Wat zijn LOISIR sieraden en horloges?
1 min. leestijd

Wat zijn LOISIR sieraden en horloges?

logo LOISIR

LOISIR is een internationaal merk voor sieraden en horloges dat in meer dan honderd landen wordt verkocht. In Nederland is het verkrijgbaar via het enige officiële verkooppunt www.aperfectgift.nl. LOISIR is onderdeel van de holding Perideo S.A. Dit is een holding met haar wortels in Griekenland. Naast het merk LOISIR beheren zij eveneens het merk Oxette. Beide merken verkopen merkhorloges en sieraden geschikt voor dames.

Een fris en jong merk

LOISIR richt zich met haar modeaccessoires op iedere vrouw die lekker in haar vel en dit graag wil laten zien

aan de rest. De collectie is te beschrijven met woorden als energiek, vrouwelijk, uniek, vrolijk, elegant en kleurrijk. Het is een fris en trendy concept dat sinds 2009 is gegroeid met meer dan 150 verkooppunten in voornamelijk Zuid-Europa. Het merk combineert een hoge standaard voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. Gaat dit wel samen dan? Ja, doordat het merk zo groot is in globaal opzicht verkoopt het enorm veel horloges en sieraden. Hierdoor kan Perideo S.A. gebruik maken van schaalvoordeel en daardoor gunstige inkoopprijzen hanteren voor grondstoffen die nodig zijn om de horloges en sieraden te produceren. Dit resulteert in betaalbare merkhorloges en sieraden met een gemiddelde verkoopprijs van rond de 55 euro voor horloges en rond de 20 euro voor sieraden.

LOISIR sierden en horloges als origineel en leuk cadeautje

Dit merk staat dus voor unieke designs met hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit zijn de eigenschappen die de horloges en sieraden van dit merk tot een perfect cadeau maken voor bijvoorbeeld je partner. Het is leuk om te geven op feestdagen zoals kerstmis en nieuwjaarsdag, maar je kunt het ook op minder voorspelbare momenten geven zoals bij een jubileum of bij de geboorte van een kind (voor de zware inspanning van de moeder).

De verrassing en blijdschap bij het in ontvangst nemen van een horloge of sieraad wordt vergroot door een prachtig design van de cadeauverpakking. Dit zorgt voor een WOW-effect! En helemaal mooi is dat deze cadeauverpakkingen geheel gratis worden geleverd bij iedere aankoop. Wij willen gewoon het allerbeste voor onze klanten en ervoor zorgen dat het een perfect cadeautje is dat ieder moment nog meer speciaal maakt.

Ontdek LOISIR nu op www.aperfectgift.nl en ervaar de gehele collectie!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie