Plug & Pay vs. Paypro Vergelijken: Kosten, Functies, Support & Meer

Plug & Pay vs. Paypro Vergelijken: Kosten, Functies, Support & Meer

Beste vergelijker, in deze review gaan we Plug & Pay met Paypro vergelijken. Beide bieden een compleet betaalsoftware aan waarmee je ijzersterke betaalpagina’s aanmaakt. Betaalpagina’s die hoge conversie genereren. Betaalpagina’s die leiden tot meer klanten. Maar wie is de beste keuze? Hieronder vind je een objectieve en volledige vergelijking tussen Paypro en Plug & Pay.

Deze review wil je niet missen: er is een duidelijke winnaar die honderden euro’s per jaar goedkoper is voor dezelfde kwaliteit.

Op naar de vergelijking!

Inhoudsopgave:

Paypro en Plug Pay vergelijken op functies en kwaliteit
Plug & Pay vs. Paypro vergelijken op kosten: wie is goedkoper?
Wat is de beste keuze als betaalpagina? Conclusie uit ervaringen

Paypro en Plug Pay vergelijken op functies en kwaliteit

paypro-vergelijken-plugpay

Paypro en Plug & Pay vergelijken op functies en kwaliteit kan worden samengevat in één zin: de functies en kwaliteit zijn vergelijkbaar, maar Plug & Pay is beduidend goedkoper. Over de kosten vertellen we zo meer. Eerst iets over de functies en kwaliteit.

Zowel Paypro als Plug & Pay zijn totaalaanbieders van betaalpagina’s. Stel dat jij een webshop of website hebt en producten verkoopt. Zoals bijvoorbeeld digitale cursussen, fysieke boeken of een bepaalde dienst. In dit geval wil je een betaalpagina hebben met hoge conversie. Een die erop gericht is om zoveel mogelijk betalende klanten binnen te halen.

Met Paypro en Plug & Pay kan je betaalpagina’s maken met hoge conversie.

De betaalpagina’s bevatten conversietechnieken. Ook krijg je slimme verkoopfuncties zoals het “kassakoopje” en de “1-click upsell”. Met name dit laatste is zeer effectief: na betaling komt de klant terecht op een upsell pagina. Via die pagina kan je een eenmalige aanbieding doen van een bijpassend product of dienst. De betalende klant is in goede stemming en hoeft alleen maar op “toevoegen” te klikken. Vanaf dat moment heb je extra omzet en winst geboekt.

De betaalpagina’s van Paypro en Plug & Pay leiden tot méér omzet en méér winst. Dit noemen ze “de ultieme checkout”.

Daarnaast krijg je toegang tot statistieken, een volledig administratiesysteem, het aanbieden van abonnementen of periodieke betalingen, kortingscodes, et cetera.

Naast deze functionaliteiten krijg je ook toegang tot het affiliatesysteem. Daar vertellen we hieronder meer over.

Meer weten over de functies en kwaliteit? Klik hier voor meer informatie

Plug & Pay vs. Paypro vergelijken op kosten: wie is goedkoper?

plug-pay-vergelijken-paypro

Plug & Pay vs. Paypro vergelijken op kosten is ook heel duidelijk. Plug & Pay is veel goedkoper dan Paypro. Je krijgt bij beide aanbieders dezelfde functionaliteiten en kwaliteit. Bij Plug & Pay werken ze met een alles-in-één prijs. Bij Paypro werken ze met een prijs per module. Dit laatste kan handig zijn wanneer je maar één of twee specifieke modules wilt. Maar vanaf dat moment wordt het alleen maar duurder.

Bij Plug & Pay krijg je meer waarde voor je geld.

Paypro is in vergelijking fors duurder.

Stel dat je de functies “betaalpagina” en “abonnementen & gespreid betalen” wilt. Dit zou je bijvoorbeeld willen wanneer je jouw online cursus op basis van abonnement wilt verkopen. In dit geval ben je bij Paypro €480 per jaar kwijt. Bij Plug & Pay is dit €497.

Bij Plug & Pay krijg je voor die prijs ook toegang tot alle andere functionaliteiten, zoals een compleet administratiesysteem, de salestechnieken zoals 1-click upsells voor meer omzet en nog meer.

Oftewel: Paypro vs. Plug & Pay vergelijken op kosten en tarieven is een no-brainer. Plug & Pay is beduidend goedkoper. Op jaarbasis bespaart dit zelfs honderden euro’s.

Wil je de actuele prijzen vergelijken? Klik hier voor meer informatie

Naast kosten is er nog een andere relevante vergelijking tussen Paypro en Plug & Pay. Namelijk het affiliatesysteem. Dankzij dit systeem kan je jouw producten en diensten verkopen via affiliates. Dit zijn websites of Social Media accounts die promotie maken voor jouw producten. Zij maken gratis promotie. Zodra die promotie een betalende klant oplevert, ontvangen zij in ruil daarvoor commissie. Deze commissie kan jezelf instellen. Bv. dat je 10% per verkoop geeft. Het grote voordeel is dat je gratis promotie krijgt. Je betaalt alleen wanneer ze een betalende klant opleveren. Win-Win!

Meer weten over hoe affiliate werkt? Klik hier voor meer informatie

Wat is de beste keuze als betaalpagina? Conclusie uit vergelijking

Als review en vergelijkingswebsite hebben wij meerdere reviews over betaalpagina’s geschreven. Tevens hebben wij zelf enkele jaren terug gekozen voor Plug & Pay. Wanneer we Plug & Pay vergelijken met Paypro is duidelijk dat zij de beste keuze zijn. Niet zozeer op kwaliteit. Paypro is een prima aanbieder met goede kwaliteit software. Helaas zijn ze fors duurder. Het zal je honderden euro’s besparen als je voor Plug & Pay kiest. Dat is toch veel geld. Geld dat je beter kan inzetten voor andere zaken om je bedrijf te laten groeien.

Wil je Plug & Pay gratis uitproberen? Klik hier voor meer informatie

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie