5x “ik waardeer jou” cadeautips om je dankbaarheid te uiten
3 min. leestijd

5x “ik waardeer jou” cadeautips om je dankbaarheid te uiten

Lieve cadeau shopper, in dit artikel vind je inspiratie voor 5 leuke cadeautips om je dankbaarheid te uiten. Soms verdienen mensen een klein presentje dat tegen hem of haar zegt “ik waardeer jou, dankjewel”. Hieronder vind je vijf altijd-goed-cadeautjes om je dankbaarheid te laten zien. En geloof mij, zowel tijdens het kopen als het geven van zo’n cadeautje zal ook jij heel blij worden!

Laten we snel doorgaan

Cadeautip dankbaarheid 1. Chocola

We beginnen met de minst originele cadeautip om je dankbaarheid te uiten. Maar toch is en blijft chocola een altijd-goed-cadeautje om te laten zien dat je van iemand houdt. Denk hierbij niet aan een standaard chocoladereep, maar ga voor iets meer exclusiefs. Met een budget van 15 tot 20 euro kan je al speciale chocola halen. Zo gaf ik mijn vader ooit eens een MEGA chocoladereep van 1 kilo met daarbij een klein hamertje van hout. Niet alleen vond hij de chocola heel lekker, maar het is ook nog eens een ludiek en toch wel origineel.

Cadeautip dankbaarheid 2. Bedankt pakket

cadeautip-dankbaarheid

Een bedankt pakket is een leuk en origineel cadeau. Neem nu het pakket van de afbeelding hierboven van de website 100procentleuk. Een bedankt pakketje maakt direct duidelijk dat je die persoon heel dankbaar bent. De ontvanger zal er blij mee zijn, omdat het een mooi verwenpakketje is om even tijd voor haarzelf / zichzelf te maken. Daarbij is het wel goed dat je kiest voor een leuke webshop met leuke boxen.

Meer van dit soort inspiratie? Hier vind je meer leuke bedankt cadeautjes.

Cadeautip dankbaarheid 3. Beautybox

Als cadeautip om je dankbaarheid te uiten aan je vrouw, dochter, moeder of een dame, is een beautybox super gaaf om te geven. Op mijn website vind je veel reviews en vergelijkingen over de beautybox. Kort samengevat is het een box met daarin verschillende beauty producten en goodies. Dit zijn vrijwel altijd nieuwe uitgaves en nieuwe merken, waardoor het sowieso een uniek cadeautje is om je dankbaarheid te uiten. Je kan eenmalig een box aanschaffen of kiezen voor een cadeaubon of zelfs een abonnement. Dit is een van mijn favorieten en kan het je beslist aanraden!

Wil je meer weten? Klik hier voor de beste Goodieboxen vergelijken.

Cadeautip dankbaarheid 4. Persoonlijke cadeau

De beste cadeautjes zijn persoonlijk. Het gaat dan om een verbintenis tussen jou en de cadeauontvanger. Iets unieks dat jullie samen hebben meegemaakt, of een sterke associatie tussen beiden. Vaak is het cadeautje een symboliek voor het verhaal erachter. Hoe persoonlijker het verhaal erachter, hoe sterker de emotie. Waarom ben je hem of haar dankbaar? Wat voel je voor die persoon? En waarom geef je hem of haar dit cadeau om je dankbaarheid te uiten?

Er zijn verschillende websites waarop je cadeaus persoonlijk kan maken. Denk aan het printen van een naam op een product. Wat ik persoonlijk leuk vind is om het meer persoonlijk te maken. Twee goede voorbeelden hiervan is door iets zelf te maken, of door het geven van persoonlijke foto’s die herinneringen vastleggen. Dit laatste in bijzonder is een krachtig emotioneel geschenk waar de cadeau ontvanger altijd wel iets aan heeft!

Meer weten? Klik voor meer inspiratie door naar dit artikel over persoonlijke foto cadeau ideeën.

Cadeautip dankbaarheid 5. DIY Cadeaupakket

Een laatste cadeautip om je dankbaarheid te uiten is een Do-It-Yourself (DIY) cadeaupakket samenstellen. Dit haakt aan op wat ik hierboven al aangaf: hoe persoonlijker het cadeau hoe beter. Je kan kiezen voor een bedankpakket zoals hierboven genoemd, of je kan er dus zelf eentje maken. Het een is meer tijdrovend dan de ander. Mocht je er de tijd voor kunnen vinden, dan laat je in ieder geval wel zien dat je tijd en energie in die persoon steekt. Alleen dit zal al gewaardeerd worden 😉.

Op Pinterest vind je vele leuke DIY cadeaupakket die je kan maken. Een tip hierbij is om goed na te denken welke lekkernijen hij of zij graag eet of drinkt. Meestal is dit wel iets bijzonders, zoals een bepaalde smaak noga of chocola. Oneindig veel mogelijkheden, en dat maakt het zo leuk om te maken en geven!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie