Leuke jurkjes voor uitgaan nodig? Mis niet deze top 10 uitgaansjurkjes!

In de lente en zomer is het tijd voor leuke jurkjes voor uitgaan. Maar welke leuke uitgaansjurkjes heb je dit seizoen? Natuurlijk wil je er op een avondje uit leuk uitzien. En op zo’n avondje uit kun je uitgaansjurken dragen die je bijvoorbeeld naar werk niet aan kunt. Je wilt er misschien zowel stijlvol als verzorgd uitzien. Maar wat kun je nu precies voor leuke uitgaansoutfits uit de kast toveren?

In dit artikel geven we je een berg inspiratie met 10 jurkjes voor met uitgaan en kun je zowel sexy als stijlvol de avond uit tegemoet gaan. Zo zijn jurkjes voor uitgaan bijvoorbeeld een must als kleding voor tijdens een city-trip. Benieuwd? Kijk snel even verder!

Maar voordat we doorgaan naar de leukste uitgaansjurkjes willen we nog even de aandacht vestigen op een unieke actie voor een Goodiebox aan sieraden en musthaves. Zo’n Goodiebox is namelijk een leuke aanvulling op jouw kledingkast. Wil je zelf eens zo Goodiebox testen? Ontdek het via de onderstaande banner, want dit maandelijkse momentje voor jezelf mag je echt niet missen als hardwerkende vrouw die het verdient!

Leuke jurkjes voor een avondje stappen nodig? Bekijk onze top 10 voor dit
seizoen!

#1 T-shirt jurkje voor uitgaan

Dit T-shirt damesjurkje is geeft een leuk denim effect en is voorzien van een streep op de zijkant. Deze streep geeft een verlengend effect. Het jurkje is simpel maar toch stijlvol en perfect voor een “normaal” avondje stappen. Ook is het t-shirt jurkje ideaal als zomerjurkje.

Onder dit jurkje kun je er voor kiezen op platte sneakers te dragen maar is ook heel leuk te combineren met hoge hakken met een panty. Dit jurkje is zowel geschikt voor bijvoorbeeld op je werk als bij het uitgaan. Je shopt dit jurkje hier.

Nu is het
T-shirt jurkje nogal basic. Wil je meer feestelijke jurkjes? Lees dan snel
verder.

#2 Party Cocktail jurkje

De cocktail jurk is het ideale jurkje om mee uit te gaan of om aan te trekken naar feestjes. Het is misschien net iets te feestelijk voor bijvoorbeeld op je werk maar perfect voor in de club. Ook zou het een leuk festival jurkje zijn!

Deze jurk is voorzien van een leuke comic print en geeft mooi de lichamelijke vormen weer. Je kunt zowel enkellaarzen, sneakers of hakken dragen. Je shopt dit jurkje hier.

Zie jij jezelf
deze jurk al dragen?

#3 Midi jurkjes voor uitgaan

De midi jurk is eigenlijk een hele fijne jurk. Je kunt hem namelijk naar veel gelegenheden dragen. Ook bij het uitgaan is hij leuk te combineren. Vaak zie je dit model ook vaak als leuke lentejurkjes.

De mouwen van deze midi jurk zijn half lang en de rok is wijd. Dit geeft een speels, maar stijlvol effect. Het jurkje kan je hier shoppen.

#4 Dierenprint party jurk

Er zijn veel jurkjes met verschillende soorten dieren printjes. Zo heb je panterprint, zebraprint of tijgerprint. Deze printjes zorgen ervoor dat je opvalt en kunnen ze niet meer om je heen. Zo is de dierenprint een echte lente musthave geworden.

Dierenprint Jurkje WE Fashion – 49,99 euro

Omdat de print vrij druk is, is het verstandig om een neutrale kleur schoenen of accessoires te dragen. Zo komt de print het meest tot zijn recht. Je kan dit uitgaansjurkje hier shoppen.

Ben jij een
liefhebber van de dierenprint trend? Laat het ons weten in een reactie, want we
zijn benieuwd wat jij van deze trend vindt!

#5 Jurkje met ceintuur

Een jurkje met ceintuur is eigenlijk al helemaal af. Toch is het leuk om complementaire accessoires toe te voegen. Een paar leuke oorbellen en armbandjes bijvoorbeeld. Zo kan je op deze sieradenwebshop leuke dames accessoires voor een betaalbaar prijsje aanschaffen.

Op de foto kun je goed zien wat een leuk jasje eroverheen doet met je look. Het maakt de jurk net iets stoerder. Een supergave look die ons veel lente fashion inspiratie geeft! De jurk kopen? Dat kan via deze link.

#6 Slim Fit jurkje met speels design

Dit jurkje is heel leuk omdat hij een blousekraag heeft, dit maakt het iets klassiek. Je benen komen mooi uit zoals je hieronder kunt zien. Dit maakt de look meer vrouwelijk en sexy. Zo heb je van beide kanten een beetje. Als je meer liefhebber bent van korte jurkjes, dan zou je eens dit artikel over korte zomerjurkjes moeten lezen!

Dessin Jurkje WE Fashion – 59,99 euro

Combineer de slim fit jurkjes voor uitgaan met leuke laarzen en een handtasje. De strik om je middel accentueert je taille en dit maakt de jurk helemaal af. Hier shop je de uitgaansjurk.

#7 Oversized jurk

Je zou deze
jurk misschien niet zo snel bedenken wanneer je denkt aan het uitgaansleven.
Toch is de oversized jurk erg leuk om eens aan te trekken. De jurk valt goed te
combineren met verschillende andere kledingstukken of accessoires. Zo komt
de oversized jurk steeds meer als trendy damesjurkje tevoorschijn. Ben jij een
liefhebber van dit model?

Oversized Jurkje WE Fashion – 44,99 euro

Dit jurkje voor uitgaan valt wat wijder aan de bovenkant en heeft wat wijde mouwen. Draag hieronder hoge laarzen of sneakers en je krijgt een hele verfrissende look. De damesjurk kan je hier online kopen.

#8 Blousejurk voor avondje stappen

De
blousejurk is gemaakt van denim stof en bevat knoopjes van onder tot boven.
Doordat de jurk wat strakker zit komen de lichamelijke vormen mooi uit.
Persoonlijk vinden wij dit een van de leukste jurkjes voor uitgaan, want de
blouse damesjurk kan je voor zowel een goed avondje stappen, een dagje shoppen
of heerlijk op het terras dragen.

Is dit
uitgaansjurkje ook een van je favorieten?

Je zou hieronder enkellaarzen of sneakers kunnen dragen. De jurk is wat stretchie waardoor je makkelijk kunt bewegen zonder dat de jurk ongemakkelijk gaat zitten. Houd deze jurk vooral simpel en voeg niet te veel fancy accessoires toe. De jurk kan je hier online shoppen.

#9 Jurk met rits aan voorkant

Deze jurk is
letterlijk gestroomlijnd. Wat een mooi detail is, is dat de voorkant van de
jurk een rits heeft. Zo kun je zelf bepalen of je de voorkant van de damesjurk
helemaal dicht wilt hebben of dat hij iets open moet. Wat vind jij van dit
party jurkje voor een avondje stappen?

Deze uitgaansjurk is makkelijk te combineren met bijvoorbeeld sneakers of hakken. Ik zou aanraden om schoenen en accessoires te kiezen in de kleuren die de jurk ook heeft. Zo voorkom je dat de kleuren gaan vloeken met elkaar. Je shopt deze en andere leuke jurkjes voor uitgaan hier.

#10 Tuniek uitgaansjurk

De tuniek jurkjes voor uitgaan zijn wat losser en daarom is het wel leuk om er een panty onder te dragen. Het uitgaansjurkje van hieronder is lekker luchtig, en daarom ook leuk als een festival outfit. Bovendien kan je er makkelijk accessoires toevoegen. Draag er bijvoorbeeld een lange ketting bij voor meer body.

Maak de look af met leuke sneakers of hakken, voeg er een leuk handtasje bij en je bent klaar om de nacht tegemoet te gaan. Zie jij jezelf al een avondje stappen met dit leuke jurkje? Je shopt het hier.

Talloze leuke damesjurkjes voor avondje stappen

Zoals je kunt zien kun je tijdens het uitgaan echt alle kanten op. Van een beetje klassiek met een vleugje sexy tot aan wat nonchalanter. Het maakt niet uit welke look je aan wilt, er is voor ieder wat wils. Wil je nu nog meer inspiratie? Bekijk dan eens dit gave artikel over zomeroutfit inspiratie voor dames.

Welke van deze jurken voor het uitgaan zou jij dragen tijdens een avondje stappen? En heb jij nog leuke tips voor alle lezers voor uitgaansjurkjes voor de perfecte party outfit? Sharing is Caring!