Outfit inspiratie dames voor de juiste outfit die altijd goed staat
5 min. leestijd

Outfit inspiratie dames voor de juiste outfit die altijd goed staat

Heb je wel eens dat gevoel dat je wel wat outfit inspiratie kunt gebruiken? Want hoe lang besteed jij tijd iedere ochtend voor je kledingkast om de perfecte outfit uit te stijlen? Je kunt alles uit je kast halen en nog niets vinden om aan te trekken. Of iets waar je je op z’n minst oké in voelt? Hierdoor worden je emoties geprikkeld tot wanhoop en daalt je humeur onder het nulpunt. Zo hebben wij vrouwen zo nu en dan allemaal hetzelfde probleem: we missen outfit inspiratie. Zo af en toe hebben we gewoon watt outfit inspiratie nodig om goed voor te dag te komen. In plaats van in de ochtend jezelf af te vragen welke kleren je aan kan doen, is het handig om alvast geselecteerde outfits te hebben klaarliggen.

Outfits voor iedere gelegenheid

Ook is er een groot verschil per seizoen of per gelegenheid. Zo hebben we artikels gescheven over zomeroutfits, waarbij veel kleuren en luchtige kleding komt kijken. Dit is overigens vergelijkbaar met festival outfits. Maar in andere blogs over bijvoorbeeld business casual, komen weer hele andere kleurencombinaties te pas! Kortom, universele tips over het kiezen voor goede fashion outfits zijn dus cruciaal.

Gelukkig worden we geholpen door
Laboo in onze zoektocht naar outfit inspiratie. In deze blog helpt Laboo ons
met inspiratie voor leuke dameskleding die je goed kunt matchen. Zo geven ze goede
tips over waarop te letten bij het kiezen van een juiste outfit. Kortom, hopelijk
heb je na het lezen van dit artikel genoeg ideeën voor leuke outfits in je
kledingkast!Outfit inspiratie dames: Investeer in je
outfit

outfit inspiratie dames
Producten:
Zwart Gevlochten Colbert
Zwart Gevlochten Rok
Webshop:
Laboo.nl

Outfit inspiratie is niet vanzelfsprekend. Dit vraagt een bepaalde manier van shoppen, maar gelukkig is dat gemakkelijk aan te leren met de volgende tips: Weet bijvoorbeeld welke items je al in je kleding kast hebt hangen. Bij alles wat je inkoopt voor je dagelijkse outfit routine bekijk eerst of je het vaker dan een keertje aan kunt doen. Kun je de mode items combineren met de kleren in je kledingkast? Visualiseer ook hoe deze combinatie dan zou staan. Passen de kleuren? Voel je je er comfortabel in? Zou je het vaker dan een keer dragen?

Wees vooral kritisch bij het kopen van kleding voor de feestdagen. Vaak kun je leuke outfits voor de feestdagen eenvoudig combineren met kledingstukken die al in je kledingkast liggen. Het zou toch zonde zijn om een hele dure jurk te kopen die je maar een keertje gaat dragen?

Goede outfits zijn onmisbaar voor vrouwen

Jouw outfit is het eerste communicatiemiddel. De kleding die je draagt geeft een signaal af aan andere over hoe met je om te gaan. Vooral bij andere vrouwen is dit zo. Wist je bijvoorbeeld dat de gemiddelde eerste indruk van een vrouw over een andere vrouw vijf seconden is? Ja echt, vijf seconden. Dat betekent dus dat je wordt beoordeeld op je outfits en fashion stijl. Overigens geldt dit ook bij mannen hoor, alleen die hebben wat meer tijd nodig voor een eerste indruk ;). Dus als je binnenkort een date hebt, denk dan goed na over welke outfit voor een date je aandoet.

Wanneer je kledingadvies nodig hebt kun je in principe twee dingen doen. Je kunt zelf gaan zoeken op fashion websites of in kledingzaken en vragen naar advies. Of je kunt kant-en-klare kledingcombinaties kopen. Dit laatste heeft als voordeel dat je er altijd modieus bij loopt, maar meestal zit er ook een prijskaartje aan de service. De mogelijke opties hebben wij objectief onderzocht in een informerend artikel over verschillende kledingbox aanbieders voor vrouwen.

Kledingcombinaties naar wie jij bent

Niet dat dit uitmaakt, maar ben je ervan bewust! Want natuurlijk gaat het om wie je bent, alleen kan de ander dat niet altijd zomaar zien. Wat zij eerst zien is jouw uiterlijk en wat je aan hebt qua kledingcombinaties. Een goede outfit complimenteert jouw figuur, in wat voor shape je ook bent. Je straalt zelfverzekerdheid uit in wie je bent en wat je wilt. Bij outfit inspiratie is het dan ook heel belangrijk dat je weet wie je bent.

outfit inspiratie voor dames
Producten:
Bruin Boss Blazer
Bruin Boss Broek
Webshop:
Laboo.nl

Je bent de moeite waard om in jezelf te investeren, in zowel je innerlijk als uiterlijk. Je leven verandert continue en soms heb je gewoon een houvast nodig om hier goed doorheen te komen. Kies voor kleding die jouw karakter weerspiegelen in vrouwelijkheid, elegantie en zelfverzekerdheid. Bij bijvoorbeeld een outfit voor sollicitaties kun je kiezen voor een kledingcombinatie die spreekt: ik ben een leuke, intelligente vrouw om mee te praten. Soms heb je net een duwtje in de rug nodig om je jeans en trui combinatie nog even in kast te laten hangen vandaag. Of je nou voor casual, hip, elegante outfits gaat is je stijlpersoonlijkheid een mix van deze stijlen. Jouw outfits hoeven echt niet uit een bepaalde stijl te bestaan op die ene dag. Draag dameskleding waarin je je comfortabel en zelfzeker voelt.

Meer outfit inspiratie dames nodig?

Nu kan het zijn dat je even echt outfit
inspiratie nodig hebt vanuit een fashionista. Bij Laboo hebben ze een een
nieuwe lijn: ‘’Girls just wanna have
fun’’.
Deze fashioneditie is voor vrouwen die zich willen onderscheiden, en
het belangrijk vinden om goed gekleed te zijn. Je vrouwelijkheid mag gezien
worden door de kleding die je draagt. Dit gaat van hoe je jouw weekend outfit
leuk kunt combineren, tot aan elegante vrouwelijke looks. Elke kleding heeft
een eigen kleur, stof en design. Het is niet moeilijk om de juiste outfit samen
te stellen. Althans, zolang je met de juiste combinaties en kledingstukken
werkt. Een mix van casual, hip en elegant kun je vinden in de fashion webshop
van Laboo.

outfit inspiratie voor vrouwen
Product:
Bomber Kol Trui
Webshop:
Laboo.nl

Op hun website vind je meer inspiratie voor outfits. Dit gaat van hoe je een damespak combineert, tot aan jurkjes combineren met de juiste kleuren wat je figuur complimenteert. In een wijde pijp broek lijken je benen bijvoorbeeld langer. Maar welke trui past hierbij, waardoor het accent op je benen niet verdwijnt? En hoe kan je dezelfde trui thuis combineren met de kleren die je al hebt? Want door te combineren kan je veel outfits maken, zonder hiervoor heel veel nieuwe kleren te kopen.

Ook al ga je niet voor een ready to wear look, je kunt altijd kiezen voor de inspiratie hoe je het beste kunt combineren met kleuren en vormen van een kleding item. Een goede kledingcombinatie doet echt wonderen.

Hopelijk hebben jullie dames met deze fashionblog goede outfit inspiratie opgedaan! Wat vond jij van deze tips, vond je ze waardevol en leuk? En wat zijn jouw ervaringen met outfit inspiratie? Sharing is caring!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Business casual kleding voor vrouwen | tips by Ella! - LOISIR Fashionblog
Door

Business casual kleding voor vrouwen | tips by Ella! - LOISIR Fashionblog

op 22 Dec 2018

[…] Hieronder geef ik inspiratie en een paar voorbeelden van outfits die je kan maken met een nette broek of kokerrok en die daarbij perfect zijn voor de lente. Voor elke outfit kies ik voor een specifieke stijl (of style). Zo kan je ook zelf kledingcombinaties maken. Lees hier meer over outfit inspiratie voor dames. […]

Leuke outfits voor de perfecte (eerste) date - LOISIR Fashionblog
Door

Leuke outfits voor de perfecte (eerste) date - LOISIR Fashionblog

op 22 Dec 2018

[…] de volgende date of de volgende Valentijnsdag je er zo tip top voelt als dat je eruit ziet. Want outfit inspiratie is voor iedere dame een […]

Zelf een outfit samenstellen? 7 stappen! - LOISIR Fashionblog
Door

Zelf een outfit samenstellen? 7 stappen! - LOISIR Fashionblog

op 05 Jan 2019

[…] is een veel voorkomende vraag: hoe stel ik een outfit samen? Veel dames zijn opzoek naar outfit inspiratie, omdat het toch wel lastig kan zijn om zelf een outfit samen te stellen. Want hoe begin je, en […]

2019 kledingstijl: 3x trendy kleding in 2019 - LOISIR Fashionblog
Door

2019 kledingstijl: 3x trendy kleding in 2019 - LOISIR Fashionblog

op 13 Jan 2019

[…] geef je je look een instant upgrade. Met maar drie nieuwe items kan je weer eindeloos combineren en nieuwe outfits samenstellen. Geloof ons, met deze drie trendy fashion items voelt jouw oude garderobe weer als […]

Top 10 leuke jurkjes voor in de lente - LOISIR Fashionblog
Door

Top 10 leuke jurkjes voor in de lente - LOISIR Fashionblog

op 29 Jan 2019

[…] Deze jurk is getailleerd en voorzien van een stretchie stof. In de stof zitten glittergaren verwerkt waardoor je in de zon een mooie glinster in je jurk ziet. Om het af te maken is het leuk om hier zwarte enkellaarsjes of hoge hakken te dragen. Overigens is deze jurk ook geschikt voor een feestdag outfit. […]

Hoe upgrade je de kledingkast met een klein budget?
Door

Hoe upgrade je de kledingkast met een klein budget?

op 04 May 2019

[…] jezelf eens uit en probeer wat nieuwe outfits te creëren. Haal je kledingkast een leeg, leg het op bed en probeer het met elkaar te matchen. En, welke […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie