Drie redenen waarom stickers voor je bedrijf laten maken
1 min. leestijd

Drie redenen waarom stickers voor je bedrijf laten maken

Als kind kon je er geen genoeg van krijgen, maar als volwassene is de kans groot dat je er nog maar weinig mee doet. Toch zijn en blijven stickers een handige promotietool voor je bedrijf. Zo zijn er een drietal redenen waarom je stickers zou willen inzetten voor je bedrijf. Hieronder vertel ik welke drie dat zijn. Doe er je voordeel mee en laat de naamsbekendheid van je bedrijf harder dan ooit groeien šŸ˜‰.

1. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden

Met stickers is het mogelijk om een krachtige afbeelding te laten uitprinten en overal op te plakken. Een afbeelding zegt meer dan 1000 woorden. Het geeft veel meer belevenis en gevoel. Dit is belangrijk voor een bedrijf, omdat je graag een bepaalde emotie wilt opwekken. Als mensen aan jouw bedrijf denken, wil je dat ze een positieve emotie hebben. En met stickers kan je dit eenvoudig bereiken doordat een afbeelding veel meer belevenis en emotie kan geven dan een stuk platte tekst.

Neem nu raamstickers als voorbeeld. Wat een mooie indruk geeft is het laten bedrukken van raamstickers met daarop jullie krachtige bedrijfsslogan. Deze kan je bijvoorbeeld plakken op de deur van de hoofdingang. Wanneer je collegaā€™s binnenkomen, worden zij herinnerd aan de bedrijfsslogan. Hetgeen waar jullie voorstaan, en waar je iedere dag voor werkt. Hetzelfde geldt voor (potentiĆ«le) klanten die een bezoek brengen aan jullie pand. EĆ©n van de eerste dingen die zij zullen zien is de raamsticker met daarop de krachtige bedrijfsslogan. Dit geeft een goede look and feel en meteen een juiste impressie van waar jouw bedrijf voor staat.

Meer weten? Klik hier voor het maken van raamstickers.

2. Stickers voor je bedrijf kan een goede promotie zijn

Hierboven gaf ik al een voorbeeld van hoe je stickers kan inzetten als promotie voor je bedrijf. Het geeft een bepaalde look and feel die je direct kan meegeven aan je klanten. Dit kan je bedrijfslogo, -slogan, een gezegde of iets anders zijn. Wat het ook is, zolang het maar een associatie heeft met jouw bedrijf of merk.

Een groot voordeel aan stickers is dat je het overal kan inzetten. Je kan het plakken op ramen en deuren. Of wat dacht je van op notitieblokjes? Het is zelfs mogelijk om het op je eigen auto te plakken. Al zou ik dan wel kiezen voor een raamsticker die je er ook weer makkelijk vanaf krijgt šŸ˜‰.

Uiteraard zouden stickers ook een heel leuk cadeau idee voor vrouwen zijn. Lekker creatief bezig zijn!

3. Stickers voor je bedrijf laten maken is goedkoop en snel geregeld

Stickers geven dus een sterke indruk af. Dit kan hele goede promotie vormen voor jouw bedrijf. En uiteraard wil je dit alles op een goedkope manier doen. Stickers zijn daarbij bij uitstek geschikt. Het is een snelle en goedkope vorm van promotie maken voor je bedrijf. En ook nog eens erg leuk om te (laten) maken en overal op te plakken!

Meer weten? Klik hier voor zelf stickers maken.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeƫn & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie