Review Charlie Temple: goede keuze voor zonnebril op sterkte?
2 min. leestijd

Review Charlie Temple: goede keuze voor zonnebril op sterkte?

Beste vergelijker, de zomer komt er aan en dat vraagt om een nieuwe zonnebril op sterkte. Immers, als brildragende is het wel handig dat je scherp kan zien met je nieuwe zonnebril. Nu kwam ik in aanmerking met Charlie Temple, een website met een groot assortiment aan brillen voor zowel heren, dames als kinderen. En tevens voor een vrij scherpe prijs vanaf 25 euro. Aangezien deze combinatie, een groot assortiment en lage prijzen, mijn interesse wekte, werd het tijd voor een meer uitgebreide review over Charlie Temple.

In deze review is de centrale vraag: waarom een zonnebril op sterkte online kopen bij Charlie Temple

Review Charlie Temple: online zonnebril op sterkte voor een goedkope prijs

review charlie temple

Charlie Temple is een Nederlandse webshop waarbij je online een bril op sterkte kan bestellen. De focus ligt hierbij dus vooral op het online aanbieden van een bril en zonnebril op sterkte voor een betaalbare prijs. Charlie Temple onderscheidt zich door onder meer drie zekerheden:

  1. Brillen op sterkte vanaf 25 euro;
  2. Binnen een werkdag in huis;
  3. 100 dagen bedenktijd en 2 jaar garantie

Een leuk en tevens handig pluspunt aan Charlie Temple, is het paspakket. Je kan jouw 3 favoriete brillen laten bezorgen in een paspakket, en gedurende 7 dagen uittesten. Hiervoor betaal je wel 9,95 euro, maar het retourneren is dan weer gratis. In mijn optiek een acceptabele prijs alvorens je overgaat tot het effectief kopen van een bril en/of zonnebril op sterkte. Bovendien zit er een 10% korting-voucher bij wat een aardig geschenk is.

Uit mijn review over Charlie Temple en enkele andere online aanbieders, blijkt dat zij voornamelijk interessant dankzij de combinatie van een groot assortiment van goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het voordeel hiervan is evident: we zijn niet langer honderden euro’s kwijt voor een enkele zonnebril op sterkte. In plaats daarvan kunnen we voor een paar tientjes een zonnebril op sterkte in huis nemen, wat ons de mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld twee of meerdere brillen te bestellen. Afwisseling is altijd fijn.

Review over Charlie Temple voor online zonnebril op sterkte aanschaffen

Na mijn review over Charlie Temple concludeer ik dat het een understatement is om te beweren dat zij een groot aanbod hebben. Zo hebben ze maar liefst 89 zonnebrillen op sterkte voor heren. 101 zonnebrillen op sterkte voor vrouwen en ook 16 (hele leuke) zonnebrillen op sterkte voor kinderen. Zo vind je hier het complete overzicht voor een zonnebril op sterkte, waarbij je keuze hebt uit een groot assortiment aan betaalbare zonnebrillen en reguliere brillen.

Een handige functie is dat je eerst de zonnebril of bril naar keuze virtueel kan passen. Dit werkt middels de camera of een foto. Uiteraard is dat niet perfect, maar wel handig en alvast ter indicatie van hoe het zou kunnen staan. Dat in combinatie met het paspakket, maakt de kans tot het bestellen van de juiste bril aanzienlijk hoger. Daarbij gaat het vooral om de pasvorm, want aan de kwaliteit zal het niet liggen. Het is namelijk zo dat Charlie Temple al haar brillen en zonnebrillen zelf produceert in haar glasatelier in Rotterdam.

Tot slot, het is altijd goed om te weten dat de aankoop van je bril wordt vergoed door de verzekering. Uiteraard verschilt dit wel per verzekeraar en het ligt ook aan de standaard brilvergoeding binnen je verzekering. Het zou je heel wat geld kunnen besparen om dit goed te onderzoeken bij je verzekeraar, en hopelijk krijg je een zo hoog mogelijke vergoeding.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie