E-verwarming.nl Review & Vergelijken: Betrouwbare E-kachels?
3 min. leestijd

E-verwarming.nl Review & Vergelijken: Betrouwbare E-kachels?

Beste vergelijker, overweeg je het aanschaffen van elektronische verwarming zoals E-kachels? Slim en duurzaam! E-verwarming.nl is een Nederlandse aanbieders van elektrische verwarming. In dit artikel vind je onze E-verwarming.nl review. Ook vergelijken we deze partij op basis van prijs en kwaliteit. Is het een betrouwbare leverancier? Zijn de elektronische kachels van goede kwaliteit?

Dit en meer lees je in onze E-verwarming.nl review. Lees snel verder.

Inhoudsopgave

E-verwarming.nl Review: wat is het en zijn ze betrouwbaar?

 everwarming reviewsfeervol, maar niet zo duurzaam als elektrische kachels

Een review over E-verwarming.nl is tamelijk eenvoudig. Het is een webshop voor elektrische verwarming. Wij noemen het e-kachels. Daarnaast bieden zij nog andere soortgelijke producten ter verwarming aan. De webshop is opgericht door Van Engelen Advies & Development. Een nietszeggende naam. Toch beheren zij populaire webshops waaronder sanispecials.nl, boilermarkt.nl en keukenspeciaal.nl.

Uit onze review blijkt dat E-verwarming.nl een goede nieuwkomer is binnen deze markt. Een aantal modellen van haar is opgenomen in onze TOP 5 van beste elektrische kachels vergelijken

Ze beschikken over een klein team van specialisten. Zo kunt u telefonisch informatie winnen, ofwel kiezen voor persoonlijk adviesgesprek op locatie in Den Bosch. Naast services bieden zij een 2-jarige garantietermijn op alle producten. Levertijd is meestal binnen één werkdag.

Uit onze E-verwarming.nl review blijkt het een betrouwbare aanbieder te zijn. Het is niet zo dat zij een eigen winkel beheren. Zie het als een online webshop die producten direct vanuit de fabrikant verkoopt. Dit geeft klanten als voordeel dat de prijs doorgaans goedkoper is in vergelijking tot winkels met grote voorraden (locatie kost geld). Daarbij beseft het team van E-verwarming.nl dat service belangrijk is. Derhalve hebben ze een klein team van specialisten die kunnen adviseren. Ook bij defecten of schade zullen zij ons als klant verder helpen.

Meer informatie? Bekijk hier alle producten bij E-verwarming.nl.

E-verwarming.nl Vergelijken: de beste elektrische kachels?

 e-verwarming.nl vergelijkenelektrische kachels zijn duurzaam

We kunnen E-verwarming vergelijken op basis van elektrische kachels die zij aanbiedt. Dit noemen we ook wel elektrische convectoren. In totaal bieden zij de volgende producten aan:

  1. Convectoren: elektrisch, duo en premium
  2. Elektrische badkamerradiatoren
  3. Accumulatieverwarming
  4. Handendroger
  5. Klein verwarmingstoel
  6. Natuursteenverwarming
  7. Stralingsverwarming

Het gehele aanbod is gericht op duurzaamheid. Zo zijn elektrische kachels meer duurzaam dan gaskachels. En ze zelfs uiterst duurzaam wanneer je ook over zonnepanelen beschikt. Dit is ook kostenefficiënt. Dankzij de zonne-energie hebben we gratis stroom voor onze elektrische kachels.

Wanneer we E-verwarming.nl vergelijken met concurrenten is dit dan ook haar uitgangspunt: “dé leverancier voor al uw duurzame producten op het gebied van verwarming”.

In vergelijking bieden ze dan ook veel elektrische verwarmingen aan. Neem de elektrische kachels als voorbeeld. Op dit moment zijn er 12 modellen beschikbaar. De prijs varieert van 139 euro tot 315 euro. Het prijsverschil zit niet in het kwaliteitsverschil, maar in verschil in vermogen. Bij concurrentie is de prijs vergelijkbaar. E-verwarming.nl is niet duurder maar ook niet goedkoper.

Bekijk hier alle prijzen en producten van elektrische verwarming.

Wil je de meest goedkope elektrische kachel voor in huis? In dit geval kan je een kleine, mobiele kachel kopen. De kwaliteit daarvan is uiteraard niet vergelijkbaar met de kwaliteit van E-verwarming.nl. Maar qua prijs ben je wel het goedkoopste uit. Zo zijn er modellen beschikbaar vanaf 35 euro. Nogmaals, dit is van mindere kwaliteit maar kan geschikt zijn voor hele kleine kamers.

Bekijk hier alle prijzen van de goedkoopste elektrische kachels.

E-verwarming.nl Ervaringen: klantenrecensies

Uit onze E-verwarming.nl review blijkt dat zij officieel leverancier zijn van Stiebel Eltron. Dit is een grote Duitse firma opgericht in 1924. Hedendaags is Stiebel Eltron gespecialiseerd in centrale verwarming, waaronder warmtepompen en elektrische verwarming. Derhalve is E-verwarming in vergelijking niet de goedkoopste. Zij richten zich met Stiebel Eltron op de hogere prijsklassen die van (veel) hogere kwaliteit zijn.

Op dit moment geven zij op de website aan dat klantenbeoordelingen gemiddeld 8.8 op 10 zijn. Wij hebben helaas geen eigen ervaringen met E-verwarming.nl. Heb jij wel ervaringen met E-verwarming.nl? Laat het ons weten in de reacties hieronder. Zo maken we onze E-verwarming.nl review meer compleet!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie