Place the Moment Review en Ervaringen: Uniek Cadeau!
1 min. leestijd

Place the Moment Review en Ervaringen: Uniek Cadeau!

Beste cadeau liefhebber, laatst kwam ik in aanmerking met een heel uniek cadeau. Ditmaal aan mijzelf! Ik heb namelijk een prachtige map poster gekregen van vriendlief. Heb je al gehoord van een map poster? Het bedrijf Place the Moment maakt ze en ze zijn te leuk om niet te delen. In deze Place the Moment review zal ik kort omschrijven waarom dit een uniek cadeau is voor ieder koppeltje 😊.

Lees verder

Place The Moment Review: een map poster als uniek cadeau

place-the-moment-cadeau-ervaringen

Een map poster is een persoonlijk cadeau waarbij je het moment kan aangeven. Daar staat “Place the Moment” voor. De plaats waar je elkaar voor het eerst tegenkwam. Althans, dat kan het zijn. Je kan natuurlijk ook een persoonlijke map poster cadeau geven als ‘geboortecadeau’ of ‘trouwcadeau’. Er zijn oneindig veel variaties mogelijk, en dat maakt het zo leuk!

De map poster die ik heb ontvangen toonde ook de plaats waar wij elkaar hebben ontmoet. Hij heeft er een mooie tekst bijgeschreven over het gevoel dat hij kreeg wanneer wij elkaar voor het eerst hebben ontmoet. De foto vind vind je hieronder.

Uit de Place the Moment review blijkt dat ieder cadeau uniek is. Dat moet ook wel. Bij bestellen zal je namelijk moeten opgeven om welke stad/drop het gaat. Ook kan je een persoonlijke tekst toevoegen. Vervolgens kies je een kleur. Er is keuze uit wit, zwart, zwart/wit, mint en geel/bruin. Qua formaat kan je kiezen uit 50x70cm of 30x40cm.

Heb je het besteld? Dan staat je een heel mooi en uniek cadeau te wachten!

Wil je meer cadeau inspiratie? Klik hier voor leuke cadeaus voor haar

place-the-moment-reviews

Place The Moment Ervaringen

Uit mijn Place the Moment review blijkt dat ze een héél tevreden klanten hebben. Ze hebben 30 recensies ontvangen met een gemiddelde review van 5 uit 5. Hoger kan dus niet! Zo’n hoge tevredenheid kan natuurlijk alleen bij een optimale ervaring. Hier doet Place the Moment het erg goed!

Wat mij betreft mag je deze aanbieder beslist toevoegen aan je lijstje voor cadeau inspiratie.

PS: deze TOP 30 leuke en originele cadeau ideeën voor haar verjaardag wil je niet missen!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie