3x Originele telefoonhoes printjes voor mobiel als trendy accessoire
3 min. leestijd

3x Originele telefoonhoes printjes voor mobiel als trendy accessoire

Tegenwoordig zie je steeds meer telefoonhoes printjes. En niet gek ook, want met een uniek telefoonhoes printje maak je jouw telefoon helemaal persoonlijk. Ziet jouw telefoon er al leuk uit, naar jouw smaak? Of heb je nog gewoon een standaard telefoonhoes (wat uiteraard ook prima is). Als je opzoek bent naar bijzondere telefoonhoesjes om jouw smartphone meer eigen te maken, dan vind je in dit artikel inspiratie. Naast dat een leuk omhulsel meer smaak en stijl geeft aan een mobiel, geeft het met een beschermende hoes ook nog eens goede bescherming tegen stoten en vallen.

Ook is het zo dat alle mobiels steeds groter en meer kwetsbaar worden. Tegenwoordig kunnen we dus bijna niet meer zonder telefoonhoesjes. Want een keer laten vallen, en het kan kapot gaan. Als we dan toch een hoesje nemen, dan toch het liefst met een leuk en origineel printje? In deze blog lees je over welke telefoonhoesjes een aanrader kunnen zijn, en ook welke beschermhoesjes handig zijn.

Handig, die beschermende telefoonhoes printjes!

Wanneer een nieuwe smartphone uit je handen valt op steen of beton is de kans in de meeste gevallen groot dat er schade aanwezig is. In de meeste gevallen gaat het om een defect beeldscherm. Telefoonhoesjes hebben verschillende functies en zijn absoluut belangrijk. De belangrijkste reden is de extra bescherming, een telefoonhoesje in combinatie met een screenprotector zorgt voor meer bescherming. Ook blijft hierdoor je smartphone zeer netjes zonder krassen of beschadigingen. Dit is vooral handig wanneer je de smartphone weer zal verkopen. Dankzij een hoesje en screenprotector is deze vaak nog in complete nieuwe staat.

Het beeldscherm is tegenwoordig niet altijd meer het kwetsbaarste deel van je smartphone. Neem bijvoorbeeld de kwetsbare iPhone. Dit komt omdat de achterkant van de nieuwe iPhone-modellen nu ook van glas zijn gemaakt. Hierdoor is het even kwetsbaar als de voorkant van het toestel. Om krassen aan je beeldscherm te voorkomen is een screenprotector aangeraden. Voor de bescherming van de achterkant (en zijkant) ben je beter af met een beschermhoesje. Dit kan bijvoorbeeld een hardcover of een soft case zijn. Een hardcover zorgt voor bescherming van de achterkant van het toestel, terwijl de soft case zowel de zij- als achterkant van je telefoon beschermt. Het ligt er dus maar net aan waar jij naar opzoek bent!

Originele telefoonhoes printjes voor mobiel

Op de website van Casies vind je orginele telefoonhoesjes met leuke printjes. Omdat ze het woord “telefoonhoes” niet zo charmant vinden, noemen zij het ‘Casies’. Casies bieden optimale bescherming voor jouw telefoon en hebben daarnaast ook nog is een super gaaf design. Juist vanwege dit design maakt het een origineel telefoonhoesje voor je smartphone. Vanuit Casies hebben zij een leuke top drie van leuke telefoonhoes printjes samengesteld.

Panterprint telefoonhoes printjes

panterprint orginele telefoonhoes printjes voor mobiel

De panterprint is tegenwoordig een zeer gewilde casie. Dit hoesje geeft goede bescherming voor bijvoorbeeld een iPhone. Vanzelfsprekend is dit een leuk hoesje voor dames die van panterprint houden. In totaal zijn er drie varianten qua panterprint telefoonhoesjes beschikbaar. Door de sprekende kleuren zal je mobieltje meer opvallen. Waarschijnlijk zal niet voor iedereen de panterprint een goede keuze zijn. Hieronder bespreken we twee meer “doorsnee” hoesjes.

Fila telefoonhoesjes

originele telefoonhoes printjes voor mobiel

Een meer mainstream hoesje met een trendy uiterlijk is het Fila telefoonhoesje. Ook dit is een populair hoesje die, net zoals de panterprint casie, een fraaie uitstraling heeft. De hoesjes zijn een geschikte bescherming voor onder meer een iPhone (die je liever toch maar goed beschermt deze dagen). Ook dit model is in meerdere varianten beschikbaar zoals te zien op de afbeelding.

De snake casie

leuke telefoonhoes printjes voor mobiel

Een van de laatste musthave telefoonhoes printjes is het nieuwe snake model. Dit design heeft een gaaf en strak patroon. Hierdoor krijgt je telefoon de “uitstraling” van een slang. Natuurlijk niet echt, maar eerlijk is eerlijk, het is een mooi patroon. Op dit moment zijn er twee soorten van de snake casies beschikbaar.

Heeft jouw telefoon al de uitstraling en de bescherming die je zou willen hebben? Het is op zich een kleine investering voor een apparaat die je de hele dag bij je hebt. En waar je wel honderden keren naar kijkt per dag. Is het niet voor jezelf, dan is het wellicht wel een leuk cadeautje voor haar?En… wat vind jij van de bovenstaande hoesjes?? We zijn benieuwd!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
10x leuke foto cadeau ideeën voor persoonlijke foto cadeaus
Door

10x leuke foto cadeau ideeën voor persoonlijke foto cadeaus

op 19 Mar 2019

[…] Een telefoon heeft iedereen altijd bij zich. Nu is het ook mogelijk om een foto te laten bedrukken op bijvoorbeeld je iPhone hoesje. Zo is het hoesje functioneel én persoonlijk. Ook zijn er tegenwoordig ontzettend veel keuzes voor telefoonhoesjes. […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie