5x leuke heren riem als cadeau voor hem als beste koop!
3 min. leestijd

5x leuke heren riem als cadeau voor hem als beste koop!

Wil jij een leuke heren riem als cadeau geven aan je man of vriend? Dat waren wij dus ook van plan! Alleen om nu een echt leuke heren riem als cadeau te vinden, nam ons nogal veel tijd in beslag! Want tegenwoordig is er heel erg veel keuze, maar door al deze keuze in heren riemen kan het voor ons vrouwen ook een beetje onoverzichtelijk worden. Zoals jullie weten is het niet de eerste keer dat wij schrijven over het geven van een riem als cadeau. Zo schreven we eerder al over betaalbare damesriemen als cadeau. Want het geven van een gesp als cadeau is niet alleen heel leuk, maar ook gewoon praktisch. En zoals we weten denken mannen vaak heeeel praktisch…

Heren riemen als cadeau geven

Ditmaal waren we dus opzoek naar specifiek een leuke heren riem als cadeau. Of deze nu van leder was of niet, dat maakte niet zoveel uit. Ondanks onze brede invalshoek vonden we het lastig om geschikte gespen te vinden. Totdat we terecht kwamen op de website van Riemenenco. Hier vonden we eveneens heel veel riemen (ook voor dames), maar werden we toch veel meer geïnspireerd door het leuke aanbod. Om jullie dezelfde moeite van ons te besparen, hebben wij een mini top 5 heren riemen als cadeau gemaakt.

#1 Cognac heren riem als cadeau

heren riem als cadeau

Onze eerste tip van heren riem als cadeau is deze moderne Cognac-kleurige gesp voor zij die een modieus vriendje hebben. Het is een dun gespje van zo’n 3,5 centimeter en daardoor heel goed te combineren met verschillende soort pantalon broeken, alsook enkele jeans. In ditzelfde model zijn er ook andere kleuren verkrijgbaar waaronder zelfs ook rood, geel en wit voor wat meer kleur! Maar goed, wij vinden de cognac kleur heel geschikt als cadeautje, omdat zo’n riem goed staat met verschillende soorten broeken.

#2 Stijlvol blauw met Profuomo heren riem

blauwe heren riem als cadeau geven

Helemaal gaaf is deze stijlvolle blauwe heren riem met Profuomo tint! Deze herenriem als cadeau zou perfect staan bij de meer modernere man met een iets meer casual look. Als jouw vriendje wat jonger is van geest, en vaak graag casual maar toch stijlvol erbij loopt (bv. stoere jeans), dan geeft deze gesp een strakke afwerking aan zijn moderne stijl. Leuk!

#3 Zakelijke zwarte heren riem

heren riemen als cadeau geven

Wie van jullie heeft een vriend die er netjes bij wil, of moet, lopen op het werk? Voor hem is een dunne, zwarte heren riem onontkoombaar. Nu kwamen we de zwarte heren riem van hierboven tegen als erg leuk cadeautje aan mannen met professionele outfits. Maar doordat deze riem een gaaf en strak patroontje heeft, kun je er ook een nette jeans er zakelijker door laten uitzien. Vanzelfsprekend zal deze zwarte riem heel netjes staan op een mooie grijze pantalon.

#4 Trendy casual heren riem

trendy heren riem als geschenk geven

Wil je eerder een trendy heren riem als cadeau geven aan hem? Dan is de bovenstaande gesp heel erg leuk. Deze gevlochten riem heeft een gaaf patroon waardoor het heel casual en trendy zal staan bij mooie jeans. Ook is de sluiting van deze heren riem meer uniek dan andere riemen.

#5 De Classic brede lederen riem

bruine heren riem cadeau geven

Als laatste heren riem in onze top 5 heren riem als cadeau hebben we de classic bruine heren riem opgenomen. Deze riem is wat breder dan de anderen, namelijk 4 centimeter breed. Omdat dit een soort van “gouden ouwe” is, is het een redelijk veilige keuze als geschenk. Want door de meer donkerbruine kleur en het doorsnee model van deze riem, is het een zekerheidje om te geven. Mocht je nu je man willen verrassen met een meer uitgesproken riem, dan raden we je een van de vier heren riemen van hierboven aan. Al zal deze laatste riem bij iedere man goed staan!

Het was stiekem toch nog best lastig om een leuke top 5 van herenriemen als geschenk samen te stellen. Niet omdat er geen keuze was, maar juist omdat er zoveel leuke riemen waren! We raden zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website voor een andere heren riem. Zo kan je zelf eens rondkijken op de inspiratiebron die wij hebben gebruikt voor dit artikel.

En dames, zijn jullie geïnspireerd geraakt door deze mini top 5 heren riem als cadeau? Welke gesp(en) vinden jullie het leukste, en waarom? Laat het ons zeker weten!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Een leuke damesriem cadeau geven? - LOISIR Fashionblog
Door

Een leuke damesriem cadeau geven? - LOISIR Fashionblog

op 07 Jan 2019

[…] bijvoorbeeld je man, dan kun je eens een kijkje nemen naar ons artikel over een top 5 van leuke heren riemen als cadeau. Zoals je weet denken mannen vaak heel praktisch, en dus is een riem eigenlijk een best goed idee […]

Overhemd cadeau voor hem? Let op deze tips! - LOISIR Fashionblog
Door

Overhemd cadeau voor hem? Let op deze tips! - LOISIR Fashionblog

op 13 Jan 2019

[…] zakelijke herenriem is dan ook onmisbaar. In een van onze andere blogs schrijven we over 5x leuke herenriemen. Met de tips in die blog vind je ook de juiste […]

Vaderdag cadeautip nodig? Onze top 10 Vaderdag cadeau inspiratie
Door

Vaderdag cadeautip nodig? Onze top 10 Vaderdag cadeau inspiratie

op 23 Feb 2019

[…] ander cadeau idee voor werkende vaders op Vaderdag is een mooie heren overhemd of heren riem. In dit artikel vind je meer inspiratie over het geven van een heren overhemd als cadeau. Zo kan […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie