Coole digitale cadeaus voor een nerdy dierbare
2 min. leestijd

Coole digitale cadeaus voor een nerdy dierbare

Wanneer je voor een geeky dierbare of geliefde een uniek cadeau wilt vinden heb je online talloze opties. Afhankelijk van waar deze persoon precies van houd kun je ontzettend veel vinden. Soms moet je alleen een beetje weten waar je precies moet zoeken, maar daar gaan we je bij helpen. Of je nu passende kleding, een unieke gadget of iets heel anders zoekt, alles is te vinden.

Sommige websites zijn zelfs speciaal ingericht op het aanbieden van de beste nerdy cadeaus. Hier kun je kijken of je wat kunt vinden dat geschikt is en zelfs kijken naar verschillende soorten producten om de beste uit te kiezen. Een beetje hetzelfde als het vergelijken van online casino sites eigenlijk. Een mooi voorbeeld van een dergelijke site is getDigital, waarover later nog meer. Kijk hieronder naar de beste ideeën en naar hoe je inspiratie op kunt doen om deze tot leven te brengen:

Cadeau van de beste geeky websites

We benoemden het net al eventjes, maar getDigital is een ideale plaats om te starten wanneer je een nerdy verrassing zoekt. Sterker nog, zij richtten zich er speciaal op. Daarbij pretenderen ze de meest complete leverancier te zijn voor allerlei geeky spullen en cadeaus. Kortom, wat je ook zoekt in deze categorie, ze zullen het hier vast wel hebben. Hun aanbod bestaat onder andere uit allerlei t-shirts met bepaalde referenties en opdrukken die vooral je nerdy vrienden zullen begrijpen. Of wat dacht je van een binair horloge?

Als alternatieve optie kun je natuurlijk altijd voor de veilige weg kiezen. Met bijvoorbeeld het geven van een cadeaukaart zit je altijd wel goed. De persoon aan wie je het cadeau doet kan dan zelf uitkiezen wat deze wil hebben. Er zijn tegenwoordig zelfs e-commerce platformen die een speciale categorie voor nerds hebben ingericht. Daarmee wordt het voor jou of de persoon aan wie je een tegoedbon cadeau doet dus nog veel makkelijker om te zoeken naar een geschikt presentje.

Lees hier meer over unieke gadget cadeau ideeën voor mannen

Gave merchandise

Dit onderdeel mag natuurlijk niet ontbreken. Want, bijna niets is nerdier dan een t-shirt of ander kledingstuk waarin gerefereerd wordt aan een bepaalde serie, film of een stripboek. Gelukkig zijn er enorm veel van deze t-shirts te krijgen. Vaak zijn deze er in allerlei maten zodat het eigenlijk iedereen past. Vroeger waren er zelfs speciale catalogussen die zich richten op dit soort fan merchandise. Dat zien we vandaag de dag niet meer terug. Wel zijn er websites waarop je precies hetzelfde aanbod kunt vinden. Dit is dan ook vaak de perfecte plek om een goed cadeau in deze categorie te vinden.

Inspiratie opdoen

We noemden al even het binaire horloge, maar er zijn nog veel meer digitale cadeau waarmee je een nerdy geliefde of dierbare kunt verrassen. Dit kan bijvoorbeeld met speciale tech cadeaukaarten. Of wat dacht je van een abonnement om periodiek nieuwe videospellen aan te kunnen schaffen? Het is allemaal mogelijk. Geen enkele reden dus om niet op zoek te gaan naar een uitermate origineel cadeau.

Een website als cadeau geven, dat is pas uniek!

Wanneer het je nog steeds niet kan lukken om iets te vinden, wanhoop dan niet. Er zijn namelijk websites waar ze echt alles hebben op dit gebied. Lukt het dan nog steeds niet iets te vinden? Dan is het er waarschijnlijk ook niet. Op sommige plaatsen is er een enorm uitgebreid aanbod en kan het haast niet dat je niet iets kunt vinden als je dat specifiek zoekt. Maar ook als je nog werkelijk geen idee hebt wat je een geeky dierbare cadeau kunt doen zijn deze websites een ware bron van inspiratie.

Een goed voorbeeld is ThinkGeek.com. Deze Amerikaanse website heeft werkelijk waar alles op dit gebied. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is er te vinden. Daarmee is het eigenlijk het beste platform wanneer je een verrassing in deze richting zoekt. En het is via deze website gewoon mogelijk om je cadeau in Nederland te laten bezorgen. Dit zal je wat extra geld kosten voor het verzenden van het pakket, maar dat is de moeite meer dan waard.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie