4x Leukste tafels in huis voor kinderen | Inspiratie
1 min. leestijd

4x Leukste tafels in huis voor kinderen | Inspiratie

Wat zijn de leukste tafels voor in huis? Dat ligt aan wie je het vraagt! Voor kinderen zijn er andere leuke tafels in huis dan voor volwassenen. Laten we eens kijken naar een aantal ideeƫn ter inspiratie. Zo haal je de leukste tafels in huis voor kinderen.

Speeltafel

Zijn je kinderen nog jong? Jongen of meisje, beide spelen graag aan een leuke speeltafel. Een speeltafel kan je kopen of zelf maken. Dit laatste is een leuk klusje voor de vader šŸ˜‰. Als je een jongen hebt is een speeltafel van steigerhout een idee. Het liefst een met meerdere opbergvakken, zodat hij zijn spullen er kwijt kan.

Voor meisjes kan eenzelfde speeltafel gebruikt worden. Maar wellicht is het ook leuk om een houten keuken te kopen of maken. Kan uiteraard ook voor jongens. Het is maar net wat zij leuk vinden!

Voetbaltafel

Als je kinderen iets ouder zijn dan is een voetbaltafel heel leuk. Overigens niet alleen voor de kids! Vader en moeders kunnen ook behoorlijk losgaan tijdens een potje tafelvoetbal. Niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook goed voor het samenspelen. Zowel broers als zussen kunnen met elkaar tafelvoetballen, maar uiteraard ook de ouders vs. de koters!

Bekijk hier een overzicht voor een leuke voetbaltafel.

Pooltafel

Minder intensief, maar wel leuk, is een pooltafel. Ook dit is een leuke tafel voor in huis om kinderen te vermaken. Samen een potje poolen of alleen, het kan allemaal. Bovendien is biljarten ook rustgevend. Geconcentreerd bezig zijn met het spel. De dagelijkse chaos vergeten. Heerlijk.

Lees hier meer over de juiste biljarttafel kopen.

Multi-speeltafel

Kan je geen keuze maken? Of vind je alles leuk? Tot onze verrassing kwamen we ook een multi-speeltafel tegen. In feite is dit alles-in-Ć©Ć©n. Het is zowel een voetbaltafel, pooltafel, schaaktafel en zelfs een bowltafel! Ja, er bestaat dus werkelijk een leuke tafel in huis die alles kan, voor ieder type kind. Geniaal.

Het is ook leuk om een multi-speeltafel cadeau te geven. Dit kan al vanaf circa 150 ā€“ 200 euro. Een speeltafel, voetbaltafel of biljarttafel kan gekocht worden voor een kleiner budget. Onze tip is wel om te kiezen voor kwaliteit. Liever iets meer uitgeven aan hoge kwaliteit. Dat is beter voor het milieu en duurzaamheid!

Wat vind jij de leukste tafel in huis voor je kinderen? Of beter: wat vinden jouw kinderen de leukste tafel om aan te spelen? Laat het ons weten in de reacties, dan vullen we het artikel aan met jouw ideeƫn!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeƫn & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie