevolle cadeautips die wij voor hem weten. Een van onze cadeautips voor de hardwerkende man opzoek naar carrière zijn managementboeken. Want wie hoger op de ladder wilt komen, zal zich moeten verdiepen in het management. Zo is vrijwel iedere hoge functie ook direct een managementfunctie waarbij je strategisch moet denken, leiding moet kunnen geven en tactisch moet handelen. En dat leer je door ervaring, maar zo nu en dan een goed managementboek lezen is van grote waarde. Dus steun jouw man met deze cadeautip!

Goede managementboeken vind je bij bol.com, of bij managementboek.nl. En nu snel weer door naar onze cadeaulijst voor heren!

#9 Bucket list voor reizen

Zoek jij een cadeau voor een man die een echte avonturier is en graag doet reizen en/of backpacken? Dan is dit leuke boekje genaamd Bucketlist een geschikt cadeau voor hem. Of als je dit zoekt voor jullie samen als koppel, is het ook erg leuk. Dit boekje bevat namelijk de 25 meest ultieme reizen die echt op jouw bucketlist zouden moeten staan. Het boekje is geschreven door Marloes de Hooge, de hoofdredacteur van de succesvolle reisblog Travelvalley. Het boekje kost slechts 20 euro, maar geeft je wel genoeg reis inspiratie voor de komende jaren.

Andere cadeautips voor mannen die graag reizen zijn uiteraard reisspullen. Denk hierbij aan essentials voor backpacken, zoals een goede rugtas (zie tip nr. 1). Maar ook andere zaken zoals goede wandelschoenen, een professionele fotocamera of bijvoorbeeld een duik set. Zo kan jezelf de vraag stellen “als mijn man op reis gaat, dan heeft hij echt nog een …. nodig”. Het antwoord op deze zin geeft direct jouw volgende cadeau prijs?

#10 Baardset als puur mannen geschenk

Dit geschenk voor mannen is meer als een klein grapje bedoelt, maar kan wel zeer van pas komen voor mannen met een (grote) baard. Zo is het een complete set om zijn baard te verzorgen. Dat is niet alleen makkelijk voor hemzelf en zijn baard, maar ook fijn dat de baard verzorgd blijft. Want zoals we allemaal weten kan een baard nogal snel een beetje vies worden…

De baardset van Aliver heeft positieve reviews en is al verkrijgbaar voor slechts 18,42 euro. Daarmee is het een geschikt mannen cadeau voor wie een kleiner budget heeft.

#11 Google Home als cadeautip mannen

De Google Home is een slimme speaker wat een superhandige gadget is voor thuis. Je kan de speaker bedienen met je stem, en vragen stellen zoals “hey google, wat voor weer wat het vandaag?” of “wat staat er op mijn agenda vandaag?”. Daarmee is dit slimme apparaatje jouw persoonlijke assistent voor thuis. Ook is deze persoonlijke assistent aangesloten op heel veel diensten, denk hierbij aan muziekdiensten zoals Spotify, maar ook Philips verlichting en andere Smart things en Google apps. Kortom, met dit simpele apparaatje tover je jouw hele huis om tot een slim huis waarbij veel bestuurd kan worden met enkel je stem.

Vind jij de Google Home een goed cadeau voor mannen? Je shopt het via de link hiernaast met een korting van 20%. Zo is de speaker afgeprijsd van 99 naar 79 euro. En mocht je het nu gekocht hebben in huis, laat dan zeker even in een reactie hieronder weten wat jouw ervaringen zijn met deze cadeautip!

#12 Een stijlvolle pashouder als mannen cadeau

Uiteraard zijn er ook kleinere cadeautjes voor mannen verkrijgbaar. Een van onze tips voor een klein cadeautje voor mannen is de stijlvolle Walter Wallet pashouder. Dit design is in meer dan 12 verschillende kleuren verkrijgbaar. Het is een praktisch en handige pashouder waarin mannen (en vrouwen) tot 7 pasjes in kwijt kunnen. Ook past er briefgeld in. Zie hieronder ook een filmpje van hoe je de pas kan gebruiken.

#13 Mooie laptoptas voor mannen cadeautip

Een goede laptoptas kan zeker een praktisch en waardevol cadeau voor heren zijn. Zeker wanneer hij houdt van design en het belangrijk vindt om stijlvol op het werk of op straat te verschijnen. Maar naast mooie laptoptassen zijn er ook gewoon goede laptoptassen. Een laptop is vaak best prijzig, en deze wil je dan ook goed beschermen. Kies daarom voor laptoptassen met een goede vulling, zodat deze veel bescherming biedt.

Via deze link vind je enkele mooie, betaalbare laptoptassen als cadeautip aan mannen. We zijn benieuwd naar welke jij het mooiste vindt. Ben jij een vrouw, en wil je zelf ook een goede, mooie laptoptas? Lees dan eens onze blog over de 10 mooiste dames laptoptassen die wij hebben kunnen vinden!

#14 Bierpakket voor thuis als cadeau voor mannen

Een origineel cadeau voor mannen is een bierpakket voorthuis. Maar niet zomaar een bierpakket! Namelijk een pakket van speciaal bieren waarbij zijn eigen naam op het etiket staat. Hoe leuk is dat? Wanneer jouw man houdt van een speciaal biertje, dan kan je hem dus verrassen met zijn eigen bier waarop zijn eigen naam staat. Maar verder heb je ook nog andere soorten cadeaus met bier. Zo heb je bierpakketten met de beste bieren van het jaar, of juist een speciaal bierkrat met zijn favoriete bier.

Wil je origineel cadeau geven aan hem? Via deze link kan je zelf bekijken naar alle opties van bierpakketten als cadeau. Ook vind je via dezelfde link soortgelijke opties voor wijn en whisky, voor als hij niet zo van bier houdt ?.

Dit zou ook een leuk cadeautje voor vaders zijn. In deze blog lees je meer cadeautips voor vaders.

#15 Scheerapparaat als cadeau voor mannen

Dit scheerapparaat is in de korting, maar je kan natuurlijk ook andere soorten scheerapparaten houden. Belangrijke tips om op te letten bij een aankoop van scheerapparaten is de gebruiksduur, de kwaliteit van scheren en de comfort bij gebruik. Zo is de gebruiksduur puur voor gemak, zodat je minder hoeft op te laden. De kwaliteit is eveneens belangrijk, want sommige scheerapparaten scheren in een paar minuten de huid helemaal glad. Terwijl andere scheerapparaten soms zelfs zeer doen doordat er haartjes blijven steken en er in het geheel worden uitgetrokken. Dat voel je wel!

Via deze link vind je een overzicht van scheerapparaten met verschillende prijsklassen.

#16 Kookboek voor mannen

Koken wordt ook steeds meer een ding voor mannen. Niet zozeer koken in de keuken, maar wel koken op de buitenkeuken. Zo is by far het leukste en populaire kookboek voor mannen de Smokey Goodness BBQ. Het is niet voor niets het kookboek van het jaar, en de gerechten zijn door iedereen te maken. Hij hoeft er dus geen chef-kok voor te zijn.  Dus als jij een kookboek cadeau wilt geven aan jouw man, dan is dit onze aanrader. Zo kan hij zelf de heerlijkste gerechten koken op zijn eigen barbecue. En daar profiteer jij natuurlijk ook van wanneer jullie samen gaan eten!

Het boek is via de bovenstaande link verkrijgbaar voor 27,50 euro inclusief gratis verzending.

#17 Een nieuwe sporttas voor mannen

Voor de sportende heren is een nieuwe sporttas een goed cadeau idee. Heeft hij zo’n oude, versleten sporttas die wel aan een update toe is? Dan is een nieuwe sporttas een nuttig en bruikbaar cadeau voor hem. Bovendien is het een prima geschenk dat past binnen iedereens budget. Want een goede sporttas heb je al voor ergens tussen de 15 a 35 euro.

Via deze link vind je een overzicht van goede sporttassen voor heren.

#18 GoPro voor de avonturier

De GoPro staat synoniem voor actiecamera’s. Dit komt doordat de GoPro de uitvinder is van dit type camera. Het is een camera die je makkelijk kan vastklikken aan bijvoorbeeld je helm. Zo gebruiken veel wintersporters een GoPro, die zij bevestigen aan hun helm tijdens het skiën of snowboarden. Hierdoor kan je alles vastleggen en maak je de gaafste filmpjes van je eigen ski moves. Maar ook skaters, mountainbikers en zelfs sky divers zie je een GoPro gebruiken. En ze kunnen zelfs onderwater, waardoor ook surfers en duikers zo’n actiecamera kunnen gebruiken. Hierdoor kunnen ze de meest prachtige foto’s eeuwig vastleggen. Kortom, de GoPro is een super cadeau voor mannen die houden van avontuur.

Via deze link vind je de top 10 best verkochte actiecamera’s. De prijs varieert van 30 tot 380 euro. Een groot prijsverschil dus, en dat heeft alles te maken met kwaliteit. Wil je een echt goede actiecamera cadeau geven die hij veel zal gebruiken? Dan raden wij een GoPro Hero aan. Maar zal hij maar zo af en toe, bijvoorbeeld eens per jaar, de camera gebruiken, dan kan je ook voor een goedkoper model kiezen. Kijk ook vooral goed naar de recensies!

#19 Robot stofzuiger als cadeautip man

Voor elke man die een hekel heeft aan stofzuigen is een robot stofzuiger misschien wel het beste cadeau dat je aan hem kan geven? Maar zonder gekheid, een robot stofzuiger is wel heel handig en bespaart jullie beide ook veel tijd. Bovendien hoeft er nooit meer ruzie gemaakt te worden over het feit dat hij nooit wilt stofzuigen. Ook dat is wat waard toch?

Er zijn veel verschillende soorten robotstofzuigers. De prijs ligt doorgaans tussen de 100 tot 400 euro. Vanaf de 300euro heb je hele goede robotstofzuigers die volledig automatisch schoonmaken. Deze kan je programmeren en gaan ook lang mee. Zo hoeven jullie nooit meer te stofzuigen, want dit gebeurt vanaf nu terwijl jij op je werk zit of misschien wel op het terras. Laat de robotstofzuiger het vuile werk maar opknappen

Meer weten? Lees dan onze blog over onze review top 10 beste automatische stofzuigers.

#20 Games als cadeau voor mannen

Als jouw vriend of man een echte gamer is, dan kan ik mij voorstellen dat je geen cadeau wilt geven dat gamen stimuleert. Aan de andere kant is het geven en nemen in een relatie, en zal je ook de minder goede eigenschappen van jouw man moeten willen accepteren. Door het geven van games of game apparatuur als cadeau, laat je zien dat je hem waardeert. Ook in de dingen die je eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt. Dit is wel een super gebaar, waarin je eigenlijk zegt “ik waardeer je, ik steun je”. Maar uiteraard zal je nog steeds samen de dialoog moeten aangaan dat gamen geen negatief effect op jullie relatie mag hebben! Blijf met elkaar praten, en probeer elkaar te begrijpen. Door samen naar een oplossing of middenweg te zoeken vorm je een Win-Win EN wordt jullie relatie sterker

We zijn aan het einde gekomen van onze inspiratieblog met leuke en originele cadeaus voor mannen. Nu zijn we uiteraard benieuwd naar welke jij het leukste vindt! Laat je het ons weten in een reactie hieronder? Voor bedrijven die willen samenwerken met ons kan er een e-mail gestuurd worden naar info@loisir.nl