Seemy Review: Mooie Functionele Computerbrillen
2 min. leestijd

Seemy Review: Mooie Functionele Computerbrillen

Beste vergelijker, al gehoord van Seemy? Zij leveren computerbrillen. Je weet wel, die lelijke kasten met een blauw licht filter. De snelste manier om op Oma te lijken. Seemy doet het gelukkig anders. Zij leveren computerbrillen die wél mooi zijn. Een waarvan je jezelf niet hoeft te schamen. Een waarvan je er zelfs hip en trendy uitziet. Zouden ze dat bedoelen met see-my? En oh ja, een computerbril die ook echt werkt.

Zo nu en dan werk ik samen met bedrijven. Ik heb Seemy gevraagd om ons twee computerbrillen op te sturen. Een enthousiaste meneer stuurde dit ook op. We kregen er zelfs een kaartje bij. Attent!

Na één maand testen zijn we (mijn vriend en ik) laaiend enthousiast. In deze Seemy review lees je waarom.

Lees verder

Seemy review: een moderne computerbril voor een moderne wereld

 seemy-ervaringen

Computers, mobieltjes, televisieschermen, letterlijk overal is blauw licht. Dit is niet bepaald natuurlijk. Onze voorouders keken naar mammoeten die natuurlijke zonlicht weerkaatsen. Wij kijken naar pixels die blauw licht zenden. Onze ogen zijn helaas (nog) niet geëvolueerd naar deze recente ontwikkeling.

Op sommige dagen kijk ik wel twaalf uur per dag naar een scherm. Hoe zit dit bij jou?

De moderne wereld heeft onze armen ogen ingehaald. Het effect? Slechter slapen, meer hoofdpijn en vaak droge, rode ogen. Zeker wanneer je in een werkflow zit achter je scherm. Na het einde van de werkdag kan je er zelfs hoofdpijn van krijgen.

Dat een computerbril nuttig is weten we. Vooral in de avond. Maar waarom niet overdag? Zeker wanneer je veel achter het scherm zit.

“De voordelen van een blauwlichtfilterbril, toegankelijk voor iedereen” - Seemy

Ja, dat dacht ik dus ook. En toen kwam ik Seemy tegen. Zij maken moderne computerbrillen. Strakke, trendy designs. Na een maand testen ben ik aangenaam verrast. Alhoewel ik de computerbril niet gehele dagen opheb, heb ik wel minder last van droge ogen. Ook kan ik makkelijker in slaap komen. Dat is fijn (vooral voor mijn vriend).

Momenteel draag ik het model ‘Light Turtoise’ (zie foto). Er zijn tien verschillende kleuren. Hier kan je alle brillen bekijken.

Deze review over Seemy is om je te overtuigen. Normaliter ben ik niet zo direct, maar als ik geloof in een product dan mag dat gedeeld worden. Bovendien ben ik niet alleen. Van de 115+ reviews heeft Seemy 4.5 uit 5 sterren gekregen. Er zijn dus veel tevreden klanten met positieve ervaringen.

En ze geloven er zelf ook in. Zo kan je een computerbril 100 dagen uitproberen.

Waarom Seemy? Dit zijn de voordelen

 seemy-review-kwaliteit

Computerbrillen zijn nuttig om ons te beschermen van blauw licht. Helder, maar waarom Seemy? Er zijn toch genoeg aanbieders van computerbrillen. De kracht van Seemy is dat zij mooie computerbrillen bieden tegen een mooie prijs. Alle modellen zijn verkrijgbaar voor 49 euro. Dit is aanzienlijk goedkoper dan de meeste (traditionele) aanbieders.

Hoe kan dit: een lagere prijs en toch hoge kwaliteit?

Het antwoord ligt in de moderne organisatie. Seemy heeft geen dure kantoorpanden of groot personeelsbestand. Het is een kleinere organisatie van drie personen, waarvan Tim en Mitchel de eigenaren zijn. En ze hebben een mascotte genaamd “de office dog”.

Als je een kleine online organisatie bent hoef je geen dure vaste lasten door te berekenen. En daarom kunnen ze een lage prijs hanteren maar wel hoge kwaliteit bieden.

Hun doel is: “de voordelen van een blauwlichtfilterbril, toegankelijk voor iedereen”

En dit is precies waarom je voor Seemy zou moeten kiezen. Bovendien zou ik het ze ook persoonlijk gunnen: leuke gasten!

Meer weten over Seemy en haar hippe computerbrillen? Bezoek hier de website

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie