Meubilair Huren voor Thuis: 5x Vergelijken Beste Keuze
5 min. leestijd

Meubilair Huren voor Thuis: 5x Vergelijken Beste Keuze

Beste vergelijker, wil je meubilair huren voor thuis? Je bent niet de enige! Meubilair leasen is populair, en er komen derhalve steeds meer aanbieders bij. In dit artikel gaan we deze aanbieders voor meubilair huren vergelijken. Van luxe boxspring tot een duurzame wasmachine. Anno 2022 is er van alles mogelijk.

In dit artikel vergelijken we de beste aanbieders. Dit baseren we op onze vele reviews en ervaringen, die je allemaal kan lezen op onze website.

Er is geen tijd te verliezen: laten we direct beginnen!

1. Bedrent – beste boxspring als meubilair huren voor thuis

meubilair-lease-vergelijken

De trend van meubilair huren voor thuis begon met de boxspring. Een goede boxspring is duur. Een paar duizend euro ben je al snel kwijt wanneer je kwaliteit wilt. En dit wil je. Immers, een goede nachtrust is van onschatbare waarde. Je wordt uitgerust wakker waardoor je meer energie overdag hebt. Als gevolg zal je meer ondernemen en positiever denken. Je leven wordt letterlijk beter.

Het probleem is het hoge startkapitaal. Niet iedereen heeft even een paar duizend euro liggen…

De oplossing: een boxspring als meubilair leasen voor thuis.

Het grote voordeel van leasen is dat je geen hoog startbedrag hoeft te hebben. Je kan een luxe, kwaliteit boxspring al leasen vanaf 25 euro per maand. Dit kan bij de beste aanbieder Bedrent. Bedrent komt als beste uit de test binnen ons onderzoek naar boxspring lease vergelijken. Dit komt omdat zij de beste prijs/kwaliteit-verhouding aanbieden, waarbij ze luxe bedden zelf produceren.

Andere voordelen van dit concept zijn: gratis thuisbezorgd, gratis verhuisservice, alle service en onderhoud is inbegrepen in het huurbedrag, et cetera.  

Voor wie is een boxspring als meubilair huren voor thuis geschikt? Nou, voor best veel zoals:

  1. Voor wie een luxe (elektrische) boxspring wilt hebben maar geen duizenden euro’s in één keer kan (of wilt) neertellen
  2. Studenten en andere huurders die tijdelijk wonen
  3. Expats opzoek naar flexibele oplossing
  4. Voor wie het gemak wilt van alles-in-één service voor een klein, maandelijks tarief

Meer weten? Lees hier onze review over Bedrent met alles wat je moet weten.


2. BlueMovement – beste keukenapparatuur als meubilair huren voor thuis

meubilair-huren-thuis

Onder meubilair huren voor thuis valt in principe ook keukenapparatuur. Denk aan een koelkast, wasmachine, vaatwasser en zelfs een draadloze stofzuiger. Binnen deze categorie kan je het beste kiezen voor BlueMovement. We hebben de laatste jaren veel reviews over dit unieke concept geschreven.

Het initiatief van Bosch is ontstaan omwille duurzaamheid en circulaire economie. Het werkt als volgt: Bosch biedt nieuwe én refurbished kwaliteit keukenapparatuur aan als lease. Wij kunnen dit huren tegen een vast, maandelijks tarief. De looptijd varieert van enkele maanden tot jaren. Gedurende het abonnement is alle service en inhoud gratis. Aan het einde van de looptijd kunnen we het Bosch meubilair terugsturen. Zij zorgen voor een tweede leven.

In onze BlueMovement review lees je alles over hoe het werkt en het aanbod.  

3. Bundles – koffiemachine als meubilair huren voor thuis

 gratis-koffiemachineOnze koffiemachine met onze mascotte Bagheera

Bij Bundles kan je, net als bij BlueMovement, een wasmachine, wasdroger en vaatwasser huren. Binnen deze categorie zijn ze echter niet de beste keuze. De kwaliteit is uitstekend, maar de prijs is fors duurder dan BlueMovement (die tevens hoge kwaliteit hanteert). Bundles heeft echter ook een ander, werkelijk uniek, concept, namelijk: een volautomatische koffiemachine huren voor thuis.

Dit unieke concept werkt als volgt: je sluit een abonnement af op basis van hoeveel koffie je drinkt. Binnen enkele werkdagen ontvang je een splinternieuwe kwaliteit Siemens koffiemachine t.w.v. 1000 euro. Hier hoef je niet voor te betalen, dit is inbegrepen. Ook ontvang je vier koffiesmaken, allemaal FairChain, om te proeven. Je kiest de lekkerste smaak. Vervolgens ontvang je iedere maand, altijd op tijd, nieuwe koffiebonen.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Een beetje. Natuurlijk is het niet gratis. Het is een abonnement. Het unieke is echter dat je alleen betaalt voor hetgeen je consumeert. Je betaalt op basis van je verbruik. Daarbij geldt dat wie tien koppen koffie per dag drinkt meer voordeel krijgt dan iemand die twee koppen drinkt.

Meer weten? Lees hier alles over koffiemachine leasen. Binnen dat artikel lees je onze ervaringen met dit concept (zie afbeelding, wij gebruiken het ook) + een kortingscode vanuit LOISIR.

Van alle concepten voor meubilair huren voor thuis, vinden wij deze het leukste 😊.

4. Homediscounter Lease – complete woonsets als meubilair huren voor thuis

meubilair-lease-thuis-vergelijken

We hebben het nu gehad over boxsprings, keukenapparatuur en een luxe koffiemachine. Wat nog ontbreekt in het vergelijken van meubilair huren, zijn… meubels. Onder meubels verstaan we banken, stoelen, tafels en kasten. En jawel hoor: ook dit kan je allemaal leasen!

Uit vergelijking is Homediscounter Lease een van de beste aanbieders voor het huren van complete woonsets. Dit is een bundeling van meerdere meubels. Van dressoir tot bank. Bij deze aanbieder kan je dit allemaal huren. Los, of als complete woonset. Bij de laatste optie krijg je een forse korting als “bundelprijs”.

Waarom zou je een complete woonset huren? Ja, op de lange termijn ben je hiermee beslist duurder uit. Maar voor de korte termijn (1 – 3 jaar) kan dit heel interessant zijn. Binnen het huurabonnement krijg je namelijk gratis verhuisservice en alles-in-één onderhoud en service. Dat maakt het geschikt voor tijdelijke woonsituaties. In zo’n tijdelijke woonsituatie kan je voor een klein, maandelijks tarief huren. Dit is misschien interessanter voor jou dan het neertallen van duizenden euro’s, terwijl je er niet lang gebruik van maakt.

Meer informatie? Lees dan onze Homediscounter Lease review, inclusief 50% kortingscode.


5. Dekbed Discounter Lease – banken en boxsprings huren voor thuis

Dekbed Discounter lease is de laatste aanbieder bij het vergelijken van meubilair huren voor thuis. In principe is dit een goed alternatief op Homediscounter lease, wanneer je bij die partij niet de meubels naar smaak kan vinden. Zo was Dekbed Discounter een van de eerste aanbieders die ook lease-abonnementen ging aanbieden. Dit voor zowel kwaliteit banken als boxsprings.

En, wat zijn jouw ervaringen met meubilair leasen? Wil je nog een andere aanbieder vergelijken? Laat het ons weten in een reactie hieronder 😊.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie