Interview met Modemomentje Online: trendy kleding voor dames!
3 min. leestijd

Interview met Modemomentje Online: trendy kleding voor dames!

Modemomentje online is een opkomende trendy kledingzaak in Nederland. Op Instagram hebben ze al vele volgers, en ook de winkel en webshop worden vaak bezocht. Daarom werd het tijd om eens een interview met modemomentje te starten. Wat maakt deze trendy fashionshop nu zo trendy, en waarom blijven mensen er terugkomen? Hieronder lees je het leuke interview!

Vraag 1 aan Modemomentje online: wat voor bedrijf zijn jullie en waar staan jullie voor?

Modemomentje is ontstaan uit het idee dat vrouwen ook wel eens een momentje voor zichzelf moeten hebben. Even wat Me-Time. Een momentje waarbij zij zonder vriend, man en/of kinderen leuke, maar zeker ook betaalbare fashion items kunnen shoppen. Het begon met mode-events in de avonduren waar vrouwen konden genieten van een glaasje bubbels, een modeshow en daarna als echte vrouwen op de rekken met alle fashion items konden duiken. Na dit succes kunnen vrouwen nu elk moment van de dag een modemomentje creëren op onze webshop en in onze fysieke winkel.

Reactie van de editeur: het stukje Me-Time is iets wat wij goed herkennen en volledig achterstaan! Dit is ook precies de gedachte van nieuwe concepten zoals de kledingbox en vooral ook van beauty boxen. Zo lees je in de blog over Goodiebox vergelijken waarom beauty boxen zo goed zijn voor dames, omdat ze even een momentje Me-Time creëren. Even lekker tijd voor jezelf, omdat je het verdient!

Vraag 2 aan Modemomentje online: wat maakt jullie onderscheidend?

Tot op de dag van vandaag worden alle online bestellingen met een handgeschreven kaartje opgestuurd. Wij hopen hiermee dat de bestelling een echt cadeautje voor haarzelf is en dat de klant zeker geen nummertje is. Daarnaast hebben we in de winkel het motto ‘Bij twijfel niet doen’. We hebben liever dat de klant uit eigen beweging weer terugkomt naar de winkel of de webshop, omdat zij het als leuk en gezellig ervaren. Ook krijgen de klanten alle mogelijkheid om lekker zelf te passen en te shoppen, en staan wij met onze kreet ‘Roepen als je iets wilt weten’ altijd klaar voor de klant.

Vraag 3 aan Modemomentje online: wat is jullie top 3 meest populaire producten?

Modemomentje online

Bij Modemomentje zijn er geen specifieke hardlopers binnen de collecties. De collecties worden elke week aangevuld en vernieuwd. Daardoor is geen ene week hetzelfde. Wat je wel elk seizoen terugziet op de webshop en in de winkel zijn onze leren tasjes van Rebelz. Deze tasjes kun je mee naar werk nemen, maar doet het bijvoorbeeld ook goed op een feestje of tijdens een citytrip. Zo is leuke kleding voor citytrip een echte musthave.

Vraag 4 aan Modemomentje online: welke (mode)trends zien jullie momenteel?

De trends waar we momenteel op inspelen zijn de langere items, zoals maxi jurken en midi maxi jurken. Het is voor elke vrouw toegankelijk en kun je op dit moment zowel in de winter als in de zomer op een goede manier combineren. Eigenlijk ben je op die manier met éen item al helemaal gestyled. Meer inspiratie over deze trends vind je terug in dit populaire artikel over de 15 leukste lente jurkjes voor vrouwen.

Ook komend jaar zijn er weer vele modetrends voor ons dames. Het mooie de opkomende modetrends is dat iedereen haar eigen stijl erin kwijt kan. Blijf lekker variëren en blijf jezelf!

Vraag 5 aan Modemomentje online: wat is jullie beste modeadvies aan de lezers van Loisir.nl?

Zorg er vooral voor dat je als vrouw genoeg basis items in je kast hebt hangen. Deze kun je aanvullen met een enkele stuk van de modetrends op dit moment. Je kunt op deze manier eindeloos combineren en hoef je niet na elke modetrend jouw hele kast om te gooien.

Wat betreft de accessoires hebben we altijd éen duidelijke goede tip: ‘Pak je sjaal altijd bij de punt beet. Hierdoor wordt de sjaal langer en speelser’. En fleur je tegelijkertijd heel jouw outfit op.

Vraag 6 aan Modemomentje online: wat is jullie favoriete stijl, en waarom?

Modemomentje online

Instagramfoto @Modemomentje

Bij Modemomentje online streven we altijd naar mooie basis outfits in chique aardetinten. We stijlen de outfits altijd af met een leuk leer tasje met bijpassende strap of een bijpassende sjaal. Je zult bij Modemomentje nooit zo snel hele felle kleuren terugzien. En die enkele keer dat het gebeurt, combineren we dit met het altijd zo vertrouwde zwart.

In de zomer richten we ons met de winkel en webshop ook graag op veel katoen en linnen. Dit is voor iedere vrouw op elke leeftijd prettig te dragen. Ook geven dit soort stoffen een luxe uitstraling terwijl wij het betaalbaar aanbieden voor de klant.

Vraag 7 aan Modemomentje online: wat is jullie favoriete nieuwe product, en waarom?

Wij verkopen sinds kort het merkje Studio Noos. Dit zijn mom-bags in allerlei kleuren en stoffen. Naast dat de tassen voor de moeders ideaal zijn om aan de kinderwagen te hangen (het hengsel is lang genoeg hiervoor), kun je de tas ook als grote shopper gebruiken. Nog leuker is dat we binnenkort ook kleine tasjes met een rits voor deze tassen krijgen. Hierdoor ben je nooit meer iets kwijt in de tas. Wil je meer inspiratie over de leukste tassen, dan mag je deze blog over hippe damestassen niet missen!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie