Top 5 mooiste Skihelm met Vizier Heren voor Ultieme Ski Ervaring
6 min. leestijd

Top 5 mooiste Skihelm met Vizier Heren voor Ultieme Ski Ervaring

Skihelm met vizier wordt steeds populairder, zowel bij heren als bij dames. Dat is niet zo gek ook, want een skihelm met vizier heeft enkele grote voordelen t.o.v. een normale skihelm met losse bril. Zo’n losse bril is namelijk niet alleen vreselijk irritant, maar ontneemt ook veel zicht. Dit gaat ten koste van de ski ervaring. Juist bij een skihelm met vizier kunnen mannen (en vrouwen) optimaal genieten van de skibeleving dankzij de panorama view. Hier straks wat meer over.

Dit artikel gaat over een top 5 skihelm met vizier voor heren. Dit zijn in onze optiek de 10 mooiste skihelmen voor heren van het moment. Hopelijk doe jij genoeg inspiratie op, zodat ook jij kan genieten van een ultieme ski ervaring! Ook hebben we zelf een prachtige skihelm met vizier in bezit. De review en ervaringen hierover lees je terug in dit artikel.

Laten we eerst eens kort kijken naar alle voordelen die heren skihelmen met vizier ons mannen bieden.

De voordelen van heren skihelmen met vizier (in plaats van zo’n onhandige bril)

Skihelmen met vizier hebben enkele grote voordelen voor wie graag gaat skiën. En zeker voor mannen, die graag van snel, simpel en eenvoudig houden. Hieronder hebben we een paar grote voordelen van een skihelm met vizier voor je op een rijtje gezet:

  • Makkelijk op en af doen: nooit meer last van die skibril
  • Comfortabel: niks knelt, alles sluit mooi aan en voelt fijn
  • Duurzaam: iedere keer die bril op en af zetten zorgt voor slijtage en schade
  • Vizier voor ieder weertype: nooit meer wisselen van bril dankzij de all-weather vizieren
  • Heren met een bril kunnen veel beter skiën dankzij het ventilerende vizier
  • Panorama view voor de ultieme skibeleving!

Verreweg de twee grootste voordelen voor heren bij een skihelm met vizier is zowel het makkelijk op en af doen, als de panorama view. Met name dit laatste is super tof, en zorgt ervoor dat je een ultieme ski ervaring hebt. Want bij zo’n vizier zit er geen spleet tussen de bril. Ook zijn de zijkanten meer open, waardoor je ook vanuit de ooghoeken de omgeving kan waarnemen. Dat is ook nog eens veiliger doordat je minder dode hoek hebt 😉.

Dit vinden wij de 5 mooiste Skihelmen met Vizier voor Heren

Hieronder onze selectie van de vijf mooiste skihelmen met zo’n mooi panorama view dankzij het strakke vizier. Hopelijk maak jij de goede keuze dankzij dit artikel, en kan je aankomende wintersport genieten van een ultieme ski ervaring!

1. Camurai Zwarte Skihelm met Vizier voor heren

Deze stoere skihelm met vizier is voor de stoere mannen. Qua design en looks is deze skihelm zowel geschikt voor skiërs of snowboarders. Als je nog niet eerder een skihelm met vizier van het merk CP hebt gezien, dan weet je nu hoe indrukwekkend het oogt! De helm is geheel in het zwart, met ook een stoere, haast duistere look van het panorama vizier. En naast het prachtige design is het ook nog eens erg functioneel. Zoals je ziet kan je het vizier gemakkelijk naar boven of onder schuiven. Dat kan in dit geval gewoon met één hand 😉.

Het panorama vizier van deze bril is polariserend (meekleurend). Wat betekent dat het vizier geschikt is voor ieder weertype. Toen ik voor het eerst ging skiien had ik twee verschillende brillen. Eentje voor als het sneeuwt (diepgang) en de ander voor bij de zon. Niet heel praktisch op dagen dat het af en toe sneeuwt en dan weer de zon schijnt. Ook daar ben ik nu vanaf dankzij de heren skihelm met vizier die ik heb, ook van het merk CP. Laten we eens kijken naar mijn eigen helm die ik aankomende wintersport ga dragen tijdens het skiën.

2. Camurai Carbon, een hele lichte Skihelm met Vizier voor Mannen

De skihelm die ik heb is van hetzelfde type als de skihelm van hierboven. Maar deze helm is gemaakt van carbon, waardoor het super licht is. Echt een hele fijne heren skihelm, en dan nog niet te spreken over het prachtige vizier. Ook dit vizier is polariserend / meekleurend, want als de zon gaat schijnen dan kleurt de bril gewoon mee. Ideaal. Ook ervaar ik er heel veel ski plezier door. Natuurlijk ziet de helm er fantastisch uit, en is het een flinke upgrade ten opzichte van mijn oude skihelm met vaste bril. Als je eenmaal ervaart hoe fijn zo’n vizier is, dan wil je niks anders meer.

Persoonlijk vind ik de volgende drie punten het fijnste aan mijn nieuwe skihelm met panorama vizier:

  • Het zicht: ik kan nu echt veel meer genieten van de prachtige omgeving dankzij de panorama view. Bij een normale bril heb je dat niet. En die kan ook nog wel eens beslaan bij slechte ventilatie. Ook dat heb ik niet meer dankzij dit speciale vizier
  • Comfort: het voelt echt super zacht en licht! Het vizier drukt ook niet tegen mijn gezicht aan, het zit er heel zachtjes op.
  • Ventilatie: dit is super goed, er zitten iets van 20 openingen in die je kan regelen met slechts één knopje bovenop de helm (zoals altijd)
  • Schoon: de voering en oorstukken kan je losmaken en eens goed schoonmaken.

Wil je meer weten, en de gehele collectie wilt zien van deze prachtige CP heren skihelmen met vizier? Klik dan op deze link met meer informatie en oordeel zelf over deze gave skihelmen.

3. Kask Geel Heren Skihelm met Vizier

Wederom een prachtige heren skihelm met vizier met een heel stoer uiterlijk: de Kask helm. Het eerste wat direct opvalt is de kleur. Even iets anders dan dat zwart en wit, en daarom vinden wij dit zo’n gave helm! Ook oogt het design strak en stoer, alsof het ook een motorhelm zou kunnen zijn. Nu is deze helm zowel voor skiërs en snowboarders. De helm doet mij eerder denken aan snowboarders, maar allebei kan natuurlijk. Naast de kleur geel zijn er zo’n 7 andere kleurvarianten. Daarbij is ook de kleur zwart en carbon-grey super gaaf. Alle varianten vind je terug in de link die we zojuist hierboven hadden geplaatst (bij nummer 2).

4. Stoere Witte Skihelm voor Heren met Panorama View

Als je van de kleur wit houdt, is het bovenstaande model een mooie skihelm. Het vizier van deze helm is eveneens meekleurend, en daarom geschikt voor ieder weertype. Bovendien kan je, in dat geldt voor alle heren skihelmen uit dit artikel, het vizier gemakkelijk verruilen met een ander vizier. Zo kan je ook panorama vizieren aanschaffen die haast duurder dan de helm zelf zijn. Dat is wellicht wat overdreven, maar voor de echte ski liefhebbers kan dat een optie zijn.

5. Cuma Cubic – Zwarte heren skihelm met panorama vizier

De laatste heren skihelm met vizier uit deze top 5 is de Cuma Cubic. Qua design is dit misschien wel de meest stoere helm van allemaal. Bovendien bevat het alle voordelen qua functionaliteiten van alles wat we in dit artikel hebben gezien. Voor een echte ultieme ski ervaring!

Conclusie over Skihelmen met panorama view

In dit artikel hebben we het gehad over vijf hele mooie skihelmen voor mannen met een panorama vizier. We hebben gesproken over de vele voordelen die dit type helmen hebben. Ook dat ze perfect zijn voor brildragers, omdat je het vizier er gemakkelijk overheen kan dragen. Tot slot hebben we een vijftal prachtige modellen bekeken die het skiën echt naar een ander niveau tillen. Bij skiën draait alles om de ervaring en belevenis. Wanneer je dan bovenop de top staat, en je kijkt vanuit je prachtige nieuwe helm met panorama view over het landschap, dan leef je pas echt!

Voor meer informatie kan je doorklikken naar deze link met een overzicht van alle heren skihelmen met een vizier. Geniet ervan, en op naar een nieuwe supergave wintersportvakantie 😉.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie