TOP 10 Leuke Bedank Cadeautjes om Waardering Tonen! [2023 Inspiratie]
7 min. leestijd

TOP 10 Leuke Bedank Cadeautjes om Waardering Tonen! [2023 Inspiratie]

Opzoek naar leuke bedank cadeautjes? Wanneer iemand iets aardigs doet voor je is dat heel lief. Vaak heb je zo van die mensen die veel voor anderen doen, zonder daar iets voor terug te vragen. Om zulke mensen toch te bedanken, is het leuk om een klein bedank cadeautje te geven. Met zo’n klein cadeautje zal je hem of haar verrassen en kan je hem of haar bedanken. Om jou te inspireren heb ik een top 10 samengesteld van kleine bedank cadeautjes om dankjewel te zeggen tegen een lief en behulpzaam persoon. Wees goed voor wie jou helpt, want zij maken de wereld een stukje beter. En door hun zomaar een cadeautje te geven om hun te bedanken, zal ook jij de wereld weer een stukje beter en vrolijker maken!

Laten we snel doorgaan naar de bedank cadeautjes ideeën! PS: onderaan deze blog vind je onze 11de bonus tip van het beste bedankt cadeautje voor vrouwen.

#1 Chocola met eigen foto en tekst als origineel bedank cadeautje

bedank cadeautjes

Chocola is altijd goed als bedank cadeautjes! Maar je wilt natuurlijk geen standaard chocoladereep geven. Gelukkig heb ik een leuke website gevonden waarop je zelf bijzondere chocola een persoonlijke touch kan geven. Zo kan je er je eigen foto en tekst op laten zetten. Erg leuk als klein bedank cadeautje! Een voorbeeld hiervan zie je op de foto hierboven. Dat is een box vol heerlijke bonbons, waarbij je zelf een tekst erop kan zetten. Zo kan je jouw moeder, je vader of een vriendin een persoonlijk bedank cadeau geven. Naast bonbons heb je ook nog de keuze uit persoonlijke Merci, chocolade hartjes van Australian, en zelfs een chocolade proeverij van Tony’s Chocolonely (hint).

Ontdek alle opties voor een persoonlijk chocolade bedank cadeautje door op deze link met meer informatie te klikken! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten want dat is redelijk goedkoop: al vanaf 10 euro namelijk.

Wil je meer cadeau inspiratie voor persoonlijke cadeaus? Lees dan ook eens deze blog over gepersonaliseerde cadeau ideeën.

#2 Samen naar een Spa of Sauna

leuke bedank cadeautjes

Hoe leuk is het om samen naar de Spa of Sauna te gaan als bedank cadeautje? Of dat nu samen met je moeder, vader of een vriend(in) is. In alle gevallen is het leuk om samen heerlijk te ontspannen en relaxed in een Spa of Sauna. Bovendien heb je zo weer wat Quality Time samen, en kan je nog eens je waardering en dank uitspreken.

Als je zo’n Sauna voor twee box te duur vind kan je ook een kleiner bedank cadeautje geven in de vorm van een Sauna Cadeaubon. Daarbij kan je al voor een bedrag van 15 euro een cadeaubon geven waarbij hij of zij terecht kan bij meer dan 75 sauna’s in heel Nederland. Maar er zijn ook andere soort cadeaubonnen verkrijgbaar via deze link. Denk hierbij aan een bedank cadeautjes voor Mama, een beauty giftcard of een momentje voor jezelf. Keuze zat dus, en leuk om te geven als bedankje!

#3 Rituals Cadeauset als bedank cadeautje

kleine bedank cadeautjes

Rituals is een perfect bedank cadeautje voor hem of haar. Bij dit merk staat namelijk een relaxed momentje centraal. Een momentje voor jezelf om te ontspannen, jezelf te verzorgen en om weer helemaal relaxed en schoon te worden. Een cadeautip als bedankje is het geven van een Rituals Cadeauset. Dit zijn complete sets met daarin doucheschuim, body scrub, body cream, et cetera. Die sets zijn verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. De prijs per geschenkset varieert tussen de 29 tot 20 euro. En naast deze cadeausets heeft Rituals ook andere leuke cadeautjes die je kan geven als bedankje. Denk daarbij aan heerlijke geurkaarsen, speciale body scrub en sfeervolle geurstokjes.

Klik op deze link voor meer informatie over alle keuzes van Rituals als bedank cadeautje.

#4 Bloemenpakket met bedank cadeautje

bedank cadeautjes mannen

Misschien wel het meest populaire bedank cadeau is het geven van bloemen. Bloemen zijn altijd goed. Ze zijn vrolijk, kleurrijk, ruiken lekker en maken mensen blij. Je kan mooie bloemen halen bij de lokale bloemenwinkel, of je kan gaan voor een meer bijzonder en origineel bedank cadeautje. Met dit laatste bedoel ik een prachtige bloemenpakket met een cadeautje erbij. Zo vind je via deze link veel leuke bedank cadeau ideeën zoals een bloemenpakket met een Tony’s proeverijtje. Maar je hebt ook andere combinaties zoals met wijn of een speciaal biertje. De prijs is rond de 35 euro. En wil je goedkopere bedank cadeautjes geven? Ook dat is mogelijk via de bovenstaande link waar je heel veel bloemen cadeau ideeën vindt. Leuk!

Zelf vind ik dit ook een leuke cadeautip voor Moederdag. Wat vind jij?

#5 Boeddha bedank cadeautje

bedank cadeautjes vrouwen

Wist je dat je een Boeddha beeldje eigenlijk niet zelf hoort te kopen, maar behoort te krijgen? Zo is het gebruikelijk binnen het boeddhisme om een Boeddha beeld cadeau te geven om iemand geluk te wensen. Bij uitstek als bedank cadeautje wens je iemand natuurlijk het allerbeste. Dus waarom geef je hem niet een sierlijk Boeddha beeldje om hem geluk en voorspoed te wensen? Mijn cadeautip is het leuke Boeddha Zen tuintje van op de foto hierboven. Het is een leuke decoratie voor in huis, en je kan er ook een leuk kaarsje bij zetten voor extra sfeer. Zo’n beeldje kost maar 12,95 en heeft positieve recensies.

#6 Bedank cadeautje voor de Bourgondiër

bedank cadeautjes man

Wil jij een echte Bourgondiër bedanken met een leuk en origineel cadeau? Dan vind ik de Sausage Guillotine echt een super gaaf en geschikt cadeautje! Een Bourgondiër is namelijk iemand die geniet van het leven en lekker eten. Met zo’n worst guillotine kan hij zelf snel en gemakkelijk heerlijke plakjes worst en kaas snijden. Nu alleen nog een lekker biertje en wijntje erbij, en heerlijk genieten zal volgen! Met dit bedank cadeautje zal hij of zij jou erg dankbaar zijn. En bovendien is het leuk om te gebruiken tijdens feestjes en verjaardagen. Zo kan je er misschien zelf ook nog van genieten tijdens een verjaardag bij hun thuis 😉.

Ook 3 recensies met allemaal 5-sterren. Zo is dit bedank cadeautje eigenlijk ook heel geschikt als cadeautip voor een housewarming. Op de link hiernaast lees je mijn blog met meer originele cadeau ideeën voor bij een housewarming.

#7 Cadeaubon voor een belevenis zodat hij of zijn even zelf kan genieten

Het is niet altijd even gemakkelijk om te bedenken wat iemand leuk zou vinden als bedank cadeautjes. Daarom is het soms gewoon beter om een cadeaubon te geven. Dan kan die persoon zelf uitzoeken wat leuk is om te doen. Niet om te kopen, maar om te doen. Want ik heb het hier over een cadeaubon voor belevenissen. Daarbij zijn er cadeaubonnen voor een avondje uiteten bij een restaurant, thuis een film kijken vanuit de bioscoop, en ook voor uitstapjes zoals een weekendje weg.

Laat je inspireren via deze link met meer informatie over de beschikbare cadeaubonnen voor een belevenis.

#8 Een lieve kaart met bijzondere tekst

cadeautjes om te bedanken

Een wel heel klein bedank cadeautje is het geven van een Bedankt Kaart. Zo’n kaart kost je nog geen 2,50. Ideaal voor als je iemand wilt bedanken voor een kleine daad. Wat dan leuk is in zo’n kaart is om er een bijzondere boodschap in te schrijven. Denk hierbij aan 5 redenen waarom je hem of haar zo graag mag. En ook waarom en hoe deze persoon de wereld een stuk mooier maakt. Door dit uit te spreken via de kaart zal je de persoon veel waardering geven. En dat zal hem of haar zeker goed doen!

Via deze link vind je leuke Bedankt Kaarten.

#9 Wijn of Bier pakket als bedankt cadeautje

bedank cadeau ideeen

Een bier of wijn liefhebber kan je het beste bedanken door het geven van lekkere drank. Zo kan je gaan voor een meer speciale wijn en/of speciale bier. Ook zijn er drank thuisproeverijtjes. Als bedank cadeau is dat een meer origineel idee. Want als je iemand met een cadeautje wilt bedanken die wel houdt van whisky of een andere smaak alcohol, kan je hem een thuisproeverijtje geven. Een voorbeeld hiervan is Limoncello proeverij, of 6 whine tubes in a box. Maar je hebt ook bedank cadeautjes zoals drie samen whiskey in een speciaal doosje. Erg leuk voor hem of haar die graag nieuwe soort dranken doet proeven en uitproberen.

Klik op deze link voor meer informatie over alle beschikbare bedank cadeautjes met drank. Wat leuk is aan de website van die link is dat je er persoonlijke etiketten op kan laten zetten. Zo heb je een persoonlijke tekst bijvoorbeeld een fles wijn of biertje. Origineel en persoonlijk! Zo zou dit ook een goede tip voor vrouwen zijn als je een cadeautje voor haar zoekt.

#10 Leuke boeken als bedank cadeautjes

Mijn laatste cadeautip als bedank cadeautje is het geven van een goed en leuk boek. Ook een boek is een altijd-goed-cadeautje waar je mensen blij mee maakt. Weet jij of hij of zij houdt van een speciale soort thrillers? Of misschien wel Romans of Science fiction? Het geven van een goed boek als bedankje zal hem of haar erg blij maken. Via deze link van Bol.com vind je snel en eenvoudig een geschikt boek.

Dit waren alle tien de cadeau ideeën om iemand te bedanken. Hopelijk heb je hierdoor genoeg inspiratie opgedaan om iemand te bedanken met een leuk cadeau. En mocht je nog iets meer inspiratie willen dan kan ik je doorverwijzen naar deze blog over de top 10 cadeautjes voor zomaar.

En dan nu zoals beloofd: onze beste cadeautip voor een bedankje is het cadeau geven van een Goodiebox Giftbox! Het is echt een uniek en origineel cadeau idee dat geschikt is voor alle gelegenheiden en elke type vrouw.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie