arrow_drop_up arrow_drop_down

Leuke sierkussens inspiratie voor veel sfeer

Mooie sierkussens van Hartman

Inspiratie nodig voor leuke sierkussens voor in het huis of in de tuin? Dat hadden wij dus ook nodig! We konden alleen geen leuke inspiratieblog vinden over mooie sierkussentjes die zowel leuk in het huis staan als in de tuin. Zo waren we opzoek naar sierkussentjes die extra sfeer geven. Je weet wel, wat meer leven in de brouwerij door extra kleur en leuke patroontjes! Lang verhaal kort: we hebben besloten om zelf een zoektocht te starten naar inspiratie van leuke items.

Met goede moed begonnen we aan onze zoektocht. Zo stelden we ons de vraag: waar vind ik sfeerlijke sierkussens? Nu blijkt dat je eigenlijk op vele locaties en vele websites terecht kan, maar er is wel een groot verschil in kwaliteit en sierlijkheid. We waren namelijk opzoek naar wat meer orginele kussens voor meer sfeer. Na een lange zoektocht, hebben we een leuke website gevonden die veel inspiratie kan geven voor leuke sfeerkussentjes. Welke dat is? Dat lees je hieronder!

Tip: het geven van een mooie sierkussentjes kan ook een erg leuk cadeau zijn voor vrouwen. Zo kan het leuk zijn voor je moeder, wanneer ze jarig is maar je niet weet wat ze wilt hebben. Een dergelijk cadeautje als dit geeft namelijk wel veel kleur en sfeer in het huis, en dat is leuk! Of gaat iemand bijvoorbeeld op kamers? Dan zou het een geschikt afstudeercadeau kunnen zijn!

Mooie sierkussentjes voor binnen en buiten

Hartman sierkussens voor binnen

Een goede webshop voor leuke sierkussens is Tuinkussenshop.nl. Dit is niet alleen de grootste tuinkussen webshop van de Benelux, maar ook hebben ze vele andere soorten kussens. Met maar liefst 25.000 (!) kussens, was het voor ons genoeg om te slagen naar in onze zoektocht naar meer inspiratie.

Zo hebben ze een nieuwe collectie genaamd Hartman kussens gelanceerd. In deze kussencollectie zitten hele leuke tuinkussens en sierkussens. Nu waren wij opzoek naar leuke sierkussentjes dus dat kwam goed uit!

Sierkussens van de Hartman collectie

sierkussens inspiratie

In principe bevat de Hartman sierkussen collectie alle soorten en maaten. Qua prijsklasse liggen de meeste kussentjes zo tussen de 9,99 en 19,99 euro. In vergelijking met andere aanbieders (websites, home depots, tuincentrums, …) is de prijs vergelijkbaar. Wat deze collectie echter onderscheidt is de veelzijdigheid aan leuke kleurtjes en patroontjes. Want, sierkussens moeten natuurlijk wel sierlijk en sfeervol zijn!

leuke sierkussens voor in huis

Hierboven vind je een greep uit het aanbod van leuke sierkussens die je vindt op hun website. Met name de middelste kussen, met de dierenprint, vinden wij heel erg gaaf! Maar zo vind je vele verschillende soorten kleuren en patronen en dus is er genoeg inspiratie voor iedereen. Daarom adviseren wij dat als je meer sierkussen inspiratie wilt, je hier een kijkje kunt nemen naar de leukste Hartman kussens.

Reactie plaatsen

Voorkom dat je de populaire Beauty Box trend misloopt!