Bolas Underwear Review & Ervaringen: dit moet je weten
4 min. leestijd

Bolas Underwear Review & Ervaringen: dit moet je weten

Beste vergelijker, overweeg je om nieuwe, hippe onderbroeken te shoppen bij Bolas Underwear? In deze Bolas Underwear review deel ik mijn ervaringen met je. Zo draag ik nu al enkele weken de onderbroeken, en op basis daarvan kan ik je aangeven of het wel of geen goede keuze is. Ook zal je hieronder een indruk krijgen van de kwaliteit en service. Daarbij is het belangrijk om Bolas Underwear te vergelijken met andere soortgelijke aanbieders.

Is Bolas Underwear een goede keuze voor je nieuwe onderbroeken? Hieronder lees je het antwoord.

Review: wat is Bolas Underwear?
Dit zijn mijn ervaringen met Bolas Underwear
Wat zijn de Bolas Underwear ervaringen van andere klanten?
Bolas Underwear vergelijken

Review: wat is Bolas Underwear?

review-bolas-underwear

Bolas Underwear is een nieuw, hip onderbroeken merk voor heren. De slogan “for men with balls” is alleszeggend. Dit merk wilt de saaie, grijze onderbroek omtoveren naar een hippe, stijlvolle onderbroek. En dat is ze heel goed gelukt! Het merk straalt klasse en stijl uit, en daar komen de sprekende kleuren bij. En waarom is dit belangrijk?

Nu allereerst omdat de dame thuis ook iets wilt. Een sexy, kleurrijke onderbroek oogt veel aantrekkelijker dan zo’n grijze (gebruikte) onderbroek. Daarnaast staat Bolas Underwear niet alleen voor mannen met smaak. Uit mijn review en ervaringen is wel duidelijk dat deze partij ook staat voor hoge kwaliteit en comfort. Zo zijn de onderbroeken gemaakt om altijd lekker te zitten. Bij het opstaan, na het sporten of bij een avond op stap. Tip: als je dit als vrouw leest dan begrijp je nu uiteraard dat deze onderbroeken een superleuk cadeautip voor mannen is!

Naast mijn positieve indruk gedurende deze Bolas Underwear review heb ik uiteraard ook zelf enkele onderbroeken in huis genomen. Na een paar weken de onderbroeken te hebben gedragen, zal ik je hieronder mijn ervaringen met je delen.

Of wil je direct meer informatie op de website van Bolas? Klik hier voor meer informatie.

Dit zijn mijn ervaringen met Bolas Underwear

Het eerste wat mij opviel was de hoge kwaliteit van Bolas Underwear. Dit zijn geen standaard onderbroeken. Je merkt een duidelijk verschil, waarbij de Bolas onderbroeken van sterke en vooral fijne stof zijn. Zeker, de prijs is wat hoger in vergelijking tot een standaard onderbroek. Maar na mijn ervaringen van twee weken dragen, is het overduidelijk dat deze onderbroeken lang zullen meegaan. De stof is namelijk niet alleen fijn en comfortabel, maar rekt ook goed mee. Tevens is de pasvorm erg fijn, omdat deze mooi afsluit rondom de benen en heup.

In totaal heb ik heb ik elf onderbroeken van Bolas Underwear zodat ik hierover een goede review kan schrijven. Hieronder vind je mijn collectie:

bolas-underwear-ervaringen

Aan de linkerkant vind je de “basic” categorie. Alhoewel dit “basic” voor hen is, kan ik je uit ervaring verzekeren dat de kwaliteit “premium” is. De kwaliteit is beslist te vergelijken met andere premium werken zoals die van On That Ass en Bamigo. Zo draag ik ze nu twee weken en ben daar zeer tevreden over.

Aan de rechterkant vind je twee onderbroeken uit de “Limited Edition” categorie. Qua kwaliteit is deze gelijk aan de “basic” categorie. Wel is de kleursamenstelling anders. De Limited edition onderbroeken van Bolas Underwear hebben leuke, uitdagende printjes. Nu ben ik als man-zijnde relatief simpel en ben ik meer dan tevreden met de standaard kleuren zoals bijvoorbeeld zwart, blauw en rood. Maar de dames willen ook wat. Zo werd mijn vriendin vrij enthousiast toen ze de uitdagende Limited edition onderbroeken zag. Ik stelde nog voor om deze uit te doen zodat ze eraan kon voelen, maar helaas was het nog net iets te vroeg op de avond 😉.

Hieronder vind je mijn Limited edition onderbroeken. In totaal zijn er 4 soorten.

ervaringen-bolas-onderbroeken

Wil je meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Wat zijn de Bolas Underwear ervaringen van andere klanten?

Persoonlijk ben ik laaiend enthousiast over het stoere en hippe onderbroeken merk Bolas Underwear. Met name de kwaliteit is bijzonder goed. En ja, een goede zorg voor je ballen is geen overbodige luxe 😉!

En wat vinden andere klanten van Bolas Underwear? Laten we eens kijken naar hun ervaringen en recensies die staan op de website. Hieronder vind je een greep van enkele reviews.

bolas-underwear-recensies-klante

Op moment van schrijven heeft Bolas meer dan 105 reviews met een gemiddelde score van 9.4 uit 10. Dat is een hoge klanttevredenheidsscore. Moet ook wel zeggen dat ik niet minder had verwacht. Ook in de recensies en ervaringen vanuit andere klanten komt de rode draad naar voren. En dat is dat Bolas echt hele goede, kwalitatieve onderbroeken levert.

Bolas Underwear vergelijken

Alhoewel ik alleen ervaringen met Bolas Underwear heb, kan er toch op basis van websites een vergelijking gemaakt worden met soortgelijke aanbieders. Uit mijn onderzoek blijkt dat Bolas Underwear twee gelijkwaardige concurrenten heeft, namelijk On That Ass en Bamigo.

On That Ass ken je mogelijk wel vanuit de TV reclame. Zij hebben een soortgelijke positionering als Bolas Underwear, waarbij ze de onderbroek sexy en aantrekkelijk willen maken. Ik heb geen ervaringen met de kwaliteit. Wel zie ik dat ervaringen en reviews van klanten bij On That Ass een hoge score van 4.7 uit 5 geven. Dit is wel een indicatie. Tevens werkt On That Ass anders dan Bolas Underwear. Bij deze laatste kan je losse onderbroeken kopen, terwijl je bij On That Ass een abonnement kan afsluiten. Dan krijg je vanaf een tientje, iedere maand een nieuwe boxershort opgestuurd. Hier zitten natuurlijk weer voor- en nadelen aan.

Dan hebben we nog Bamigo. Dit merk onderscheidt zichzelf door het gebruik van bamboe in haar producten. Zo zijn de onderbroeken van bamboe materiaal, en het schijnt comfortabel te zijn. De duurzaamheid komt echter wel met een hoger prijskaartje in vergelijking tot Bolas Underwear. Zo is de “basic” ongeveer 75% duurder, terwijl de kwaliteit van Bolas uitstekend is. Tot slot heeft Bamigo enkel de standaard kleuren, en geen mooie kleurvarianten zoals de Limited edition bij Bolas Underwear.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie