Photobooth voor bruiloft ideeen

Al wel eens gehoord van een photobooth voor op je bruiloft? Een photobooth is een fotohokje waarbij je bruiloftsgasten foto’s kunt laten maken. Nu zijn er superleuke ideeën die je kunt uitvoeren met een photobooth op een bruiloft. In deze inspiratieblog gaan wij leuke photobooth voor bruiloft ideeën beschrijven. Hierbij hebben we veel inspiratie opgedaan van een recentelijke bruiloft waar ze ook zo’n fotohokje hadden staan. De bruiloft was van onze zus, en zij hadden hun photobooth gehuurd via Fotosnap.nl. Dat was bovendien heel gemakkelijk, want het fotohokje werd kant- en klaar afgeleverd en ook weer netjes opgehaald.

Laten we hieronder kijken naar de leuke ideeën die zo’n fotohok kan opleveren, maar we kunnen je alvast verklappen dat het voor veel sfeer en heel veel lachende mensen zorgt!

PS: zo’n photobooth huren zou ook een heel erg toepasselijk en origineel trouwcadeau zijn voor een bruiloftspaar. Zo kunnen ze jouw cadeau direct gebruiken, en hebben ze er de rest van hun leven genot van de foto’s. Meer van zulke ideeen? Lees dan deze blog over 15x leuke en originele trouwcadeau ideeen.

Photobooth bruiloft inspiratie en tips

photobooth bruiloft ideeen

#1 Kies het juiste soort model fotohokje

Onze eerste tip is om te kiezen voor het juiste soort model photobooth. Zo zijn er fotohokjes die een foto maken, maar je hebt er ook die een fotoreeks kunnen maken. En je hebt zelfs fotohokjes die GIFS kunnen maken waarbij heel snel vijf foto’s achter elkaar worden gemaakt zodat het lijkt op een korte video / GIF animatie. Uit ervaring weten we dat het erg leuk is om te kiezen voor een model dat drie tot vijf foto’s kan maken in een fotoreeks.

#2 Verkleedparty met accessoires

Tip nummer twee is om te zorgen voor leuke accessoires die mensen kunnen gebruiken voor tijdens de photobooth. Denk hierbij aan gekke hoedjes, snorren, brillen, originele pruiken, enzovoorts. Dan wordt het een mini-verkleedfeestje waarbij de bruiloftsgasten binnen een fotoreeks verschillende poses kunnen aannemen. Supergaaf dus!

#3 Plak de foto’s in een fotoboekje

Je kent het wel he, op iedere bruiloft is er een gastenboek. Nu is het een gaaf photobooth idee om de bruiloftsgasten eerst een fotoreeks te laten maken, en deze vervolgens te plakken in het gastenboek. Dan kunnen ze er ook een leuke tekst bij schrijven. Hoe gaaf is dat!? Dat zorgt sowieso voor veel lachen, gieren, brullen wanneer je later nog eens terugkijkt in je bruiloften gastenboekje. Ook kun je de gasten hun foto’s laten vastpinnen op een groot prikbord die je dan hebt opgehangen. Een voorbeeld ter inspiratie vind je op de foto hieronder.

fotohok bruiloft ideeen

Photobooth huren voor bruiloft

Zoals je hebt gelezen zijn er veel leuke uitvoerbare ideeën voor een photobooth op jouw bruiloft. Het allerleukste aan een fotohokje is het plezier dat de bruiloftsgasten ervan krijgen. Zo is het gewoon leuk om met zijn allen een paar leuke, en vooral gekke, foto’s te maken. En bijkomend voordeel is dat je zo ook veel meer aandenken hebt aan het feest, doordat het vast staat op de foto.

Onze laatste tip is om een photobooth te huren bij een betrouwbaar bedrijf dat alles van A tot Z verzorgt. Het laatste wat je wilt op een bruiloft, is uitvogelen hoe en waar je de photobooth moet installeren. Onze zus heeft hele goede ervaringen gehad met het huren van de photobooth bij Fotosnap.nl. Momenteel hebben ze drie verschillende modellen te huur. Wellicht ook een aanrader voor jou?

Tot slot, hebben jullie ook ervaringen met een fotohokje voor op een feest? Wat vond je ervan en welke ideeën kun jij met ons delen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Trouwcadeau ideeën, 15 originele cadeaus - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Trouwcadeau ideeën, 15 originele cadeaus - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 21 Jun 2019

[…] worden op de dag van het huwelijk? Dan is een handige tip om foto’s te gebruiken van de eventuele bruiloft photobooth als ze die hebben […]

Tashina
Door

Tashina

op 25 Jan 2022

Een goede photobooth gehuurd bij https://photoboothhuren24.nl. Ze sturen hem op via de post. En het zijn echte kaartjes ipv strips. Veel leuker om mee te geven aan de gasten vind ik zelf.

Tashina
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie