arrow_drop_up arrow_drop_down

Photobooth voor bruiloft ideeen

Al wel eens gehoord van een photobooth voor op je bruiloft? Een photobooth is een fotohokje waarbij je bruiloftsgasten foto’s kunt laten maken. Nu zijn er superleuke ideeën die je kunt uitvoeren met een photobooth op een bruiloft. In deze inspiratieblog gaan wij leuke photobooth voor bruiloft ideeën beschrijven. Hierbij hebben we veel inspiratie opgedaan van een recentelijke bruiloft waar ze ook zo’n fotohokje hadden staan. De bruiloft was van onze zus, en zij hadden hun photobooth gehuurd via Fotosnap.nl. Dat was bovendien heel gemakkelijk, want het fotohokje werd kant- en klaar afgeleverd en ook weer netjes opgehaald.

Laten we hieronder kijken naar de leuke ideeën die zo’n fotohok kan opleveren, maar we kunnen je alvast verklappen dat het voor veel sfeer en heel veel lachende mensen zorgt!

PS: zo’n photobooth huren zou ook een heel erg toepasselijk en origineel trouwcadeau zijn voor een bruiloftspaar. Zo kunnen ze jouw cadeau direct gebruiken, en hebben ze er de rest van hun leven genot van de foto’s. Meer van zulke ideeen? Lees dan deze blog over 15x leuke en originele trouwcadeau ideeen.

Photobooth bruiloft inspiratie en tips

photobooth bruiloft ideeen

#1 Kies het juiste soort model fotohokje

Onze eerste tip is om te kiezen voor het juiste soort model photobooth. Zo zijn er fotohokjes die een foto maken, maar je hebt er ook die een fotoreeks kunnen maken. En je hebt zelfs fotohokjes die GIFS kunnen maken waarbij heel snel vijf foto’s achter elkaar worden gemaakt zodat het lijkt op een korte video / GIF animatie. Uit ervaring weten we dat het erg leuk is om te kiezen voor een model dat drie tot vijf foto’s kan maken in een fotoreeks.

#2 Verkleedparty met accessoires

Tip nummer twee is om te zorgen voor leuke accessoires die mensen kunnen gebruiken voor tijdens de photobooth. Denk hierbij aan gekke hoedjes, snorren, brillen, originele pruiken, enzovoorts. Dan wordt het een mini-verkleedfeestje waarbij de bruiloftsgasten binnen een fotoreeks verschillende poses kunnen aannemen. Supergaaf dus!

#3 Plak de foto’s in een fotoboekje

Je kent het wel he, op iedere bruiloft is er een gastenboek. Nu is het een gaaf photobooth idee om de bruiloftsgasten eerst een fotoreeks te laten maken, en deze vervolgens te plakken in het gastenboek. Dan kunnen ze er ook een leuke tekst bij schrijven. Hoe gaaf is dat!? Dat zorgt sowieso voor veel lachen, gieren, brullen wanneer je later nog eens terugkijkt in je bruiloften gastenboekje. Ook kun je de gasten hun foto’s laten vastpinnen op een groot prikbord die je dan hebt opgehangen. Een voorbeeld ter inspiratie vind je op de foto hieronder.

fotohok bruiloft ideeen

Photobooth huren voor bruiloft

Zoals je hebt gelezen zijn er veel leuke uitvoerbare ideeën voor een photobooth op jouw bruiloft. Het allerleukste aan een fotohokje is het plezier dat de bruiloftsgasten ervan krijgen. Zo is het gewoon leuk om met zijn allen een paar leuke, en vooral gekke, foto’s te maken. En bijkomend voordeel is dat je zo ook veel meer aandenken hebt aan het feest, doordat het vast staat op de foto.

Onze laatste tip is om een photobooth te huren bij een betrouwbaar bedrijf dat alles van A tot Z verzorgt. Het laatste wat je wilt op een bruiloft, is uitvogelen hoe en waar je de photobooth moet installeren. Onze zus heeft hele goede ervaringen gehad met het huren van de photobooth bij Fotosnap.nl. Momenteel hebben ze drie verschillende modellen te huur. Wellicht ook een aanrader voor jou?

Tot slot, hebben jullie ook ervaringen met een fotohokje voor op een feest? Wat vond je ervan en welke ideeën kun jij met ons delen? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Trouwcadeau ideeën, 15 originele cadeaus - LOISIR.nl Inspiratieblog
Reactie plaatsen

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie

Kledingbox Vergelijken

Hi! Heb je al eens gehoord van een kledingbox? Er zijn kledingboxen voor zowel mannen als vrouwen, en perfect voor wie graag stijlvol gekleed gaat maar weinig of geen tijd heeft om zelf te shoppen. Bij een kledingbox wordt er namelijk (gratis) voor jou geshopt! Hoe werkt het? Je meld je aan, vervolgens gaat een personal styliste geheel gratis een kledingbox samenstellen op basis van je kledingstijl en -smaak. De box wordt gratis thuisbezorgd en je kan het ook gratis terugsturen. Je betaalt alleen voor de kleding die je wilt houden! Wil je meer weten over dit unieke concept? Ontdek de top 3 kledingboxen voor heren als dames die je echt niet mag missen! 

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit.