17x Een mooi en betaalbaar dameshorloge cadeau geven

Wil jij een dameshorloge cadeau geven? Dan is deze blog iets voor jou en zou je zeker verder moeten lezen. Want een geschikt cadeau vinden voor een vrouw kan moeilijk zijn, zelfs als het gaat om een horloge. Je wilt er toch zeker van zijn dat je een super cadeau geeft, maar ook wil je toch een beetje op de centjes letten. Daarom gaan wij in deze blog een soort mini cadeaugids behandelen. In deze cadeaugids hopen we jou genoeg inspiratie tips te geven over het meest geschikte dameshorloge als cadeau. We geven een overzicht van betaalbare, maar vooral kwalitatief goede en echt prachtige klokjes. Zo weet jij zeker dat je na het lezen van deze cadeaublog een geschikt dameshorloge cadeau kan geven! Oh ja, in dit artikel gebruiken we foto’s vanaf de webshop, maar in het artikel over 15x leuke horloges voor dames gebruiken we Instagram foto’s van dezelfde dameshorloges die je hieronder ziet. Dat is zeker de moeite waard om te bekijken, want zo zie je hoe de horloges er in het “echt” uitzien. PS: ben je opzoek naar een horloge om als cadeau te geven aan je vriendin? Dan kan je ook het leuke artikel over dameshorloges cadeau aan je vriendin eens lezen ter inspiratie!

Wil je nog meer inspiratie voor cadeautjes? Dan zijn misschien onze blogs over  sieraden cadeautips voor dochters, sieraden cadeautips voor moeders, en cadeautips over sieraden setjes iets voor jou. Of lees onze laatste blog over de 10 mooiste en leukste Smartwatches voor vriendin of vrouw als cadeau.

Dameshorloge cadeau geven? 17 tips!

Oké, misschien is het geven van een horloge voor dames als cadeau niet het meest origineel. Maar toch is het altijd wel een superrrr leuk cadeau waar je iedere vrouw meer dan gelukkig mee maakt. Omdat de merkhorloges van LOISIR relatief goedkoop zijn (tussen de 39 en 89 euro) zijn ze heel geschikt als cadeautje. Ook krijg je er een supermooie verpakking bij, waardoor het presentje nog mooier wordt. Laten we nu snel doorgaan naar een aantal leuke ideeën voor betaalbare dameshorloges cadeau geven! Mocht er nu geen leuk horloge bij zitten, dan kan je ook eens de volgende populaire blog lezen over mooie én betaalbare sieraden cadeau geven.

Maar voordat we doorgaan naar de dameshorloges willen we nog even de aandacht vestigen op een unieke actie voor een Goodiebox aan sieraden en musthaves. Zo’n Goodiebox is namelijk een leuke aanvulling op jouw kledingkast. Wil je zelf eens zo Goodiebox testen? Klik op de volgende link en ontvang je eerste Goodiebox t.w.v. 100 euro (of meer) voor slechts 5 euro, en dit is altijd opzegbaar. Zou dat een leuk cadeau voor haar zijn, of misschien voor jezelf ;)? Klik op de banner en ontdek.

#1 TWEEKLEURIG HORLOGE

De klokjes die je hier boven ziet worden de  Multicolor” horloges  genoemd. Het is duidelijk dat deze naam te danken is aan de tweekleurige wijzerplaat. Dit design combineert speels en vrolijk met classy en chique. Vanwege de wijzerplaat is het een echt uniek damesklokje dat enkel verkrijgbaar is bij LOISIR. Het horlogebandje bestaat uit schakels die je  zelf op maat kan maken. Als de cadeauontvanger houdt van IP goud, dan is model nummer 1 een juiste keuze. Als zij meer geeft om roségoud dan zijn nummer 2 en 3 geschikt. De prijs is €69 en dit is inclusief gratis verzending & gratis cadeauverpakking.

#2 ZILVER DAMESHORLOGE CADEAU

Een zilver dameshorloge cadeau geven is écht altijd goed heren (of dames)! Een zilver klokje past namelijk bij vrijwel iedere outfit en is geschikt voor vrijwel iedere gelegenheid. Zo staat het gepast bij een avondje stappen, bij gezellig langs vriendinnen gaan of gewoon voor meer alledaags gebruik op het werk op school. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zilveren horloges bij vrouwen één van de favorieten is! Gelukkig hoeft zilver niet belachelijk duur te zijn, en kan net zo goed een betaalbaar zilver dameshorloge als cadeau geven. Dat is dan geen echt zilver helaas, maar dat kan haast niet anders. De prijs daarin tegen is wel een presentje op zich: je haalt dit geschenk al voor 69 euro in huis!

Meer inspiratie over zilveren dameshorloges? Lees dan deze blog over dé top 20 mooiste zilverkleurige horloges voor dames.

#3 GOEDKOOP DAMESHORLOGE CADEAU

Voor de wat meer alledaagse  look zoals bijvoorbeeld op het werk kan je een  Jazz horloge cadeau geven. Eerder hadden we al een artikel over sportieve horloges voor dames geschreven. Dit design valt daar zeker onder, want het is lekker stoer en sportief. Daarnaast voelt het licht aan vanwege de fijne, maar sterke horlogebandje van goede kwaliteit. Alhoewel deze horloges slechts €49 kosten, zijn ze van sterke kwaliteit en gaan ze lang mee. Daarom is het juist een perfect alledaags horloge, want je kan het voor vrijwel iedere gelegenheid aandoen (werk, studie, feest, enzovoorts).

#4 KLEIN HORLOGE CADEAU GEVEN

Een heel trendy, vrouwelijk en elegant  dun dameshorloge! Dit design heeft een klein klokje van maar 38 mm. Daardoor is het een echte aanrader om dit klokje als cadeautje te geven aan dames met een dunne pols. Ook heel leuk aan dit smalle ontwerp is dat het uitstekend te combineren is met armbandjes. Het fijne aan deze klokjes is dat ze perfect zijn voor vrouwen met een dunne of kleine pols. Een mooi dameshorloge cadeau! Prijs: €59 (inclusief gratis verzending en cadeauverpakking).

#5 GROOT HORLOGE CADEAU GEVEN

Sommige uurwerken zijn klein en schattig, maar deze  grote dameshorloges zijn alles behalve klein! Dit ontwerp is geschikt om te geven aan vrouwen die houden van opvallende en grote dameshorloges! Zo heeft de horlogekast een diameter van 44 mm. In totaal zijn er 7 verschillende modellen verkrijgbaar uit deze serie. Door het rubberen horlogebandje voelt het klokje heel fijn aan en is het bandje eenvoudig schoon te maken/houden. Je shopt een van deze horloges al voor maar €69.

#6 LEDER DAMESHORLOGE

Maak kennis met de  “Daytime” horlogeserie van LOISIR. Wat is er nu zo leuk aan deze collectie om te geven voor als cadeau? Dit polshorloge is bij uitstek hét juiste geschenk voor vrouwen die houden van een minimalistisch design. De gekartelde rand van de horlogekast benadrukt het minimalisme. Ook heeft het horloge een supermooie uitstraling door de combinatie van eenzelfde kleur horlogebandje en wijzerplaat in contrast met het roségoud. Je shopt dit horloge al voor maar €59 inclusief gratis verzending en gratis cadeauverpakking.

#7 TIJDLOOS DAMESHORLOGE

Deze moderne collectie van dameshorloges zullen iedere dame helemaal blij maken. Het heeft een mooi en stijlvol design, maar het heeft ook iets casuals en speels. Deze   tijdloze dameshorloges zijn daarom geschikt voor alledaags gebruik en voor vrijwel iedere outfit. Deze serie kost ook maar slechts €59, een perfect horloge cadeau dus!

#8 CHIQUE DAMESHORLOGE

De  “Facet” horlogecollectie is meer geschikt voor de wat volwassen vrouw. Het heeft een iets zwaarder design met een elegante en chique uitstraling. Kenmerkend aan dit horloge is de speciaal ontworpen wijzerplaat met geslepen glaswerk. Bovendien zijn de kleurencombinaties werkelijk een lust voor het oog. De eerste drie modellen geven meer kleur aan je outfit, terwijl het laatste model meer algemeen is met een prachtige zwarte wijzerplaat! Prijs: €89 inclusief gratis verzending en gratis cadeauverpakking.

#9 DAMESHORLOGE KERSTCADEAU

Het Glory dameshorloge is het perfecte cadeau tijdens de kerstdagen. In de koude maanden waar kerstmis in valt is het belangrijk dat het horloge aansluit op de tijd. Dit unieke horloge is ideaal voor in de wat meer winterse dagen. Naast dat het horlogebandje van ecologisch leder comfortabel zit, is vooral de wijzerplaat heel uniek. Het design heeft namelijk een klavertje vier dat werkt als een secondewijzer. En geloof ons, dat is echt super leuk want het klavertje vier tikt iedere seconde!! Bekijk ook het filmpje van hierboven in dit artikel, hoe dat eruit ziet ;). Je shopt dit leuke cadeau voor kerstmis al voor nog 59 euro! Andere kado tips voor vrouwen tijdens de kerst lees je in onze blog over kerstcadeaus voor dames.

#10 VREUGDIG HORLOGE

het  Joy” horloge staat voor gezelligheid, familie en vrolijkheid, en is meer dan geschikt cadeau voor vrouwen! De naam “Joy” komt van het unieke design van de wijzerplaat, dat een en al vreugde uitstraalt. Het klopt dat dit design je niet bekend voor komt. Het is namelijk gepatenteerd door het designteam van LOISIR. Zo weet je dus zeker dat je echt een uniek cadeautje geeft. Zoals je ziet zijn de dameshorloges verkrijgbaar in meerdere kleuren. De kleuren wit en zwart zijn eerder neutraal, het bordeaux rood meer voor de herfst en winter en het turquoise is leuk voor de zomer. De horlogebandjes zijn gemaakt van rubber/siliconen. Dit zit niet alleen heel comfortabel, maar maak je ook eenvoudig schoon. De prijs van deze horloges bedraagt €59 inclusief gratis verzending en gratis cadeauverpakking.

#11 SPEELS HORLOGE

Een dameshorloge cadeau geven is niet altijd even makkelijk. Maar onze cadeautip voor vrolijke dames zijn de speelse horloges voor dames van hierboven! Zoals je kan zien heeft het een apart design waarbij het klavertje vier mooi opvalt. Deze klokjes zijn vooral geschikt als cadeau voor jongere vrouwen, of voor dames die meer speelsheid willen toevoegen aan hun outfits. De prijs is lekker goedkoop en verkrijgbaar voor €59.

Wil je meer weten over accessoires (trends)? Lees dan deze blog met tips, trends, musthaves & meer over accessoires voor dames.

#12 DUN DAMESHORLOGE

Er zijn veel vrouwen die een kleine pols hebben. Dan kan een dameshorloge cadeau geven nogal lastig zijn, want vaak is het horloge dan (net iets) te groot. Met deze kleine horloges zal je daar geen last van hebben. Deze klokjes zijn dan ook héél erg populair, juist omdat ze zo klein en schattig zijn en perfect te combineren met leuke armbanden! De diameter is slechts 38 mm en staat heel vrouwelijk om de pols. Verder is de horlogeband gemaakt van roségoudverguld roestvrij staal, met schakeltjes die je kan verwijderen voor de perfecte maat. Het allerleukste?? Je hebt dit horloge al voor een klein prijsje: €59 ;).

#13 STIJLVOL DAMESHORLOGE

Ben jij opzoek naar een leder dameshorloge om te geven als cadeau? Dan zijn deze prachtige  dameshorloges van leder een echte aanrader! De horloges hebben een elegante en chique uitstraling, met een erg mooi design. De horlogebandjes zijn gemaakt van ecologisch hoogwaardig leder. Dit voelt echt heel comfortabel aan de pols, en dat is ook wel zeer belangrijk. Dit zou een geschikt cadeau zijn voor vrouwen die houden van een stijlvol en kleurrijk horloge. De prijs is €69 per stuk.

#14 ELEGANT HORLOGE

Maak kennis met serie “Twelve”. Deze mooie klokjes hebben een stevige en comfortabele horlogeband, gemaakt van siliconen. Het eerste model heeft een prachtige bruine kleur met rosékleurige wijzerplaat. Dit is heel erg leuk voor in de herfst en winter. Het tweede model is meer kleurrijk en vrolijk. Dit klokje is meer aan te raden als kado voor in de lente en zomermaanden, maar het zou ook voor de seizoenen herfst en winter leuk zijn. Dit kwalitatief goede horloge is al verkrijgbaar voor slechts €55 euro.

#15 MINIMALISTISCH DAMESHORLOGE

Heel indrukwekkend zijn de bovenstaande horloges met een horlogekast van maar liefst 47 mm! Er zijn vrouwen die houden van grote horloges. Voor deze dames raden wij de bovenstaande minimalistische horloges aan. Model 1 en 2 zijn unisex en kunnen ook gedragen worden door heren. Deze twee horloges zijn geschikt voor zowel in de zomer als in de herfst/winter. Model 3, het roze horloge, is enkel geschikt voor dames en vanwege de kleur perfect voor de lente en zomer. Dit polshorloge is niet alleen groot, maar ook van uitstekende kwaliteit. Het siliconen horlogebandje voelt super fijn aan en is van super kwaliteit. Maar toch wel het allermooiste aan deze horloges is de minimalistische vormgeving in lijn met prachtige kleurencombinaties. Gelukkig is de prijs minder groot, want voor €69 haal je het horloge al in huis (inclusief gratis verzending & gratis cadeauverpakking)!

#16 ZWART HORLOGE

Speciale aandacht gaat uit naar dit zwarte unisex horloge. Het design is geschikt voor zowel man als vrouw en daarom is het heel leuk om eenzelfde horloge te kopen voor elkaar. Vooral de wijzerplaat is heel mooi, omdat het beschikt over zeer fijne details. Ook heeft de wijzerplaat veel diepgang (zie foto’s bij de link), en dat geeft een speciaal effect. Een heel uniek klokje ontworpen door de designers van LOISIR. Kortom, een zeer mooi horloge voor hem of haar. Prijs: €59.

#17 MESH HORLOGE VOOR DAMES

Een mesh horloge voor dames is perfect volgens de laatste trends. Steeds meer horloges worden gemaakt met een mesh horlogeband. Dit komt omdat een mesh horlogeband van ijzersterke kwaliteit is. Bovendien zijn deze mesh horloges van LOISIR ook nog eens krasbestendig, en verkrijgbaar voor een betaalbare prijs (klik op de foto). Met dit cadeau geef je niet alleen een trendy horloge, maar ook een heel duurzaam klokje!

Als je ook eens meer inspiratie wilt over heren horloges, dan kan je onze blog over heren horloges of over smartwatches voor heren eens lezen. Daarin vind je de 10 mooiste heren horloges en smartwatches van dit moment!

Wat is jouw favoriet uit deze lijst? Laat het ons weten want dat vinden we gewoon heel leuk. Vind jij deze blog waardevol? Delen wordt zeer gewaardeerd!

Heb je geen keuze kunnen maken, maar vind je wel dat er hele mooie cadeautjes tussen zitten? Dan kan je ook altijd nog een  cadeaukaart van LOISIR geven!