Leuke cadeautips voor afgestudeerden ter inspiratie
6 min. leestijd

Leuke cadeautips voor afgestudeerden ter inspiratie

Hoe geweldig is het als je zoon, dochter, vriend, vriendin of andere bekende van je eindelijk na jaren ploeteren op school dan dat verdiende diploma op zak heeft? Eindelijk afgestudeerd! En dat verdient absoluut een afstudeercadeautje natuurlijk. Maar zoals de meeste mensen zal je dan denken: wat is een leuk cadeau idee voor afgestudeerden? Wat is een geschikt cadeau? Geen zorgen, wij hebben een tiental leuke cadeautips voor afgestudeerden voor je op een rijtje gezet. Hierbij hebben we ook rekening gehouden met het budget, dus genoeg variatje voor zowel kleine afstudeercadeautjes als wat meer speciale afstudeercadeau’s.

Lees snel verder om de leukste afstudeer cadeautjes te ontdekken!

1. Het Jenga drankspel

cadeautips voor afgestudeerden

Na het afstuderen is het natuurlijk de hoogste tijd voor een goed feestje en bij een feestje hoort natuurlijk drank. Nu is gewoon een drankje drinken helemaal niet zo spannend, daarom is het Jenga drankspel een goede cadeautip voor afgestudeerden. Denk erom, niet expres verliezen!

2. Pinata Eenhoorn, gewoon omdat het kan

cadeautip afgestudeerd

Deze pinata is absoluut niet het meest voorkomende afstudeer cadeautje maar daarom niet minder leuk! Bij deze pinata zit een blinddoek en stok geleverd. Met deze stok kan de afgestudeerde genadeloos alle stress en spanning van zich afslaan. Deze roze eenhoorn kun je zelf vullen met wat je maar wilt. Een kleinigheidje en vooral als grappig cadeautje voor afgestudeerden bedoelt. Via deze link kan je een goedkope pinata eenhoorn shoppen.

3. Unieke Cadeaucheque voor afgestudeerden

goedkoop geslaagd cadeau

Je bent natuurlijk op zoek naar een super leuk en uniek afstudeercadeau, anders was je niet op onze website. Dan heb ik goed nieuws voor je. Met deze cadeaucheque kun je zelf invullen wat je voor diegene gaat doen. Dit kun je netjes op de cheque schrijven met een handtekening erop om het officieel te maken. De cheque komt netjes in een gouden envelop. Misschien moet je binnenkort de geslaagde wel een week lang ontbijt op bed brengen of zijn of haar auto wassen. Je hebt het zelf in de hand!

4. Vodka Babyfles

grappig geslaagd cadeau

Na school gaat het ‘echte’ leven beginnen, misschien komt deze uitspraak je wel bekend voor. Deze baby vodka fles is dan natuurlijk een heel grappig afstudeercadeautje om te geven! Na het slagen is het zo ver, het volwassenen bestaan gaat toch echt beginnen. Op het geslaagd feestje is het natuurlijk nog even geen tijd om volwassen te doen. Buiten dat is de fles natuurlijk ook super makkelijk om je drankje in mee te nemen zonder te morsen. Maar het is vooral bedoelt als grapje en een beetje satire.

5. Android TV Box

leuke cadeautips voor afgestudeerden

Na al dat leren en verplichte schooluren is het tijd om even lekker te gaan genieten en op de bank relaxt tv te kijken. Met een Android TV Box is het mogelijk om films en series te streamen en door Youtube te scrollen, allemaal vanuit het comfort van een lekkere zachte bank. Met deze Android TV Box zal de geslaagde zich zeker niet vervelen. Ook super handig voor thuis en voor het gezin, want tegenwoordig staan er zelfs hele films op Youtube. Bovendien is deze gave gadget voor mannen goedkoper dan je denkt.

6. Vliegles als unieke cadeautip voor afgestudeerden

afstudeer cadeautips

De beste cadeautip voor afgestudeerden is natuurlijk een cadeau waarbij iemand een unieke ervaring beleefd die hij of zij nooit meer zal vergeten. Stel je eens voor dat je iemand een vliegles als afstudeercadeau zou kunnen geven. Voor veel mensen is het zelf besturen van een vliegtuig iets wat ze niet snel mee zullen maken en dus ook echt niet meer gaan vergeten. En het beste van alles: zelf kun je tijdens de vliegles ook plaatsnemen achter in het vliegtuig.

7. Indoor Skydiven

afstuderen cadeautips

Ook dit is een onvergetelijke beleving. Niet iedereen houdt van hoogtes, om dan hoog in de lucht uit een vliegtuig te springen kan een grote stap zijn en veel mensen zullen dit niet durven. Toch is het heel leuk om wel te gaan skydiven. Hier is een oplossing voor bedacht. Tijdens het indoor skydiven kom je in een verticale windtunnel te staan. Vervolgens helpt een instructeur je met het vliegen en leert hij je onder andere hoe je een salto maakt terwijl je vliegt en toch laag bij de grond blijft.

Wil je alle keuzes voor belevenissen ontdekken die je als cadeau aan afgestudeerden kan vinden? Klik dan op deze link voor meer inspiratie.

8. Ontspannen tijdens een wellness bezoekje

geslaagd cadeau voor hem

Optimaal genieten zo’n dagje wellness. Even lekker tot rust komen en alle zorgen aan de kant zetten. Met een geschikte giftcard kan hij of zij zelf kiezen bij welk wellnesscentrum het dagje of weekendje besteed wordt. Of het nu een beauty behandeling is, even lekker in de sauna zitten of een ontspannen massage, het kan allemaal. Wie wilt dat nou niet?!

9. Hotelovernachting voor 2

geslaagd cadeau voor haar

Met deze cadeaukaart kun je een leuke hotelovernachting cadeau doen. De geslaagde kan zelf een hotel uitzoeken waar hij of zij graag naartoe zou willen. Een hotel aan het strand of in een bosrijk gebied? Alles is mogelijk met deze cadeautip voor afgestudeerden. Ga er samen een nachtje op uit en ontdek de mooie plekjes die Nederland en België te bieden heeft. Of als je zijn of haar moeder of vader bent kan je het als geschenk geven zodat de afgestudeerde samen met vrienden of partner kunnen genieten. Wil je meer inspiratie voor cadeaukaarten van leuke uitstapjes? Klik dan op deze link voor meer informatie en inspiratie.

10. Phillips Viva Sapcentrifuge

cadeau inspiratie afgestudeerd

Dan nu onze laatste cadeautip voor afgestudeerden. Het leven van een student is niet altijd even gezond. Vaak even snel wat makkelijks eten (vaak ongezond), elk weekend wel een feestje waar de nodige drankjes naar binnen gaan en vervolgens laat naar bed, er weer vroeg uit omdat school weer begint. Nu het school tijdperk is afgesloten is het weer tijd om gezond te gaan leven! Met deze Phillips Viva sapcentrifuge is dit heel makkelijk en neemt het bijna geen tijd in beslag. Ideaal dus!

Zoals je hebt kunnen zien zijn er allerlei leuke en toepasselijke cadeaus te koop voor een afgestudeerde zoon, dochter, vriend of vriendin. We hopen dat we je hebben kunnen inspireren met deze cadeautips voor afgestudeerden. Dit zodat je een leuk en verrassend afstudeergeschenk gaat kopen en alvast heel veel plezier op het feestje! Mocht je nu toch nog meer inspiratie willen, dan kan je ook een van de volgende cadeaublogs lezen:

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie