Het BaginBag concept van Tasjeintas
3 min. leestijd

Het BaginBag concept van Tasjeintas

Hoe het begon? Dat is 9 jaar geleden. Ik werd door een collega getipt over een “BaginBag”. Geen idee op dat moment wat het was, maar zo te horen zou iedere vrouw dit moeten hebben. Ik ging op onderzoek uit maar helaas ze waren uitverkocht… En nergens was een BaginBag te krijgen, of althans alleen hele dure exemplaren. Op zo’n moment dat ik enthousiast ben over iets en het niet makkelijk of betaalbaar kan vinden, gaan de radartjes in mijn hoofd aan het werk. Hoe kan ik zorgen dat iedere vrouw wél aan een leuke BaginBag kan komen? Na zoeken op internet ben ik uitgekomen bij een klein naai atelier in de Filipijnen waar ze voor mij fairtrade BaginBag producten maken.

Tegenwoordig zijn er enorm veel damestassen online te kopen, maar het Bag-in-Bag concept is uniek en origineel. In deze blog lees je ons verhaal, en over de producten die wij zelf ontwerpen en leveren. 

bag in bag concept van tasjeintas

Ook originele laptoptassen 

Daarnaast koop ik ook andere leuke must haves in die trendy zijn. Van sjaaltjes, sieraden tot clutches en schoudertassen. Zo kon ik bijvoorbeeld zelf niet aan een leuke laptoptas komen. Zwart en grijs is wat je in alle soorten en maten ziet, maar helaas niet iets met een vrolijk of stoer luipaard printje. Dus daar moest verandering in komen! Van zoete roze strepen, bloemen tot sierlijke print laptoptassen heb ik nu geïmporteerd.

laptop tassen met leuke print

Fairtrade kinder accessoires

Omdat deze “hobby” inmiddels mijn passie is geworden en dit niet meer naast mijn werk te combineren is, ben ik vorige maand gestopt met mijn werk als Online Marketeer en ga ik voor de volle 100% voor mijn webshop. Er komen dus nog veel meer leuke dingen aan! Ik heb nu alle tijd en vrijheid omte brainstormen en zo ben ik nu bezig om een fairtrade lijn voor kinder accessoires te ontwerpen. Het eerste wat nu gemaakt gaat worden zijn bandana slabbetjes in stoere printjes met bijpassende bijtring. Er wordt nu voor mij gezocht naar de juiste stofjes, en ik ben bezig met het bedenken van een merknaam. Ik kan niet wachten om ze in mijn handen te hebben en ze vol trots te presenteren in de webshop en natuurlijk op de social kanalen.

De juiste prijs- en kwaliteit van BaginBag

Maar natuurlijk heb ik ook wel eens miskopen gedaan! Verblind door het product, maar naar later blijkt niet geschikt voor online verkoop omdat de verzendkosten niet in verhouding met de verkoopprijs zijn. Of omdat ik mij toch heb vergist in “hoe leuk” het product is. Maar door de jaren heen heb ik daar wel oog voor gekregen. Wordt de verkoopprijs aantrekkelijk, is het van mooie kwaliteit, past het door de brievenbus en is het nog niet overal te verkrijgen? Maar nog belangrijker, ben ik er zelf enthousiast over? Iets waar ik zelf niet voor 100% een goed gevoel bij heb, zal ik niet inkopen. Misschien niet heel slim, er zijn namelijk net zoveel smaken als mensen. Maar ach, een beetje eigenwijsheid kan geen kwaad ;).

Ook betaalbare cadeaus bij Tasjeintas

En wat ik naast brainstormen en inkopen het allerleukste vind van het runnen van mijn webshop? Het inpakken van de bestellingen! Je moet om te kunnen opboksen tegen de grote online winkels iets unieks of persoonlijks toevoegen. De klant moet er een goed, blij en verrast gevoel aan overhouden, en niet enkel een artikel in een doos met pakbon ontvangen. Ik maak van elke bestelling een feestje: als cadeautje ingepakt inclusief confetti en snoepjes en héél veel roze! En mijn enthousiasme komt ook op die manier over bij de klanten. Elke review die geplaatst wordt gaat inmiddels over het “feestje” wat ze in de brievenbus hebben ontvangen. Heb je dus een leuk en betaalbaar cadeautje nodig voor jezelf of je bff, dan ben je bij Tasjeintas aan het juiste adres. In dit artikel lees je 20x leuke cadeaus voor haar

tasjeintas mode accessoires

Op dit moment hebben we enkele populaire producten die goed lopen. Zo hebben we de Laptop sleeve met persian print, Rex London kinder rugzakjes, sjaaltje met luipaardprint, de super leuke make-up bags met de tekst “Face shit” en “Purrrrfect” en als laatste altijd in de top 5 de Tasintas medium zwart (met roze voering natuurlijk!).

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie