arrow_drop_up arrow_drop_down
29 september 2016 

ringmaat opmeten, eenvoudig en snel!

Hoe meet ik de juiste ringmaat?

Je gaat shoppen voor een ring, maar je weet je eigen ringmaat niet. Wat nu? Geen probleem want je kan zelf gemakkelijk je ringmaat opmeten! Veel vrouwen groeien op met ringen en weten daarom vaak wel hun ringmaat. Maar niet iedereen weet zijn of haar ringmaat, bijvoorbeeld bij twijfel. Daarom is het nuttig om aan te geven hoe je jou ringmaat bepaalt in het geval je dit jezelf afvraagt.

Ook is dit artikel nuttig als je een ring als afscheidscadeautje wilt geven, maar je niet weet wat de ringmaat van je bijvoorbeeld je vriendin is. Of wil je bijvoorbeeld de ringmaat van je dochter opmeten in verband met een cadeautje. Zo schreven we eerder al een blog over verjaardagscadeautjes voor je dochter. Dan zou je subtiel kunnen vragen naar haar ringmaat in een alledaags gesprek, maar daarbij loop je wel het risico dat ze bedenkingen krijgt. Zeker wanneer ze bijna jarig is! Want wanneer je deze vraag twee weken van te voren stelt aan iemand die binnenkort jarig is, dan kan het voor de jarige al snel duidelijk worden wat je bedoeling is. Daarom is het onderstaande schema een handige methode om de ringmaat te bepalen van degene die het cadeautje in ontvangst mag nemen. Middels het onderstaande A4’tje kun je een ringmaat van jezelf of van je partner, dochter of moeder eenvoudig bepalen.Formulier voor ringmaat opmeten

Het afdrukken van het onderstaande A4 formulier is zeer eenvoudig. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga met je muiscursor, oftewel het pijltje van je muis, op de afbeelding staan.
2. Klik nu met de rechtermuisknop op de afbeelding hieronder.
3. Nu zie je een aantal opties. Selecteer “Afbeelding opslaan als…”
4. Sla de afbeelding op, bijvoorbeeld op je bureaublad.
5. Ga naar de map waar je de afbeelding hebt opgeslagen en klik erop.
6. Druk deze pagina nu af op volledige grootte (A4).

ringmaat opmeten formulier van LOISIR

Er zijn overigens ook nog andere manieren om je eigen ringmaat of die van iemand anders te bepalen door simpelweg de ring op te meten. Als de binnenomtrek van een ring op 54 mm uitkomt, bijvoorbeeld wanneer je een meetlint gebruikt, dan is de betreffende maat 54.

Wil je meer weten over accessoires (trends)? Lees dan deze blog met tips, trends, musthaves & meer over accessoires voor dames.

Over de schrijver
Hi! Welkom op mijn blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen en Cadeau Ideeën, en nog veel meer inspiratie. Wij zijn altijd opzoek naar de leukste trends en ideeën, en daar zoeken we de beste koopjes bij zodat je ook nog eens voordeliger uit bent. Loop onze trends, ideeën en besparingen niet mis, en volg ons via de nieuwsbrief of Social Media!
Sieraden schoonmaken, hoe doe ik dat? - LOISIR Blog
10x sieraden verjaardagscadeau voor moeder - LOISIR Blog

[…] Vind jij het leuk om een verjaardagscadeautje aan jouw moeder te geven? Dan hebben wij nog een handige tip voor je. Want je moet natuurlijk wel even de juiste ringmaat weten van jouw moeder. Dit kan je aan haar vragen, maar dan kan ze vermoedens krijgen. In plaats daarvan kan je beter stiekem haar ringmaat opmeten! […]

Cadeau voor vriendin | 28x leuke tips en ideeën - LOISIR.nl Inspiratieblog
Accessoires voor dames: trends, tips, musthaves & meer - Inspiratieblog
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie