arrow_drop_up arrow_drop_down

5x persoonlijk kraamcadeautje voor een meisje

Kraambezoeken zijn voor ons dames altijd erg leuk. Ik bedoel, wie smelt er nu niet van zo’n klein, pasgeboren baby meisje? Ik herinner het mij nog goed toen ik voor het eerst een kraambezoek had van mijn eigen zus. Ik ging toen op bezoek bij mijn pasgeboren nichtje, een o-zo-klein baby meisje. Super schattig, en uiteraard kon ik niet met lege handen aankomen! Dit heeft mij geïnspireerd tot het schrijven van een blog over leuke kraamcadeautjes voor een meisje. En wat is nu een leuker kraamcadeau dan een persoonlijk kraamcadeautje? Wat een gepersonaliseerd cadeau maakt ieder product altijd net even iets leuker en mooier.

Hieronder lees je 5x persoonlijke kraamcadeautjes voor een meisje die erg leuk zijn om als cadeau te geven. Enjoy!

PS: na het lezen van deze blog kan je voor meer inspiratie mijn blog over de 10 leukste cadeautips voor een jarige baby (1 jaar) lezen.

#1 Baby Badjas als persoonlijk kraamcadeautje

baby badjas persoonlijk kraamcadeautje
bron: kraam-cadeau.nl

Een baby badjas is een heel leuk kraamcadeautje voor kleine meisjes. Zo’n baby badjasje staat altijd erg schattig en lief, en bovendien zijn ze ook heel comfortabel. Ook houden ze het baby meisje lekker warm, iets dat erg belangrijk is tegen verkoudheid. En om het een persoonlijk kraamcadeautje te maken kan je er een eigen naam op laten bedrukken. Een kleine tip hierbij is om de badjas als iets grotere maat te kopen. Zo kan ze er nog een tijdje in groeien en dus jouw badjasje langer dragen.

Persoonlijke kraamcadeaus zijn uniek en origineel, en maken ieder presentje nog leuker. Onze tip is dan ook om altijd te kiezen voor een persoonlijk kraamcadeau op naam. Zo vind je via de link hiernaast een blog vol met 20+ ideeen voor een leuk kraamcadeau op naam!

#2 Haar eigen Knuffel Konijn met naam

persoonlijk kraamcadeautje voor meisje
bron: kraam-cadeau.nl

Een eigen knuffel is altijd een leuk en geschikt kraamcadeau. Neem eens als voorbeeld de bovenstaande knuffel konijn met eigen naam. Dit leuke persoonlijke kraamcadeautje zorgt ervoor dat zij voor de komende jaar of jaren haar eigen knuffeltje heeft. Die worden vast en zeker beste vriendjes!

#3 Baby t-shirtje met naam bedrukken

t-shirt bedrukken als persoonlijk kraamcadeautje meisjes
bron: kraam-cadeau.nl

Een andere cadeautip voor een kraambezoek is het laten bedrukken van een T-shirtje met eigen naam. Zo kan je een eigen naam en ontwerp kiezen, en vaak is het bedrukken van zo’n shirt helemaal niet duur. Denk hierbij aan rond de twintig euro. Dat is dus een redelijk goedkoop kraamcadeautje, maar waar het omgaat is dat het een stuk leuker is wanneer er een eigen naam op een T-shirtje staat. Dit is weer eens iets anders. Wil je toch liever voor een trendy design T-shirtje gaan? Lees dan eens mijn blog over leuke babykleding truitjes voor meisjes.

#4 Rompertje met naam als persoonlijk kraamcadeautje

persoonlijke kraamcadeautjes meisjes
bron: kraam-cadeau.nl

Naast het laten bedrukken van een eigen T-shirtje kan je ook een schattig rompertje met eigen naam geven met dit kraamcadeau meisje. Niet alleen word jij hier gelukkig en blij van, maar ook zal iedere moeder (en vader) helemaal weg smullen bij zo’n schattig rompertje. Dit lieve kraamcadeautje is ook nog eens heel nuttig en praktisch, want aan rompertjes heb je nooit genoeg bij een baby meisje.

#5 Kraampakket voor meisjes

kraampakket voor meisje
bron: kraam-cadeau.nl

Een meer origineel persoonlijke kraamcadeautje voor meisjes is het geven van een kraampakket. Bij een kraampakket is het de bedoeling dat je zelf leuke kraamcadeautjes verzameld in een mooi koffertje of mandje. Hierbij kan je kiezen voor een kant-en-klare kraampakket (met gepersonaliseerde producten), of wees creatief en stel zelf een leuk kraampakketje voor haar samen.

Wil je toch iets meer inspiratie met andere cadeautips bij een kraambezoek? Lees dan zeker eens deze blog over 12x originele kraamcadeau ideeën. Dan zal je zeker slagen!

Reactie plaatsen

Kledingbox Vergelijken

Hi! Heb je al eens gehoord van een kledingbox? Er zijn kledingboxen voor zowel mannen als vrouwen, en perfect voor wie graag stijlvol gekleed gaat maar weinig of geen tijd heeft om zelf te shoppen. Bij een kledingbox wordt er namelijk (gratis) voor jou geshopt! Hoe werkt het? Je meld je aan, vervolgens gaat een personal styliste geheel gratis een kledingbox samenstellen op basis van je kledingstijl en -smaak. De box wordt gratis thuisbezorgd en je kan het ook gratis terugsturen. Je betaalt alleen voor de kleding die je wilt houden! Wil je meer weten over dit unieke concept? Ontdek de top 3 kledingboxen voor heren als dames die je echt niet mag missen! 

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

SUPER AANBIEDING!

Dames, opgelet! Een laatste mega-super-aanbieding die wij voor je hebben is de mega bundel "Healthy Meal Planning". In deze mega bundel zitten meer dan 1000 (!) gezonde én lekkere recepten die in minder dan 30 minuten klaar zijn! Van ontbijt tot en met het slapen gaan, in deze bundel vind je echt alle recepten die je nodig hebt. Zo zijn meer dan 14 kookboeken, 38 pre-made meal plans en 13 must-have cooking tools inbegrepen. Normaal zou deze bundel meer dan 700 dollar kosten, maar in deze mega-super-aanbieding kan je de "Healthy Meal Planning" al voor slechts 49 dollar shoppen! En je krijgt 30-dagen niet goed, geld terug garantie. Wat heb je te verliezen? Mis het niet!