Puzzel Cadeau Ideeën voor Verjaardag

Opzoek naar leuke puzzel cadeau ideeën voor verjaardag? Veel mensen zijn gek op puzzelen. Het maken van een puzzel levert (letterlijk) uren plezier. En je wordt er ook nog eens rustig van! Daarnaast is een puzzel als cadeau vaak betaalbaar, waardoor het geschikt is als cadeau idee voor een verjaardag.

Hieronder delen we meer inspiratie voor puzzel cadeau ideeën!

Fotopuzzels als origineel cadeau idee

Fotopuzzels zijn leuke cadeau ideeën voor een verjaardag. Het idee is dat je een puzzel laat maken die een persoonlijke foto bevat. Dit kan van alles zijn. Denk aan een romantische foto van jullie samen (als het een cadeau idee voor vriend/vriendin is), of een leuke familiefoto tijdens een prachtige vakantie (als cadeau idee aan moeder/vader). In alle gevallen is het geven van een fotopuzzel een leuk cadeau idee voor iedere verjaardag.

Een fotopuzzel maken werkt heel eenvoudig. Tegenwoordig kan dit via websites. Het enige wat je hoeft te doen is het uploaden van de gewenste foto. Vervolgens kan je de afmeting selecteren en het aantal puzzelstukjes. Dit gaat meestal in combinatie. Zo is een kleine fotopuzzel circa 30x40cm. In dit geval kan je 100 of 200 puzzelstukjes laten maken. Een grotere fotopuzzel is circa 40x60 of 50x70cm. Dan heb je de keuze uit 500, 1000 of 2000 (!) puzzelstukken.

Goed om te weten is dat fotopuzzels betaalbare cadeau ideeën zijn. Een klein budget van circa 25 – 40 euro is voldoende. De prijs is laag, maar het cadeau is niet goedkoop. In feite zijn dit de beste cadeaus, juist omdat het persoonlijk is. En zodra de puzzelaar klaar is, ziet hij of zij het eindresultaat van jullie leuke foto!

Fotopuzzel maken? Lees hier meer over fotopuzzels.

Diamond painting

Wil je een meer origineel doch persoonlijk cadeau geven? Diamond painting is een luxere variant op fotopuzzels. Niet qua prijs, maar qua uitstraling. Daimond painting is hetzelfde als een fotopuzzel, maar dan zonder puzzelstukken. In plaats daarvan kan de puzzel worden gemaakt met steentjes. Rond of vierkant. En dit is niet eens veel duurder. Een diamond painting van 30x40cm is maar 25 euro. Een iets groter formaat is al verkrijgbaar bij circa 35 euro.

Meer weten? Bekijk de opties van diamond painting.

Over de schrijver
Hi! Welkom op mijn blog waar wij schrijven over Cadeau Ideeën, Fashion en nog veel meer Vrouwen Inspiratie. Wij zijn altijd opzoek naar de leukste trends en ideeën, en daar zoeken we de beste koopjes bij zodat je ook nog eens voordeliger uit bent. Loop onze trends, ideeën en besparingen niet mis, en volg ons via de nieuwsbrief of Social Media! Liefs, Sophie
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie