Valentijnsdag kleding tips voor dames die je niet mag missen!
2 min. leestijd

Valentijnsdag kleding tips voor dames die je niet mag missen!

Valentijnsdag komt eraan, en dat vraagt om Valentijnsdag kleding tips voor alle dames die een Valentijnsdate op de planning hebben staan! Op Valentijnsdag laat je je (geheime) liefde weten hoeveel je om hem/haar geeft. Op deze dag geef je je Valentijn een extra blijk van waardering, of dit nu je geliefde al is of je bent stiekem verliefd op deze dag mag je vertellen hoeveel je om iemand geeft, anoniem of niet. Op deze bijzondere dag wil je er natuurlijk op je beste eruit zien met leuke Valentijnsdag kleding tips. Maar welke kleding is geschikt voor deze dag? In dit artikel helpen we je op weg!

valentijnsdag kleding tips voor dames

Wie is jouw Valentijn?

Er is een verandering gaande rondom Valentijnsdag. Vroeger, overigens nog niet zo heel lang geleden, stuurde je je Valentijn een kaart met een lippenstiftkus, of een luchtje en een vervormd handschrift. Of misschien stuurde je stiekem wel een roos. Dit deed je anoniem omdat je bang was om je geheim te verklappen en dat hij of zij zou weten dat het van jou kwam en toch hoopte je stiekem dat je Valentijn wist dat het van jou kwam, want dan wist je ook gelijk dat liefde van twee kanten komt. Maar misschien had je al een Valentijn en stuurde je toch anoniem een kaart of een roos om te laten weten dat je van hem of haar houdt.

Langzaam is de tijd van het anoniem versturen van een kaartje over gegaan in het (anoniem) versturen van cadeaus. En zeg nou zelf, cadeaus uitpakken is toch altijd weer leuk. Extra leuk en spannend maakt het als er geen afzender op staat, zodat je moet raden van wie jij je cadeau hebt gehad. En nu maar hopen dat je niet de verkeerde persoon bedankt voor het cadeau.Welke kleding draag ik met een Valentijnsdate?

De mogelijkheid bestaat natuurlijk ook nog dat je door je Valentijn meegenomen wordt op een Valentijnsdate. Stress, wat moet je aan, wat moet je meenemen en welke Valentijnsdag kleding tips gaan mij helpen? Je wilt ook niet te neurotisch overkomen door je Valentijn uit te horen wat je allemaal moet mee brengen. Maar begrijpelijk is het wel. Want wat voor kleding draag je voor een perfecte (eerste) date?

Uiteraard zorg dat je mooi stijl haar hebt of in de krul zit, je nagels gelakt zijn, ja dames ook je teennagels en dat je mooi bent opgemaakt. Qua kleding kan je verschillende laagjes aan doen. Denk bijvoorbeeld aan een leuk bloesje, met een mooi vest en een lekkere warme sjaal.

Qua Valentijnsaccessoires hebben we ook enkele tips. Zo is het handig om een medium-sized tas mee te nemen. Zo eentje waarin je je vest en eventueel sjaal weer in kan stoppen. Doe in je tas een clutch zodat je gemakkelijk wat kleine toiletspulletjes, je telefoon en geld kan meenemen. En vergeet niet een haarklem mee te nemen zodat je ook nog nonchalant je haar kunt opsteken. Met deze Valetijnsdag kleding tips zal je goed voorbereid zijn!

valentijnsdag kleding tips voor vrouwen

Welke kleding draag ik bij een Valentijnsdiner?

Neemt je Valentijn je mee uit voor een romantisch diner? Deze situatie vraagt om andere soort Valentijnsdag kleding tips. Onze tips voor tijdens een Valentijnsdiner zijn: trek een mooi jurkje aan met gave pumps. En neem ook een mooie clutch of klein schoudertasje mee. Zodat jij je lippenstift, foundation en telefoon mee kunt nemen. Wel zo handig als je je even wilt opfrissen tijdens een intense Valentijnsdiner!

Mocht je nu meer kledinginspiratie willen? Bij MooieTasjes.nl bieden ze speciaal voor Valentijnsdag leuke (kleding) inspiratie voor vrouwen.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie