Wat zijn LOISIR sieraden en horloges?

Deel dit artikel met jouw vrienden als je het waardevol vindt!
logo LOISIR

LOISIR is een internationaal merk voor sieraden en horloges dat in meer dan honderd landen wordt verkocht. In Nederland is het verkrijgbaar via het enige officiële verkooppunt www.aperfectgift.nl. LOISIR is onderdeel van de holding Perideo S.A. Dit is een holding met haar wortels in Griekenland. Naast het merk LOISIR beheren zij eveneens het merk Oxette. Beide merken verkopen merkhorloges en sieraden geschikt voor dames.

Een fris en jong merk

LOISIR richt zich met haar modeaccessoires op iedere vrouw die lekker in haar vel en dit graag wil laten zien

aan de rest. De collectie is te beschrijven met woorden als energiek, vrouwelijk, uniek, vrolijk, elegant en kleurrijk. Het is een fris en trendy concept dat sinds 2009 is gegroeid met meer dan 150 verkooppunten in voornamelijk Zuid-Europa. Het merk combineert een hoge standaard voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Gaat dit wel samen dan? Ja, doordat het merk zo groot is in globaal opzicht verkoopt het enorm veel horloges en sieraden. Hierdoor kan Perideo S.A. gebruik maken van schaalvoordeel en daardoor gunstige inkoopprijzen hanteren voor grondstoffen die nodig zijn om de horloges en sieraden te produceren. Dit resulteert in betaalbare merkhorloges en sieraden met een gemiddelde verkoopprijs van rond de 55 euro voor horloges en rond de 20 euro voor sieraden.

LOISIR sierden en horloges als origineel en leuk cadeautje

Dit merk staat dus voor unieke designs met hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit zijn de eigenschappen die de horloges en sieraden van dit merk tot een perfect cadeau maken voor bijvoorbeeld je partner. Het is leuk om te geven op feestdagen zoals kerstmis en nieuwjaarsdag, maar je kunt het ook op minder voorspelbare momenten geven zoals bij een jubileum of bij de geboorte van een kind (voor de zware inspanning van de moeder).

De verrassing en blijdschap bij het in ontvangst nemen van een horloge of sieraad wordt vergroot door een prachtig design van de cadeauverpakking. Dit zorgt voor een WOW-effect! En helemaal mooi is dat deze cadeauverpakkingen geheel gratis worden geleverd bij iedere aankoop. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze klanten en ervoor zorgen dat het een perfect cadeautje is dat ieder moment nog meer speciaal maakt.

Ontdek LOISIR nu op www.aperfectgift.nl en ervaar de gehele collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.