Musthaves voor in de winter die je niet mag missen!
3 min. leestijd

Musthaves voor in de winter die je niet mag missen!

Musthaves voor in de winter worden steeds leuker. Maar het volgen van de trends is niet altijd gemakkelijk. En daarom dit artikel over leuke musthaves voor in de winter. Heb je al eens goed rondgekeken in de winkelstraat naar al die mensen om je heen? Nee, kijk niet naar hoe leuk ze allemaal wel of niet zijn, maar probeer eens te kijken naar de grote lijnen die je ziet in de kledingkeuze van mensen. Weet je wat dan opvalt? Dat zoveel mensen een kledingstuk dragen met een dierenprint erop. Het duurde even voordat de dierenprint terrein won, maar dit herfst- en winterseizoen heeft deze print een enorme opmars gemaakt. Loop een willekeurige kledingwinkel binnen en je ziet ze gelijk hangen, al de kledingstukken met verschillende soorten dierenprints erop. Niet alleen in kleding, maar ook in accessoires zie je de dierenprint veelvoudig terug.Bij musthaves voor in de winter mag je dus echt aanwezig zijn met allerlei prints, vooral leopard en snake oftewel luipaard en slang, en vieren de kleuren okergeel en legergroen hoogtij. Ik geniet ervan! Ook is het een genot om musthaves te combineren wanneer je zelf een outfit samenstelt.

musthaves voor in de winter

Marilyn Accessoires: Crossbody Fluffy Bont Leopard

Winter musthaves

Het leuke van de dierenprint is dat deze print je outfit een speels karakter geeft. Wanneer je bijvoorbeeld een sjaal met luipaardprint combineert met een zwart jurkje heb je een veel speelser outfit dan zonder sjaal of met een effen sjaal. Of draag je schoenen in deze print, dan wordt je zeker een aantal keer nagekeken. Ten minste ik kijk altijd twee keer, omdat ik het zo leuk vindt staan, ik weet natuurlijk niet of jullie dat ook doen. Ook tasjes en baretten kunnen aangeschaft worden in deze print. Sjieke tasjes voor bij je galaoutfit, maar ook gewoon je boodschappentas. Ja wat eigenlijk niet? De print is niet alleen te koop in de ‘normale’ dierenkleuren, maar ook in geel, rood, blauw, groen etc. Het kan heel subtiel aanwezig zijn in kledingstukken of juist heel duidelijk.

leuke musthaves voor in de winter

Marilyn Accessoires: Tas Leopard Lover

Even terug naar de sjaals. Sjaals, met of zonder print, zijn echt een must in je kast! Met een leuke sjaals maak je elk basisoutfit weer tot een andere look! Je hebt ook zoveel manieren om ze te dragen. Op internet kan je veel instructie filmpjes vinden over de manieren waarop je sjaals kan knopen en dragen. Losjes om je nek, strak geknoopt in je nek of een heel kunstwerk het kan allemaal met een sjaal.

Kleurrijke musthaves

Bij musthaves voor in de winter is het ook goed om aan de kleur te denken. Heb jij je bijvoorbeeld al eens gewaagd aan de kleuren okergeel en legergroen? Ik ben zelf helemaal fan van deze kleuren en vooral okergeel kan je terug vinden in mijn kast! Niet iedereen staat okergeel goed, want het kan je ook heel bleek maken. De kleding is dit seizoen zo kleurrijk dat je eigenlijk met geen enkele kleur een flater slaat, tenzij de kleur je natuurlijk echt niet staat. Als je wilt weten welke kleuren er bij jou passen, dan kan je het beste een workshop volgen voor een kleurenadvies.

leuke winter musthaves

Marilyn Accessoires: Sjaals Starbucks & Portemonnee One Glitter

En? Hou je niet zo van het meegaan met allerlei trends zoals deze musthaves voor in de winter? Dat hoeft ook helemaal niet. Kijk goed wat bij je past. Iedereen mag stralen, dus jij ook! Heb je echt geen idee wat jouw laat stralen? Volg dan eens een workshop voor een kleurenadvies of kledingstijladvies.

Winter musthaves in je kledingkast

Het kan ook zijn dat je teveel kleding in je kast hebt hangen en dat er geen ruimte meer is voor nieuwe musthaves voor in de winter. Kijk dan eens kritisch naar je kast en geef kleding weg aan de kringloop of aan mensen die het financieel minder makkelijk hebben dan jij. Zo hoef je geen kleding weg te gooien en heeft elk kledingstuk nut, want jaren in de kast hangen is voor een degene die het kledingstuk gemaakt heeft toch niet leuk!?

Nog niet genoeg gehad? In dit artikel lees je over nog meer must have tips!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
6x trendy kleding voor in de winter - LOISIR Fashionblog
Door

6x trendy kleding voor in de winter - LOISIR Fashionblog

op 17 Jan 2019

[…] Dierenprints is een trend die we zeker niet mogen missen, ook niet als trend voor in de winter. Je vindt de dierenprint overal in de winter; op kledingstukken én accessoires.  Variërend van luipaard- en, panterprints tot aan slangen – en zebraprints. Ook in 2019 zal deze trend nog vaak gezien worden. Het voorbeeldje hiernaast is prima te combineren met toffe zwarte sneakers of boots en een jeansbroek om het een stoere touch te geven. […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie