5x persoonlijk kraamcadeautje voor een meisje
3 min. leestijd

5x persoonlijk kraamcadeautje voor een meisje

Kraambezoeken zijn voor ons dames altijd erg leuk. Ik bedoel, wie smelt er nu niet van zo’n klein, pasgeboren baby meisje? Ik herinner het mij nog goed toen ik voor het eerst een kraambezoek had van mijn eigen zus. Ik ging toen op bezoek bij mijn pasgeboren nichtje, een o-zo-klein baby meisje. Super schattig, en uiteraard kon ik niet met lege handen aankomen! Dit heeft mij geïnspireerd tot het schrijven van een blog over leuke kraamcadeautjes voor een meisje. En wat is nu een leuker kraamcadeau dan een persoonlijk kraamcadeautje? Wat een gepersonaliseerd cadeau maakt ieder product altijd net even iets leuker en mooier.

Hieronder lees je 5x persoonlijke kraamcadeautjes voor een meisje die erg leuk zijn om als cadeau te geven. Enjoy!

PS: na het lezen van deze blog kan je voor meer inspiratie mijn blog over de 10 leukste cadeautips voor een jarige baby (1 jaar) lezen.

#1 Baby Badjas als persoonlijk kraamcadeautje

baby badjas persoonlijk kraamcadeautje
bron: kraam-cadeau.nl

Een baby badjas is een heel leuk kraamcadeautje voor kleine meisjes. Zo’n baby badjasje staat altijd erg schattig en lief, en bovendien zijn ze ook heel comfortabel. Ook houden ze het baby meisje lekker warm, iets dat erg belangrijk is tegen verkoudheid. En om het een persoonlijk kraamcadeautje te maken kan je er een eigen naam op laten bedrukken. Een kleine tip hierbij is om de badjas als iets grotere maat te kopen. Zo kan ze er nog een tijdje in groeien en dus jouw badjasje langer dragen.

Persoonlijke kraamcadeaus zijn uniek en origineel, en maken ieder presentje nog leuker. Onze tip is dan ook om altijd te kiezen voor een persoonlijk kraamcadeau op naam. Zo vind je via de link hiernaast een blog vol met 20+ ideeen voor een leuk kraamcadeau op naam!

#2 Haar eigen Knuffel Konijn met naam

persoonlijk kraamcadeautje voor meisje
bron: kraam-cadeau.nl

Een eigen knuffel is altijd een leuk en geschikt kraamcadeau. Neem eens als voorbeeld de bovenstaande knuffel konijn met eigen naam. Dit leuke persoonlijke kraamcadeautje zorgt ervoor dat zij voor de komende jaar of jaren haar eigen knuffeltje heeft. Die worden vast en zeker beste vriendjes!

#3 Baby t-shirtje met naam bedrukken

t-shirt bedrukken als persoonlijk kraamcadeautje meisjes
bron: kraam-cadeau.nl

Een andere cadeautip voor een kraambezoek is het laten bedrukken van een T-shirtje met eigen naam. Zo kan je een eigen naam en ontwerp kiezen, en vaak is het bedrukken van zo’n shirt helemaal niet duur. Denk hierbij aan rond de twintig euro. Dat is dus een redelijk goedkoop kraamcadeautje, maar waar het omgaat is dat het een stuk leuker is wanneer er een eigen naam op een T-shirtje staat. Dit is weer eens iets anders. Wil je toch liever voor een trendy design T-shirtje gaan? Lees dan eens mijn blog over leuke babykleding truitjes voor meisjes.

#4 Rompertje met naam als persoonlijk kraamcadeautje

persoonlijke kraamcadeautjes meisjes
bron: kraam-cadeau.nl

Naast het laten bedrukken van een eigen T-shirtje kan je ook een schattig rompertje met eigen naam geven met dit kraamcadeau meisje. Niet alleen word jij hier gelukkig en blij van, maar ook zal iedere moeder (en vader) helemaal weg smullen bij zo’n schattig rompertje. Dit lieve kraamcadeautje is ook nog eens heel nuttig en praktisch, want aan rompertjes heb je nooit genoeg bij een baby meisje.

#5 Kraampakket voor meisjes

kraampakket voor meisje
bron: kraam-cadeau.nl

Een meer origineel persoonlijke kraamcadeautje voor meisjes is het geven van een kraampakket. Bij een kraampakket is het de bedoeling dat je zelf leuke kraamcadeautjes verzameld in een mooi koffertje of mandje. Hierbij kan je kiezen voor een kant-en-klare kraampakket (met gepersonaliseerde producten), of wees creatief en stel zelf een leuk kraampakketje voor haar samen.

Wil je toch iets meer inspiratie met andere cadeautips bij een kraambezoek? Lees dan zeker eens deze blog over 12x originele kraamcadeau ideeën. Dan zal je zeker slagen!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie