5x een luxe schaakbord kopen als cadeau voor hem
4 min. leestijd

5x een luxe schaakbord kopen als cadeau voor hem

Wil jij een cadeau geven aan jouw vriend of man, en houdt hij van schaken? Dan is een luxe schaakbord kopen als cadeau een goed plan! Zo zijn er luxe schaakborden en andere mooie schaakspellen die je aan hem als geschenk kan geven. Vooral met een luxe schaakbord zal hij nog meer plezier beleven aan het schaakspel, en is dat het niet waard als cadeau? Zelf heb ik voor mijn vriend ook een mooi schaakbord gekocht, en hij was er helemaal weg van. Dit inspireerde mij om een nieuwe blog te schrijven met 5x een luxe schaakbord kopen als cadeau voor hem. Want een goed cadeau idee vinden is niet zo eenvoudig, al heb ik in een andere blog wel 20x originele cadeaus voor mannen beschreven. Maar als schaken zijn hobby is, dan is een mooi schaakbord kopen het beste cadeau idee!

Geniet van deze top 5, en hopelijk kan ook jij jouw man of vriend verrassen met een luxe schaakbord als cadeau!

Top 5 luxe schaakspel die je kan kopen als cadeau voor vriend

#1 Strak luxe schaakbord

schaakbord kopen

We beginnen onze lijst met een strak afgewerkt schaakbord dat ideaal is om te kopen als cadeau. Met een prijs van 39,95 is dit schaakbord goedkoop, maar het heeft toch mooi afgewerkte houten schaakstukken. Dit maakt het een leuk cadeautje voor mannen die houden van schaken.

Klik hier voor meer informatie over dit schaakspel.

#2 Houtgeschneden luxe schaakbord

schaakbord online kopen

Van deze inspiratieblog over luxe schaakborden kopen als cadeau voor jouw vriend, heb ik twee favorieten. De eerste favoriet vind je als laatste cadeautip (nummer 5), en het prachtige schaakspel van hierboven is mijn tweede favoriet. Want zo heeft dit luxe schaakbord een super mooie afwerking qua houdgeschneden schaakstukken. Ik heb dit spel zelf gegevena ls cadeautje aan mijn vriend, en we spelen er zelf best regelmatig mee. Het voelt gewoon fijn om de houten schaakstukken vast te houden, en het geeft daardoor iets extra’s aan het spel. Dit luxe schaakspel zou ook een erg leuk cadeau voor vaders zijn. En als jullie allebei van schaken houden kan je hem mooi schaakmat zetten!

#3 Magnetisch schaakspel

goedkoop schaakbord kopen

Het bovenstaande schaakspel is niet zo luxe als de anderen uit deze blog. Maar toch heb ik ervoor gekozen om het aan jullie te laten zien omdat het (1) goedkoop is en (2) magnetisch is. Want als je een schaakbord wilt kopen als cadeau, dan kan ik mij voorstellen dat je niet zomaar het budget hebt om een heel luxe bord te kopen. In dat geval is het bovenstaande schaakbord een mooi alternatief. Toegegeven, de afwerking is minder mooi, maar het is wel een erg fijn schaakspel om mee te spelen omdat het een magnetisch bord heeft.

Klik op deze link voor meer informatie over het online kopen van dit schaakbord voor maar 38,95,- euro.

#4 Mooi afgewerkte luxe schaakbord

schaakspel kopen

Als je kijkt naar mijn cadeautips voor schaakborden nummer 2 en 3, dan is het schaakbord van hierboven (nummer 4) een goede tussenweg. Het is een mooi alternatief omdat het zowel qua luxe afwerking als prijs in het midden van beide opties zit. Dus wil jij én een luxe schaakbord kopen, maar ook wat op de centjes letten? Dat kan met het luxe schaakspel van hierboven dat verkrijgbaar is voor 49,- euro.

Wil je meer weten over dit bord? Klik dan op deze link voor meer informatie. Dit zou bovendien ook een erg leuke cadeautip voor Vaderdag zijn. Althans, als jouw vader van schaken houdt!

#5 Uniek schaakbord met handbeschilderde Kruisvaarders voor de ultieme belevenis

luxe schaakbord kopen als cadeau

Mijn absolutie favoriet der luxe schaakborden is deze zeer unieke, handbeschilderde schaakset van Italfama. Het schaakbord heeft eigenlijk maar één nadeel, en dat is de prijs van 234,- euro die voor menig mens te duur is. Maar wanneer jij opzoekt bent naar een echt uniek en bijzonder schaakbord, dan is dit bord dé aanrader. Misschien voor jezelf, of als speciaal geschenk aan jouw vriend of man. Dit schaakspel is dan ook gemaakt voor de echte schaakgek, die het liefst non-stop speelt.

Wat zo uniek is aan dit bord zijn allereerst de schaakstukken. Je ziet het al in één oogopslag: het zijn Kruisvaarders. En niet zomaar Kruisvaarders, maar het zijn handbeschilderde stukken waardoor het lijkt alsof ze in leven komen. Het is dan ook echt een bijzonder schaakstuk, waarbij zelfs de normaal zo saaie pionnen opeens waardevolle strijders zijn geworden. Dit maakt het luxe schaakspel veel dynamischer en levendiger dan het standaard schaakbord. En bovendien voegt het veel meer belevenis aan het spel toe. En zelfs het schaakbord zelf heeft een prachtige afwijking (via de link kan je inzoomen). Kortom, als jij hem een echt bijzonder schaakbord cadeau wilt geven dan is dit dé beste keuze. Meer weten? Klik op deze link voor meer informatie over dit unieke, luxe schaakspel.

We zijn aan het einde gekomen van deze inspiratieblog over 5x een luxe schaakbord kopen als cadeau voor hem. Nu ben ik benieuwd naar wat jij van de lijst vindt, en of je een mooi schaakspel hebt kunnen vinden voor hem? Laat het mij en anderen weten in een reactie hieronder, want sharing = caring. En mocht je toch meer cadeautips voor mannen willen, lees dan mijn andere blog over 20x leuke cadeaus voor mannen.

Tot mijn volgende blog! Groetjes, Sophie

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie