Dit is Hoe met Weinig Geld een Luxe Koffiemachine in Huis
4 min. leestijd

Dit is Hoe met Weinig Geld een Luxe Koffiemachine in Huis

Beste vergelijker, wil je met weinig geld een luxe koffiemachine in huis? Die kans bestaat en daar hoef je niet eens verschillende aanbieders voor te vergelijken. Er is namelijk een uniek concept waarbij je een luxe koffiemachine in huis hebt voor heel weinig geld. Het gaat hier om een lease abonnement waarbij je een vaste lage prijs per kop koffie betaalt. Een luxe koffiemachine van Siemens ter waarde van 1000,- euro is inbegrepen in het abonnement. Ideaal omdat je dan niet in één keer veel geld moet uitgeven. En dat niet alleen, er komen nog meer bijzondere voordelen bij kijken.

Hieronder vind je het antwoord op hoe je met weinig geld een luxe koffiemachine in huis hebt.

Met weinig geld een luxe koffiemachine in huis dankzij een lease abonnement

hoe-met-weinig-geld-luxe-koffiemachine

Als je een echte koffieliefhebber bent maar momenteel krap bij kas zit dan is dat een vervelende kwestie. Uit ervaring weet ik dat het verschil tussen een goedkoop koffiezetapparaat en een luxe koffiemachine enorm is. Niet zozeer qua keuzemogelijkheden tussen espresso, cappuccino en koffie, maar vooral op gebied van kwaliteit en smaak.

Ieder kop koffie zal heerlijk smaken wanneer je een luxe koffiemachine + koffiebonen in huis hebt.

Er is een uniek concept wat berust op een lease abonnement. Bij afsluiten van zo’n abonnement kan je voor een klein, maandelijks bedrag een luxe koffiemachine in huis krijgen. Je krijgt dan een Siemens EQ6 t.w.v. 1000,- euro. Het voelt alsof je de machine gratis krijgt. Natuurlijk is dat zo niet, maar in plaats daarvan betaal je een vaste lage prijs per kop koffie. Het enige wat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten. Overigens zit in die vaste lage prijs ook inclusief koffiebonen, service en onderhoud en nog meer.

Meer weten? Lees hier hoe het werkt.

Zelf heb ik ook een abonnement afgesloten. Mijn luxe koffiemachine vind je hieronder op de foto (naast mijn lieve kat). Ik drink gemiddeld zo’n 2,5 kopjes koffie per dag en daarom hoef ik alleen te betalen voor het kleinste abonnement. Maar als jij meer kopjes drinkt dan wordt het alleen maar goedkoper. Bij 4 koppen koffie per dag zakt de prijs al behoorlijk. En bij 10 koppen koffie per dag al helemaal.

En de koffiebonen? Ook die krijg je inclusief in het abonnement. Iedere maand weer, en altijd op tijd, ontvang je meer dan genoeg koffiebonen. Je kan zelf aangeven welke smaak je het lekkerste vindt.

Wil je ook een abonnement afsluiten? Klik dan op de link hierboven en lees hoe het werkt. Tip: gebruik de kortingscode loisir_coffee (kleine lettertjes) voor 50 gratis kopjes koffie bij eerste aankoop

Tip 2: je kan altijd gebruik maken van een twee maanden-proefperiode; bevalt het dan niet, dan wordt de luxe koffiemachine weer opgehaald bij je en de borg teruggestort. Ik gebruik het nu al meer dan één jaar en ben super positief! Klik hier voor meer informatie

luxe-koffiemachine-voor-weinig-geld

Redenen om te kiezen voor luxe koffiemachine met weinig geld

Dankzij een koffieapparaat lease abonnement heb je met weinig geld een luxe koffiemachine in huis. Er zijn een aantal goede redenen om te kiezen voor dit unieke concept. Dit zijn mijn tips en ervaringen met het concept:

1. Altijd heerlijke koffiebonnen met keuze uit vier smaken

Een goede reden om te kiezen voor een luxe koffiemachine met weinig geld is dat je binnen het abonnement altijd op tijd geleverde FairChain koffiebonen van Moyee ontvangt. Moyee Coffee wordt ‘100% specialty coffee’ genoemd: premium Arabica met een zogenaamde “cupping score” van 80+.

Bij afsluiten van abonnement ontvang je naast de luxe koffiemachine ook vier verschillende koffiesmaken. Het enige wat je hoeft te doen is deze koffiesmaken proeven. Vervolgens kies je de lekkerste smaak uit, geef je per e-mail door, en vanaf dat moment ontvang je iedere maand altijd op tijd nieuwe FairChain koffiebonen.

Hoe zou het zijn om letterlijk iedere dag te kunnen genieten van een heerlijk kop koffie gemaakt van echte koffiebonen?

De koffiebonen worden gemaald met behulp van de luxe koffiemachine. Je kan zelf de gewenste maalgraad instellen, hoe warm je de koffie wilt hebben, en ook de koffiesterkte is eenvoudig te selecteren (van mild tot aan double shot+).

Sinds ik de koffiemachine in huis heb kan ik iedere dag genieten van Ethiopia Double Blend Roasted koffiebonen. Verrukkelijk en een echte aanrader! (Of ga jij voor de Africa Dark Roasted Blend?)

2. Met weinig geld een luxe koffiemachine in huis die veel opties heeft

Een andere reden om met weinig geld een luxe koffiemachine in huis te nemen is omdat je dan altijd de koffie kan zetten die je wilt hebben op dat moment. De luxekoffiemachine Siemens EQ6 die je krijgt bij het abonnement heeft vele opties. Zo kan je de volgende koffiesoorten kiezen:

 • Espresso
 • Espresso Macchiato
 • Cappuccino
 • Latte macchiato
 • Koffie (met of zonder melk)
 • Koffie verkeerd
 • Melkschuim
 • Heet water

Daarbij kan je ook verschillende koffiesterktes selecteren: van mild tot aan zeer sterk en doubleshot+. Ook kan je settings opslaan, zoals voor je favoriete kopje koffie. Dit kan voor meerdere personen, wat altijd handig is als je samenwoont met andere koffieliefhebbers.

De vele opties geven je meer dan genoeg keuzevrijheid. Dit is echt wel Next-Level en niet te vergelijken met die saaie, standaard koffiepads en -cupjes. Daarnaast is het ook gewoon leuk om de verschillende settings te proeven. Zo kom je stapje-voor-stapje dichterbij jouw perfecte kopje koffie. (ik drink het liefste sterke, zwarte koffie 😊).

Wil je meer weten over een luxe koffiemachine in huis? Klik hier voor meer informatie.

Tip: gebruik de kortingscode loisir_coffee (kleine lettertjes) voor 50 gratis kopjes koffie bij eerste aankoop via de bovenstaande link met meer informatie!

3. All-in service abonnement

Wellicht de grootste en beste reden om een luxe koffiemachine met weinig geld in huis te halen middels het abonnement is het omdat super veel gemak en comfort biedt. Het abonnement is namelijk inclusief 100% all-in service. Je hoeft eigenlijk nergens meer naar om te kijken. Natuurlijk moet je wel zelf de koffiemachine af en toe schoonmaken, maar dat is het dan ook wel. De rest krijg je allemaal inclusief. Zo vind je hieronder een samenvatting van wat je allemaal krijgt:

 • Luxe koffiemachine Siemens EQ6 ter waarde van 1000,- euro
 • Altijd op tijd bezorgde FairChain koffiebonen van Moyee, op basis van je koffiegebruik
 • 100% all-in service en onderhoud (nooit meer kosten hieraan)
 • Inclusief reinigings- en ontkalkingsmiddelen
 • Levenslange garantie en gratis vervanging van het apparaat bij reparatie (bij reparatie ontvang je de volgende dag sowieso een nieuwe machine)
Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie