Online Star Register Review: Origineel Cadeau!
2 min. leestijd

Online Star Register Review: Origineel Cadeau!

Hi cadeau-liefhebber! In dit artikel lees je onze ervaringen en review over Online Star Register. In onze zoektocht naar originele cadeautips kwamen we dit bedrijf tegen. We hebben ontdekt dat we dankzij Online Star Register (OSR) onze eigen ster kunnen benoemen. We hebben zelfs een origineel certificaat met onze benoeming ontvangen. Hoe origineel is dat, zowel een leuk cadeau voor mannen als een leuk cadeau voor haar!

Hieronder lees je hoe het werkt en wat onze ervaringen zijn

Lees snel verder

Inhoudsopgave

Review Online Star Register (OSR): wat is het en hoe werkt het?

online-ster-register-review

Na onze review over Online Star Register zijn we enthousiast! Dit bedrijf gelooft dat ieder persoon haar eigen ster verdient. Hiervoor hebben ze een werkelijk uniek concept bedacht: een sterrenregister waarbij je een eigen ster kan “registreren”.

Wist je dat er meer dan tien triljard (!) sterren zijn? Dat is een duizelingwekkend getal.

Dankzij de Online Star Register is het nu mogelijk om één van deze sterren cadeau te geven. Op de afbeelding hierboven wordt weergeven hoe het werkt. Je kan een unieke ster binnen het universum een naam geven. Ook geef je de datum (bv. van het moment om te vieren) en sterrenbeeld op. Vervolgens ontvang je een cadeaupakket met certificaat en al!

Je kan een persoonlijke boodschap toevoegen, om het extra speciaal te maken.

Er zijn tal van voorbeelden om iemand haar eigen ster te geven. Denk bijvoorbeeld aan een origineel afstudeercadeau om de gelegenheid te vereeuwigen. Of het moment van jullie eerste oogcontact, waar de vonken van afsloegen.

Als cadeaugever kan je aangeven hoe en welke ster je wilt benoemen. Je ontvangt een mooi cadeaupakket thuis. Dan komt het moment van geven. De cadeauontvanger zal zich afvragen wat het is. Een eigen ster, dat is vrij uniek. En dat is leuk. Hij/zij kan haar eigen ster opzoeken via een mobiele app.

Wij hebben ook een eigen ster benoemd. Laten we eens kijken naar onze ervaringen met Online Star Register.

Onze ervaringen met Online Star Register (review)

ster-cadeau-geven

Na het bestellen en ontvangen van een eigen ster kunnen wij onze ervaringen met je delen! Het cadeau geven van een ster is ook leuk voor de cadeaugever. Je kan een ster uitzoeken binnen de OSR Star Finder app. Hier kan je zelf speuren naar een ster die je wilt geven. Vervolgens kan je aangeven waarom je de ster wilt geven (gelegenheid) en of je er een persoonlijk bericht bij wilt zetten.

Dit laatste maakt het cadeau persoonlijker en is natuurlijk leuk om te doen.

Na het invullen van alle gegevens kan je de ster “registreren” voor in de eeuwigheid! Je bestelt en binnen enkel dagen ontvang je een mooie map (zie afbeelding). In deze map bevindt jouw stercertificaat. Dit is het bewijs dat je een ster met bijbehorende coördinaten hebt gekocht, en onder welke naam deze nu officieel staat geregistreerd.

Tevens bevindt zich in de map instructies over hoe je de ster kan opzoeken. Hoe dat precies is verklappen we niet. Dat mag je zelf ervaren 😉!   

Aan wie kan ik Online Star Register als origineel cadeau geven? Tips en inspiratie

Het geven van een origineel cadeau zoals Online Star Register kan voor iedere gelegenheid. In dit soort gevallen draait het vooral om het moment en de beleving. Natuurlijk is dit al direct bijzonder met een eigen ster. Wat is er meer uniek dan dit?

Wanneer en aan wie zou je een eigen ster kunnen geven? Hierbij tips ter inspiratie:

  1. Voor iemand zijn of haar geboortedag
  2. Bij het vieren van een bijzonder moment, zoals jullie trouwdag
  3. Ter nagedachtenis van een dierbare
  4. Gewoon omdat het kan: verras je vriend of vriendin omdat zij het verdient

Wil je een heel origineel cadeau geven? Klik hier en benoem een ster!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie