Cadeau inspiratie: persoonlijke cadeaus voor bruiloftsgasten

Cadeau inspiratie: persoonlijke cadeaus voor bruiloftsgasten

Een bruiloftscadeau wordt meestal gegeven aan het bruidspaar. Andersom kan natuurlijk ook. Ga jij binnenkort trouwen en wil je bruiloftsgasten verrassen met een persoonlijk cadeau? Super leuk! En zo denken wij er ook over. Daarom hebben we gezocht naar cadeau inspiratie als uitnodiging voor jouw bruiloft. Hieronder vind je drie ideeën ter suggestie 😉.

Hier vind je meer leuke cadeau inspiratie tot gepersonaliseerde geschenken voor bruiloftsgasten. 

Drie leuke en persoonlijke cadeau’s voor bruiloftsgasten ter inspiratie

Het geven van een gepersonaliseerd cadeau aan bruiloftsgasten maakt de uitnodiging al specialer dan het al is. Natuurlijk, dit vergt een kleine investering. Er zijn ook creatieve manieren om een uitnodiging gratis te versturen, zoals via een foto per Whatsapp. Maar als het gaat om een persoonlijke touch, dan is een persoonlijk geschenk meer bijzonder. En dan hebben we het niet over een kaartje.

Dit zijn drie leuke en persoonlijke cadeau ideeën ter uitnodiging van een bruiloft.

Cadeau Idee 1: bruiloft mokken

cadeau-idee-bruiloftsgasten

Een bruiloft mok kan een hele leuke uitnodiging zijn aan bruiloftsgasten. In plaats van een kaartje ontvangen zij een mok. Je kan zelf de naam en trouwdatum opgeven. En ons lijkt een mok geschikt, omdat dit iets is wat ze kunnen gebruiken. Ze hoeven het, ook na de bruiloft, niet weg te gooien. Het is daarom ook iets beter voor het milieu.

Cadeau Idee 2: snoepjesdoos met tekst en foto voor de bruiloft

Heb je een iets groter budget? In dit geval kan je een mooi doosje laten bedrukken met tekst en foto. In het doosje bevinden snoepjes of chocolaatjes. Dit kan een rond doosje zijn, maar rechthoekig of hartvormig is ook mogelijk. Al zal dit laatste wellicht meer geschikt zijn als Valentijns cadeau idee.

Hoe dan ook, dit persoonlijke cadeau voor bruiloftsgasten creëert direct een positieve associatie voor een verrukkelijke bruiloft 😉.

Cadeau Idee 3: geurkaars met gepersonaliseerde foto

cadeau-ideeen-bruiloft-gasten

Er bestaan manieren om een geurkaas met gepersonaliseerde foto en tekst te laten bedrukken. Het budget hiervoor ligt rond de 9 – 10 euro per geurkeurs. Dit is een creatieve uitnodiging voor de speciale bruiloftsgasten, zoals voor de gasten die overdag komen. De geurkaars is gemaakt van glas en kan dus vaker dan ééns worden gebruikt. Zo hoeven ze ook dit product niet direct weg te gooien, en dat is toch wel fijn in het kader van duurzaamheid.

Meer cadeau inspiratie? Bekijk hier andere leuke bruiloftscadeau ideeën.  

 

Over de schrijver
Hi! Welkom op mijn blog waar wij schrijven over Cadeau Ideeën, Fashion en nog veel meer Vrouwen Inspiratie. Wij zijn altijd opzoek naar de leukste trends en ideeën, en daar zoeken we de beste koopjes bij zodat je ook nog eens voordeliger uit bent. Loop onze trends, ideeën en besparingen niet mis, en volg ons via de nieuwsbrief of Social Media! Liefs, Sophie
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie