20x Mooie en betaalbare sieraden cadeau geven

Gefeliciteerd! Waarschijnlijk ben jij op dit artikel belandt omdat jij opzoek bent naar een mooie en betaalbare sieraden cadeau. Als dit zo is, en jij een sieraad cadeau wilt geven aan een lieve dame, dan moet je zeker dit artikel lezen! Hierin nemen wij je namelijk mee met leuke en originele sieraden die je als cadeau kan geven aan een vrouw. Of dit nu je moeder is, een lieve vriendin, of bijvoorbeeld je dochter, dat maakt niet uit want deze sieraden zijn een perfect geschenk voor iedere vrouw, jong of oud. Zo kunnen sieraden ook een heel leuk verjaardagscadeau zijn voor moeders!

Lees gezellig mee met leuke sieraden die je kado kunt geven aan haar. Deze sieraden cadeau inspiratie blog focust zich op betaalbare sieraden die erg leuk zijn om als geschenk te geven. Met betaalbaar denken we aan een bedrag dat tussen de 10 en 40 euro ligt, zodat iedere portemonnee iets heeft aan deze inspiratieblog.

PS: onderaan deze blog lees je het allerbeste sieraden cadeau die je absoluut niet mag missen als je dames wilt verrassen. Ook leuk voor jezelf overigens!

Sieraden cadeau voor vrouwen? 20x leuke tips!

Waarom een cadeaugids over sieraden? Is het cadeau geven van een sieraad niet standaard? Misschien is het niet het meest originele cadeau nee, maar het is wel een zekerheidje. Want eigenlijk weet je wel zeker dat je een vrouw blij maakt met het geven van een sieraad als cadeau. Bovendien kan het ook een grote emotionele waarde hebben. Zo is het bijvoorbeeld een leuke cadeautip om een sieraad te geven die betekenis heeft in jullie relatie. Bijvoorbeeld een vogeltje, als jullie beide een interesse hebben in vogel. Of een hartje, wanneer jullie in een relatie zijn.

In deze cadeaublog kijken we naar sieraden van het merk LOISIR. Dit merk heeft namelijk een veelzijdig aanbod met goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Zo houden we rekening met iedereen haar budget, want een leuk kado hoeft niet duur te zijn. Erg leuk bij dit sieradenmerk is dat je bij iedere bestelling een gratis cadeauverpakking krijgt. Zo is niet alleen de inhoud mooi ;)!

Sieraad cadeau #1: smal dameshorloge



Een van onze eerste cadeautips voor een leuke sieraad voor haar is het geven van een klein dameshorloge. Vaak zie je dat kleine horloges voor dames een sieraad zijn met een ouderwets design. De kleine “Petite” dameshorloges, te zien op de foto, zijn echter trendy en modern. Het mag duidelijk zijn dat dit prachtige sieraad niet geschikt is voor dames die houden van “groot”. Maar deze klokjes zijn wel perfect voor vrouwen met een kleine pols, en die opzoek zijn naar kleine of dunne sieraden. Gelukkig hebben deze sieraden ook een klein prijsje voor de liefhebbers. Je shopt het horloge namelijk al voor 59 euro per stuk en dat is inclusief gratis verzending en erg leuke cadeauverpakking voor het perfecte sieraden cadeau voor vrouwen!

Sieraad cadeau #2: zwart / roségoud set

Een blik op de afbeelding hierboven en het is duidelijk voor wie deze sieraden set een ideaal cadeau is. Dit setje bestaat uit de mooie kleurencombinatie van rosegoud en zwart. Dit geeft een chique en moderne uitstraling en is erg leuk om te combineren met   dameskleding. Het karakteristieke aan deze sieraden cadeau voor haar is het geperforeerde embleem. Dit design heeft een werkelijk aristocratische uitstraling, en daardoor geschikt voor volwassen vrouw tijdens een gezellig avondje uit. Dit sieraden geschenk set shop je voor 78 euro incl. gratis verzending en mooie cadeauverpakking. Wellicht dus aan de ietwat dure kant, maar als jubileum- of verjaardagscadeau is dat in principe geen geld!


Sieraad cadeau #3: zilver / roségoud match




Een meer origineel sieraden cadeau voor dames krijg je door te combineren, oftewel de Mix ’n Match trend. Je ziet het momenteel steeds vaker: de sierlijke combinatie van een zilver dameshorloge met een armband van roségoud. Zo zie je op de afbeelding als voorbeeld een combinatie van het “Jazz” dameshorloge (59 euro) met een mooie armband van roségoud. Als je haar wilt verrassen met een origineel cadeau dan kun je dus gaan voor het matchen van sieraden / horloges van zilver en rosegoud. Overigens hoeft het combineren van sieraden niet duur te zijn. Van het merk LOISIR vind je een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo shop je al kwaliteit dameshorloges vanaf 49 euro p.s. en sieraden al vanaf slechts 9 euro p.s.


Sieraad cadeau #4: kerstmis cadeau




In onze cadeaugids van sieraden voor haar mag een kerstcadeau uiteraard niet ontbreken. Want kerstmis is toch echt de periode voor het geven van een sieraad cadeau voor haar! Ook zal je tijdens de kerst een iets ruimer budget hebben, waardoor je leukere sieraden (combinaties) als kado kan geven.

Een uniek sieraden geschenk voor tijdens de feestdagen vind je op de afbeelding. Wat maakt dit horloge dan zo bijzonder? Nou… dat is de wijzerplaat! Wanneer je het dameshorloge aanzet zal er niet zomaar een secondewijzer gaan tikken. De secondewijzer is namelijk een klavertje vier en dat geeft een leuk effect waar je graag naar kijkt. Het horloge shop je voor 59 euro (incl. gratis verzending en cadeau verpakking). Wij raden aan dit horloge te geven aan dames van onder de 30, omdat het voor de wat oudere vrouw ietwat te speels kan overkomen. Heb je echter een vrouw of moeder van boven de 30 die wel houdt van een beetje speelsheid, dan raden wij dit sieraden cadeau wel aan voor haar (tijdens de kerst, maar ook daarbuiten).

Sieraad geschenkset #5: sieraden set





Een sieraden set cadeau voor haar is erg leuk wanneer je een geliefde eens goed wil verwennen, maar je er ook iets meer budget voor hebt. Op deze link vind je sieraden sets van onder de 100 euro: sieraden set cadeau voor haar. Via deze link vind je standaard sieraden setjes die geschikt zijn voor vrouwen. Wellicht iets minder origineel, maar wel erg handig voor als je zelf even inspiratieloos bent. Een meer origineel sieraden cadeau voor haar stel je uiteraard zelf samen ;).



Sieraad cadeau #6: turquoise sieraden





Het geven van turquoise sieraden als cadeau voor vrouwen is een kleurrijk idee! De kleur turquoise is al prachtig op zichzelf, maar in combinatie met rosegoud krijg je een WOW-effect. Uiteraard is dit een leuke gift aan dames die houden van de kleur turquoise. Ook is het een aanrader aan vrouwen die weg zijn van kleurrijke sieraden. En wij begrijpen wel waarom, want het oogt immers als zomers! Het is dan ook zeker niet gek om turquoise sieraden cadeau te geven voor in de lente of zomer. Het is dan namelijk eenvoudig te combineren met de kleding van die tijd, zoals je kan lezen in het inspiratievolle artikel over lente fashion voor dames.



Sieraad geschenk #7: horloge armband set





Een horloge armband set is een super gaaf sieraden cadeau voor dames! Het allerleukste is dan uiteraard om de perfecte match te vinden zoals te zien op de afbeelding hierboven. Laat je inspireren met deze blog over  20x mooie horloge armband sets.



Sieraad geschenk #8: roségoud





Sieraden van roségoud zijn volgens de laatste trend helemaal in. Wanneer je opzoek bent naar een leuk sieraad als geschenk is het een leuk idee om iets van roségoud te geven. Deze kleur is namelijk gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren horloges en ook veel verschillende kleding. Bovendien geven roségouden sieraden een chique touch aan een outfit, en oogt het daardoor al snel luxieus.


Sieraad cadeau #9: grote juwelen



Een perfect sieraden cadeau voor vrouwen die houden van opvallen, is het geven van een opvallend en grote sieraad (zoals een groot horloge). Een grote sieraad draag je om de show te stelen, dus de dame in kwestie moet wel van een beetje aandacht houden! Naast horloges met een grote diameter (42 mm +) zijn er ook grote sieraden. Helemaal trendy zijn grote armbanden met een diameter van wel 3 cm (meet dat maar eens op je pols!).



Sieraad cadeau #10: zwarte sieraden





Zwarte sieraden staan voor elegantie en mysterieus. Ook kan je deze kleur makkelijk combineren, omdat zwart bij vrijwel iedere kleur goed staat. Ook is de keuze voor de kleur zwart een zekerheidje, want naast zilver wordt de kleur zwart veel gekocht wanneer het aankomt op sieraden geschenken. Klik op de afbeelding hierboven en laat je inspireren met zwarte sieraden.



Sieraden cadeau voor haar #11: betaalbare gouden sieraden





Veel dames houden van goud, want goud staat voor status, prestige en geld. Voor heel veel mensen kost het een paar maandlonen om bijvoorbeeld een gouden ring voor hunzelf te komen (of als trouwring). Laat staan dat je gouden sieraden cadeau gaat geven. Dan moet je wel van hele goede huizen komen! Gelukkig is er ook nog zoiets als IP goud, wat staat voor Iron Plated. In het kort komt het erop neer dat deze sieraden een laagje van goud krijgen. Het voordeel? Dat zijn betaalbare sieraden met de kleur goud. Via het merk LOISIR kun jij goedkope goudkleurige sieraden online shoppen.



Sieraden cadeau #12: parel sieraden





Een parel sieraad geef je uiteraard kado aan vrouwen die houden van parels. Vaak draagt de meer volwassen, of zelfs oude, dame parelsieraden. Toch zien we steeds meer jongere vrouwen parel sieraden dragen. Niet meer van deze tijd? Jawel dus! En de keuze is ruim ook, denk aan parel ringen, parel oorbellen en armbanden met parels. Keuze zat dus!



Sieraden cadeau #13: betaalbaar horloge





De visie van LOISIR is het aanbieden van betaalbare sieraden en horloges. Waarom? Omdat LOISIR gelooft in het geven van cadeaus, omdat je hiermee de wereld een mooiere plek maakt. Je kan de omgeving positief beïnvloeden, het motiveren, jou indruk achterlaten! Het “Jazz” horloge past perfect in deze filosofie, want met maar 49 euro is dit een lekker betaalbaar dameshorloge. En denk alsjeblieft niet dat dit ten koste gaat van de kwaliteit, want zo’n horloge gaat gemakkelijk twee jaar mee!



Sieraden cadeau voor haar #14: speels / girly





Wanneer je een speels of girly cadeau wilt geven dan is het Bliss dameshorloge wellicht iets voor jou. Het horloge heeft een mooie verhouding tussen chique, trendy en speels / vrouwelijk. Het is leuk om dit klokje te combineren met een lief armbandje. Op de foto zie je de combinatie met een dunne armband met hartje. Erg subtiel en vrolijk! Het horloge shop je voor 59 euro en de lieve armband slechts voor 19 euro! Uiteraard krijg je er gratis mooie cadeauverpakking bij.



Sieraden cadeau #15: sieraden van zilver





Een zilver sieraden cadeau voor haar is altijd aan te raden. Zilver is een vrij veilige keuze, want zilveren sieraden zijn de meest verkochte kleur onder de juweeltjes. Zilver is vaak wat betaalbaarder dan goud, en daarnaast zijn de meeste dames er gewoon weg van. Op de afbeelding zie je een zilver polshorloge, maar je kan natuurlijk ook ringen, oorbellen, kettingen en armbanden in het zilver kopen. Bij LOISIR bieden ze geen echt zilver aan, maar sieraden met een zilver laagje. Het effect? Dit laagje gaat jaren mee, maar hierdoor is het wel een stuk goedkoper. Zo kan jij dus een relatief goedkoop zilver sieraden cadeau kopen voor je vrouw, vriendin of een andere dame.



Sieraden cadeau #16: sieraden combineren





Mix ’n Match is onze echte aanrader voor het geven van een origineel en leuk sieraden cadeau voor haar! Waarom? Omdat je moeite en inzet toont in het samenstellen van een leuk cadeautje voor jouw geliefde. Je kan ervoor kiezen om een horloge met armband te combineren. Dat levert altijd superleuke combinaties op, maar je kan zeker ook andere sieraden met elkaar combineren als geschenk set. Denk hier bijvoorbeeld maar aan een halsketting met bijpassende oorbellen, of een mooie mix ’n match tussen ring en armband. Bijkomend voordeel is dat het maken van combinaties ook gewoon een leuke bezigheid is (voor andere vrouwen althans!).



Sieraden cadeau #17: sieraden set roségoud





Een sieraden set van rosegoud (zilver of goud kan natuurlijk ook) is perfect wanneer je een iets groter sieraad cadeau wilt geven aan een vrouw. Vaak vraagt een sieraden set om een iets groter budget. Daarom is het wel toepasselijk om een dergelijk sieraden geschenk set te geven als verjaardag- of jubileumcadeau. Je wilt natuurlijk wel een heel gaaf cadeau hebben voor je vrouw op jullie jubileum! Op www.aperfectgift.nl van LOISIR shop je sieraden sets tussen de 39 en 119 euro.



Sieraden cadeau #18: witte sieraden





Wit! Do we need to say more? Wit geeft energie en licht aan vrijwel iedere outfit. Vaak gedragen in de lente en zomer, doordat het lekker veel kleur geeft. Eigenlijk spreekt deze sieraden cadeautip wel voor zichzelf toch?



Sieraden geschenk #19: kleine armbanden





Kleine armbanden zijn de laatste tijd redelijk hot. Niet alleen omdat ze vaak schattig ogen en fijn zitten, maar ook omdat je er meerdere met elkaar kunt combineren. Een klein armbandje komt vaak ook met een klein prijsje. Wel zo lekker voordelig dus ;)! Het geven van een dun armbandje staat zowel jong als oud, maar let er vooral op dat deze persoon houdt van elegantie. Want elegant is het zeker.



Sieraden geschenk #20: dameshorloges



Naar onze mening is het geven van een leuk dameshorloge het leukste sieraden cadeau voor haar. De tip die we hierbij geven is om te kijken naar wat voor soort horloge goed bij de persoon past. Is zij heel uitbundig en valt ze graag op? Kies dan voor een groot klokje met een opvallende kleur (rood bijvoorbeeld). Is ze eerder bescheiden? Kies dan voor een meer neutrale kleur, zoals bruin, en een kleiner formaat (onder de 40 mm). Kortom, denk goed na over het karakter van de persoon waarvoor jij het horloge cadeau wilt geven.



Wat is jouw favoriete sieraad cadeau voor haar uit deze lijst? Laat het ons weten want dat vinden we gewoon heel leuk. Ook wordt het zeker gewaardeerd als je deze blog zou willen delen via jouw Instagram of Facebook-profiel. Tag ons hier zeker in, want wie weet gaan we jou dan wel verrassen met een leuk sieraden cadeau ;-)!

En dan nu zoals beloofd: onze beste cadeautip voor moeders is het cadeau geven van een Goodiebox Giftbox! Het is echt een uniek en origineel cadeau idee dat geschikt is voor alle gelegenheiden en elke type vrouw.

All our photo’s are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or (3) from free photo sources such as Pexels. Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us. We are not responsible for copy right exceedance for photo’s or pictures from our sources that are either (1) unique, (2) publiced on behalve or under command of third party requests or collaboration partners or or (3) from free photo sources such as Pexels.