Premiumbikes review en vergelijken: Goede Prijs Kwaliteit?
5 min. leestijd

Premiumbikes review en vergelijken: Goede Prijs Kwaliteit?

Beste vergelijker, in dit artikel bespreken we een review over Premiumbikes. Na onderzoek van de webshop bekijken we of Premiumbikes betrouwbaar is als leveranciers van (elektrische) fietsen. Bieden ze een goede prijs en kwaliteit? Zijn er andere voordelen? Wat zijn de voorwaarden en “kleine regeltjes”? Dit en meer komt aan bod in onze Premiumbikes review en vergelijking.

Op naar de vergelijking!

Inhoudsopgave:

Premiumbikes review: assortiment en service

premiumbike-review

Gedurende onze Premiumbikes review is één ding duidelijk: ze bieden fietsen aan. Héél veel fietsen. Ze zijn met name groot in elektrische fietsen. Je kan er echter ook andere soorten kopen, zoals dames- en herenfietsen, transport- en bakfietsen. Hiervoor kan je naar de fysieke winkel in Rotterdam, of je kan online bestellen wat veilig en vertrouwd is.

Het assortiment is gigantisch. Het betreft kwaliteitsmerken van elektrische fietsen die je tegen een lage prijs kan kopen. Bovendien is de verzending binnen Nederland gratis. Qua betaalmogelijkheden kan je eenvoudig afrekenen met iDeal of Paypal. Of als je toch wat wantrouwig bent kan je betalen ná levering met Afterpay.

Er is overigens geen reden om wantrouwig te zijn. De meeste recensies zijn positief (zie hieronder). Bovendien blijkt uit onze Premiumbikes review dat ze een van de grotere aanbieders zijn voor kwaliteit elektrische fietsen. Daarbij streven ze naar laagste prijs garantie. Veel recensies bevestigen dat ze hoge kortingen hebben gehad op hun fiets.

Tevens vind je veel kortingen op de webshop. Zo vind je op de pagina van E Bike Uitverkoop kortingen tot 600 euro. Dat is veel geld om te besparen, terwijl de hoge korting ook geldig is voor kwaliteitsmerken zoals Sparta en Batavus.

Wel zijn we wat kritisch over bepaalde klantenervaringen omtrent de levertijd en service. Zo staat op de website dat de meeste fietsen na één werkdag worden geleverd. Dit is echter meestal niet het geval. Op zich is dit niet erg. Je moet wat langer (3 – 7 werkdagen) wachten op een kwaliteitsfiets die je tegen hoge korting kan kopen. Maar de tekst op de website is dus niet altijd correct waardoor het beter voor jezelf is om te rekenen op 7 werkdagen.

Wil je meer weten over het assortiment en service? Klik hier voor meer informatie

Is Premiumbikes betrouwbaar? Over de service en voorwaarden

Premiumbikes is beslist betrouwbaar als leverancier voor kwaliteit elektrische fietsen. Dit wordt onder meer bevestigd door de kopersbescherming. Ze voldoen aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops. Je aankoop is tot 20.000 euro verzekerd en ze krijgen relatief hoge recensies als reviewscore.

Ze hanteren een laagste prijsgarantie, waardoor je vaak het goedkoopste uit bent. Vooral de acties en kortingen zijn interessant (zie boven). Bij online bestelling word je fiets gratis thuisbezorgd in geheel Nederland (behalve de eilanden). Ook leuk: ze maken de fiets rijklaar.

Daarnaast word je als consument beschermd met een retourtermijn van 14 dagen. Dit is wettelijk verplicht. Zonder reden kan je het product terugsturen of zelf brengen. Natuurlijk mag je in die periode geen schade aanbrengen (zie onder).

Een nadeel is dat zij 35 euro aan vervoerskosten hanteren bij retourneren van een fiets. Dit kan voorkomen indien je de kleur of maat toch niet naar wens is. Uiteraard is het wel mogelijk om de fiets zelf gratis te retourneren in de winkel te Rotterdam.

Een ander aandachtspunt is schademelding. Uit onze Premiumbikes review blijkt dat ze de regel hanteren van schademelding binnen twee dagen. Schade tijdens transport kan nu eenmaal voorkomen. Zorg ervoor dat je dit binnen twee dagen meldt. In dat geval wordt er doorgaans een nieuw product opgestuurd of een andere oplossing bij kleine schade.

Samengevat: uit onze review blijkt dat Premiumbikes betrouwbaar is. Zij hanteren geen rare regels die andere webshops niet hanteren. Je doet er goed aan om in één keer het juiste model te kiezen. Mocht het na je keuze toch niet bevallen, dan kan je binnen 14 dagen retourneren.

Wil je meer weten over het aanbod en service? Klik hier voor meer informatie

Recensies en ervaringen met Premiumbikes

Premiumbikes is betrouwbaar. Dat blijkt niet alleen uit onze review, maar ook uit de vele klantenrecensies. Klanten zijn vooral tevreden over de lage prijs. Het lijkt erop dat zij inderdaad de laagste prijsgarantie hanteren. Wel zijn we kritisch op de levertijd en afhandeling van klachten. Dit is erg afwisselend. Zo zijn er reviews te vinden met lovende woorden over de service, terwijl er ook reviews zijn met negatieve ervaringen.

Nu heb je altijd negatieve en positieve ervaringen, maar als je als bedrijf zegt dat “service voorop staat” moet je hier ook te allen tijde daad bij woord voegen. In veel gevallen zien we dit gelukkig wel terugkomen in de recensies. Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen.

Hieronder een overzicht van ervaringen met Premiumbikes:

premiumbikes-betrouwbaar

Over het algemeen zijn klanten tevreden en hebben zij positieve ervaringen met Premiumbikes. Zoals aangegeven zijn er altijd uitzonderingen. Het is belangrijk dat je bij eventuele schade direct, binnen 2 dagen, contact opneemt met Premiumbikes met foto’s en video’s. Indien je dit doet, zal je waarschijnlijk adequaat geholpen worden zoals vele recensies bevestigen

Voor meer informatie kan je de recensies lezen op Kiyoh en Trustedshops. Hieronder gaan we Premiumbikes vergelijken op prijs en kwaliteit.

Premiumbikes vergelijken: de laagste prijsgarantie?

premiumbikes-ervaringen-reviews

Uit onze Premiumbikes review blijkt dat ze de laagste prijsgarantie afgeven. Dit is gunstig en geeft ons een voordeel. Natuurlijk moeten we dit wel zelf controleren. Premiumbikes vergelijken met concurrentie is te veel. Er zijn landelijk vele webshops voor elektrische fietsen. En natuurlijk zijn er de lokale fietsenwinkels.

Derhalve kan je Premiumbikes het beste vergelijken op basis van aankoop. Stel dat je een elektrische fiets wilt kopen van het merk Sparta (of ieder ander merk). In dat geval kan het lonen om de prijs van Premiumbikes, voor dat specifieke model, te vergelijken met andere aanbieders waaronder de lokale fietsenwinkel. Een snelle online check kan je mogelijk veel geld besparen.

Anderzijds biedt Premiumbikes de laagste prijsgarantie. Op de website staat echter niet beschreven wat er gebeurt wanneer je ergens anders toch een lagere prijs vindt. Om moeilijkheden te voorkomen is het beter om eerst je onderzoek te doen alvorens je iets koopt, maar dat is altijd wel het geval.

Bovendien blijkt uit onze Premiumbikes review en de vele klantenervaringen dat zij inderdaad vaak de laagste prijs aanbieden. Dit is met name zo bij de hoge kortingen en acties op de website.

Al met al lijkt Premiumbikes een prima keuze voor het kopen van een nieuwe (elektrische) fiets. Wat betreft service zouden ze het nog beter kunnen doen, te beginnen met “veiligere” transport om schade aan fietsen te voorkomen. Ook kunnen ze verbeteren in transparantie omtrent levertijden, waarbij je beter kan uitgaan van 7 werkdagen. Wordt het de volgende dag gratis thuisbezorgd? Dan ben je aangenaam verrast 😉.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie