arrow_drop_up arrow_drop_down

ringmaat opmeten, eenvoudig en snel!

Hoe meet ik de juiste ringmaat?

Je gaat shoppen voor een ring, maar je weet je eigen ringmaat niet. Wat nu? Geen probleem want je kan zelf gemakkelijk je ringmaat opmeten! Veel vrouwen groeien op met ringen en weten daarom vaak wel hun ringmaat. Maar niet iedereen weet zijn of haar ringmaat, bijvoorbeeld bij twijfel. Daarom is het nuttig om aan te geven hoe je jou ringmaat bepaalt in het geval je dit jezelf afvraagt.

Ook is dit artikel nuttig als je een ring als afscheidscadeautje wilt geven, maar je niet weet wat de ringmaat van je bijvoorbeeld je vriendin is. Of wil je bijvoorbeeld de ringmaat van je dochter opmeten in verband met een cadeautje. Zo schreven we eerder al een blog over verjaardagscadeautjes voor je dochter. Dan zou je subtiel kunnen vragen naar haar ringmaat in een alledaags gesprek, maar daarbij loop je wel het risico dat ze bedenkingen krijgt. Zeker wanneer ze bijna jarig is! Want wanneer je deze vraag twee weken van te voren stelt aan iemand die binnenkort jarig is, dan kan het voor de jarige al snel duidelijk worden wat je bedoeling is. Daarom is het onderstaande schema een handige methode om de ringmaat te bepalen van degene die het cadeautje in ontvangst mag nemen. Middels het onderstaande A4’tje kun je een ringmaat van jezelf of van je partner, dochter of moeder eenvoudig bepalen.Formulier voor ringmaat opmeten

Het afdrukken van het onderstaande A4 formulier is zeer eenvoudig. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Ga met je muiscursor, oftewel het pijltje van je muis, op de afbeelding staan.
2. Klik nu met de rechtermuisknop op de afbeelding hieronder.
3. Nu zie je een aantal opties. Selecteer “Afbeelding opslaan als…”
4. Sla de afbeelding op, bijvoorbeeld op je bureaublad.
5. Ga naar de map waar je de afbeelding hebt opgeslagen en klik erop.
6. Druk deze pagina nu af op volledige grootte (A4).

ringmaat opmeten formulier van LOISIR

Er zijn overigens ook nog andere manieren om je eigen ringmaat of die van iemand anders te bepalen door simpelweg de ring op te meten. Als de binnenomtrek van een ring op 54 mm uitkomt, bijvoorbeeld wanneer je een meetlint gebruikt, dan is de betreffende maat 54.

Wil je meer weten over accessoires (trends)? Lees dan deze blog met tips, trends, musthaves & meer over accessoires voor dames.

Sieraden schoonmaken, hoe doe ik dat? - LOISIR Blog
10x sieraden verjaardagscadeau voor moeder - LOISIR Blog

Door

10x sieraden verjaardagscadeau voor moeder - LOISIR Blog

op 1 October 2016

[…] Vind jij het leuk om een verjaardagscadeautje aan jouw moeder te geven? Dan hebben wij nog een handige tip voor je. Want je moet natuurlijk wel even de juiste ringmaat weten van jouw moeder. Dit kan je aan haar vragen, maar dan kan ze vermoedens krijgen. In plaats daarvan kan je beter stiekem haar ringmaat opmeten! […]

Cadeau voor vriendin | 28x leuke tips en ideeën - LOISIR.nl Inspiratieblog
Accessoires voor dames: trends, tips, musthaves & meer - Inspiratieblog
Reactie plaatsen

Kledingbox Vergelijken

Hi! Heb je al eens gehoord van een kledingbox? Er zijn kledingboxen voor zowel mannen als vrouwen, en perfect voor wie graag stijlvol gekleed gaat maar weinig of geen tijd heeft om zelf te shoppen. Bij een kledingbox wordt er namelijk (gratis) voor jou geshopt! Hoe werkt het? Je meld je aan, vervolgens gaat een personal styliste geheel gratis een kledingbox samenstellen op basis van je kledingstijl en -smaak. De box wordt gratis thuisbezorgd en je kan het ook gratis terugsturen. Je betaalt alleen voor de kleding die je wilt houden! Wil je meer weten over dit unieke concept? Ontdek de top 3 kledingboxen voor heren als dames die je echt niet mag missen! 

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

SUPER AANBIEDING!

Dames, opgelet! Een laatste mega-super-aanbieding die wij voor je hebben is de mega bundel "Healthy Meal Planning". In deze mega bundel zitten meer dan 1000 (!) gezonde én lekkere recepten die in minder dan 30 minuten klaar zijn! Van ontbijt tot en met het slapen gaan, in deze bundel vind je echt alle recepten die je nodig hebt. Zo zijn meer dan 14 kookboeken, 38 pre-made meal plans en 13 must-have cooking tools inbegrepen. Normaal zou deze bundel meer dan 700 dollar kosten, maar in deze mega-super-aanbieding kan je de "Healthy Meal Planning" al voor slechts 49 dollar shoppen! En je krijgt 30-dagen niet goed, geld terug garantie. Wat heb je te verliezen? Mis het niet!