Sfeervolle Cadeaus in Huis bij Sfeer.nl [Review]

Sfeervolle Cadeaus in Huis bij Sfeer.nl [Review]

Beste cadeau liefhebber, ben je opzoek naar inspiratie voor sfeervolle cadeaus in huis? Wij hebben ditmaal de website van Sfeer.nl bezocht. In dit artikel bespreken we een review over Sfeer.nl en bekijken we naar leuke ideeën van sfeervolle cadeaus voor in huis. Dit kan een cadeau aan een dierbare zijn, maar natuurlijk ook gewoon aan jezelf 😉.

Op naar cadeau inspiratie!

Wat is Sfeer.nl? een review

Sfeer.nl is een Nederlandse aanbieder van allerlei woonaccessoires. Het leuke aan dit bedrijf is dat de focus ligt op sfeervol. Dit maakt het een leuke website voor het speuren naar sfeervolle cadeaus in huis. En we zijn kennelijk niet de enige: uit onze review blijkt dat Sfeer.nl al reeds 5000+ recensies heeft ontvangen. De gemiddelde beoordeling is 4,5 uit 5 (Trustpilot). Dat is een hoge klanttevredenheidsscore. Overigens kan je ze ook fysiek bezoeken middels haar vestigingen in onder meer Arnhem, Assen en Zwolle.

Sfeer.nl is een mooie bron aan inspiratie voor sfeervolle cadeaus in huis. Dit gaat van zitmeubelen tot aan vloerkleden. Al vinden wij de sfeervolle verlichting het meest in het oog springend. Hieronder vind je een overzicht van enkele leuke cadeau ideeën die wij hebben opgedaan.

Bekijk hier meer informatie over Sfeer.nl.

Wat voor sfeervolle cadeaus in huis bieden ze aan? Onze inspiratie

Na onze review over Sfeer.nl hebben we leuke inspiratie opgedaan voor sfeervolle cadeaus in huis. Leuk om als geschenk te geven, maar stiekem nog leuker om voor jezelf te kopen. Met name om extra sfeer in huis te creëren. Dit zijn enkele opvallende items:

Stijlvolle lamp ‘Track’

sfeervolle-cadeau-ideeen

Het is natuurlijk een kwestie van smaak. Wij hebben op de website enkele interessante verlichtingen gezien die je niet snel bij andere winkels tegenkomt. Een daarvan is het model genaamd ‘Reefs Interior Tafellamp Track’. Het geeft een sfeervolle verlichting in huis, wat wordt versterkt dankzij een opgewerkt frame. Daarbij is de prijs ook aantrekkelijk.

Goede sfeerverlichting is altijd een leuk cadeau idee voor in huis. Wij mensen worden blij van licht. Natuurlijke licht het allerbeste (voor vitamine D), maar bij gebrek daaraan is het wel fijn om sfeervolle verlichting in huis te hebben. Zo wordt thuiskomen een feestje, vooral in de winter!

De Sunred Heater

sfeervolle-cadeau-tips

Een sfeervolle heater is niet alleen mooi. Het is ook lekker warm! Een heater zorgt ervoor dat je meer buiten zit, zoals in een open tuinhuisje. Het is een sfeervol cadeau voor in huis. Vaker samen in gezelschap buiten zijn. Niet altijd maar in de bank ploffen en de televisie aanzetten. Nee, wie buiten zit heeft meer aandacht voor elkaar. Dat geeft niet alleen meer sfeer, maar ook meer betekenisvolle relaties. Zoals het vaker uitnodigen van vrienden en familie omdat je lekker warm in je mooi tuinhuis kan zitten 😉.

Tip: dit zou ook een leuk housewarming cadeau idee zijn!

BBGrill Matanzas voor mannen

sfeervol

Opzoek naar een sfeervol cadeau voor mannen? Onze tip is het geven van een bijzondere barbecue. Uiteraard springt een Big Green Egg als eerste in onze gedachten. Helaas is zo’n barbecue veel te duur om als cadeau te geven. Als ludiek alternatief zien we bij Sfeer.nl de BBGrill Matanzas. Zij heeft een kleiner prijskaartje van 280 euro. Het is geen standaard cadeau. Wellicht een idee om dit samen met anderen te geven. Dan heb je in ieder geval één heel goed cadeau voor man, vriend of vader!

Eleonora Fauteuil Mitchell

sfeer-nl-review

We konden het niet laten. Na een uitgebreide review over Sfeer.nl viel ons toch vooral de aanlokkelijke zitmeubelen op. Ze bieden geen standaard aan, maar echt design. En de prijs is desalniettemin vergelijkbaar met andere winkels.

Een van de mooier modellen die wij hebben gezien is de Eleonora Fauteuil Mitchell. Eerlijkheidshalve is het prijskaartje te hoog om “even” als cadeau te geven aan een ander. Het voordeel is dat dit wel een super sfeervol cadeau in huis is voor jezelf of partner. Een mooie industrial/vintage look waar je graag in zit.

Naast deze items zijn er nog veel meer sfeervolle cadeaus bij Sfeer.nl te vinden. Het is natuur persoonlijke smaak, maar zoals aangeven staat het thema ‘sfeer’ centraal. Dit geldt voor de mooie verlichting tot aan outdoor-items zoals de BBGrill. Ook hebben ze een aparte sectie voor sales items met kortingen.

Benieuwd naar meer cadeaus voor vrouwen? Bekijk hier 25+ leuke cadeaus voor haar.

Over de schrijver
Hi! Welkom op mijn blog waar wij schrijven over Cadeau Ideeën, Fashion en nog veel meer Vrouwen Inspiratie. Wij zijn altijd opzoek naar de leukste trends en ideeën, en daar zoeken we de beste koopjes bij zodat je ook nog eens voordeliger uit bent. Loop onze trends, ideeën en besparingen niet mis, en volg ons via de nieuwsbrief of Social Media! Liefs, Sophie
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie