2021 Musthaves: de 10 leukste musthaves voor 2021 =
5 min. leestijd

2021 Musthaves: de 10 leukste musthaves voor 2021 =

2021 is begonnen en dat vraagt om een blog met 2021 musthaves. Want, wat betekent 2020 musthaves voor de trends op modegebied? Welke trends komen en welke trends gaan? Zijn er musthaves die in 2021 nog net zo trendy zijn als het afgelopen jaar? Dit alles gaan we beschrijven in deze fashionblog voor dames. En weet je wat het leukste is aan de modetrends van 2021? Ze vallen heerlijk te combineren! De echte musthaves van 2021 zijn dan ook vaak een combinatie van meerdere trends, en zo zul je er dus altijd bijlopen als een fashionista.

Geniet van de blog, en hopelijk doe je veel inspiratie op! Laat zeker eens in een reactie hieronder weten wat jij de leukste musthaves vindt. Deel je tips en ervaringen met anderen, want sharing is caring!

En wil je meer weten over accessoires (trends)? Lees dan deze blog met tips, trends, musthaves & meer over accessoires voor dames.



Musthaves in 2021 voor vrouwen

Musthaves 2021 #1: Flared
pants

Skinny Jeans mogen nog, jazeker, maar in 2018 maakte de flared broeken officieel comeback in ons straatbeeld. (Nog) niet zozeer in jeans-vorm, maar de stretchy, comfortabele variant hangt inmiddels bij nagenoeg iedere fashionista in de kast. Het fijne aan de flare trend is dat er bijna geen kleur, print of stofje is waarin de flared pants niet voorkomt. Van zwart tot roze, van snakeprint tot sterretjes en van velvet en/of corduroy (rib), tot metallic. In 2021 zijn we nog láng niet klaar met flared pants. De enige vraag is: welke kleuren, printjes en stofjes winnen het dit jaar van de snakeprint-variant?

Tegenwoordig heb je veel kledingboxen voor vrouwen. Met zo’n service ben je altijd gekleed volgens de laatste trends. Maar zelf shoppen voor musthaves bij bijvoorbeeld de WE Fashion is ook een optie uiteraard!

2019 musthaves

Musthaves 2021 #2: Snakeprint accessoires

Dacht je dat musthaves met snake print passé werden? Think again! Snakeprint is nog steeds HOT. Zo’n beetje alle kledingstukken zijn te verkrijgen in snake variant, maar de trend zet door: ook damesschoenen, accessoires en tassen are going snake! Met name snake print in faux-leather variant doet het goed. De prijs-kwaliteit verhouding is geweldig: Faux-leather met snakeprint is namelijk erg stevig. Zo gaat bijvoorbeeld een snake-print tas erg lang mee.

musthaves in 2019

Musthave 2021 #3: Velvet kleding & accessoires

Naast snake print is ook de velvet look still going strong. En ook deze trend kom je tegen in allerlei varianten, bij allerlei kledingstukken en accessoires. Velvet een typische wintertrend? Zeker niet! Velvet komt er namelijk ook aan in zomerse kleurtjes. Ook erg leuk dus voor festival outfits!

musthaves voor 2019

Musthaves 2021 #4: Rib (corduroy) kleding & accessoires

Rib is back! Je kunt jezelf nu letterlijk van top tot teen hullen in musthaves met een rib stof. Rib, in de modewereld bekend als ‘corduroy geeft een speelse maar ook kwalitatieve indruk mee, vanwege de dikte van de stof. Nog geen corduroy musthave in je kast? Pick your favourite! En nu alleen nog maar een leuk horloge erbij ;).

musthaves 2019 voor dames

Musthaves 2021 #5: Mooie Heuptasjes

Het heuptasje of de ‘waist-bag’, draag jij hem al? Na de ‘sporty’ buideltasjes van onder andere het merk Fila, vind je het heuptasje nu ook in echte fashionproof varianten, bijvoorbeeld gecombineerd met de velvet-trend. Nog niet overtuigd? Hoe handig is het als je op een drukke plek geen last hebt van een afglijdende schoudertas? Plus: een mega veilige opbergplek voor je portemonnee en telefoon!

Bekijk ook eens dit artikel voor hippe damestassen!

musthaves 2019 voor vrouwen

Musthaves 2021 #6: Layered & tekst kettinkjes

De layer-trend, waarbij je meerdere kettinkjes op elkaar draagt (of één kettinkje wat uit meerdere lagen bestaat) wordt dit jaar ge-upgrade door te combineren met een ketting met woord of korte uitspraak. Kies bijvoorbeeld voor de tekst ‘anti-social’ als je die dag geen zin hebt in mensen, maar met ‘tell me a love story’ zoek je wat meer romantiek op. Het dragen van sieradencombinaties blijft eigenlijk altijd wel heel erg leuk he!

2019 musthaves voor vrouwen

Musthave 2021 #7: Sweater Dresses

Comfy en stylish, de sweater die je als jurk draagt. Trendy schoenen erbij en je bent ready to go. In de winter draag je deze musthave met een panty, terwijl je de sweater ’s zomers gewoon ‘zo’ draagt. Sweater dresses zijn vaak luchtig waardoor ze bijna het hele jaar gedragen kunnen worden. Draag je zo’n sweater, dan zit je wel zonder zakken. Maar laat een heuptasje deze outfit nu net perféct afmaken. En wil je nu weten welk tasje goed bij jouw past? Lees dan eens dit artikel over welke damestas bij jou hoort.

musthaves 2019

Musthaves 2021 #8: Maxi dresses

Jurken zijn al lang niet meer alleen voor de zomer, want net als de sweater dress kunnen
maxi-jurken het gehele jaar gedragen worden. In de koudere maanden stijl je de
jurk met lange laarzen en/of een panty. In de zomer kleedt zo’n jurk heerlijk
luchtig. Fijn als het warm wordt, maar je nog niet klaar bent voor de
blote-benen-looks.

2019 musthaves voor dames

Musthave 2021 #9: Ruffle kleding

Als je houdt van een classy-look, dan zijn musthaves met ruffles helemaal jouw ding! Ruffles zie je vaak terug bij de mouwen van tops of jurken, waarbij het uiteinde iets uitloopt, maar een speelse ruffle vind je soms ook bij de knoopjes op de borst. De trend maakt je outfit chiquer, zonder dat je er veel poespas aan hoeft toe te voegen. Sterker nog, kijk uit dat je outfit niet te druk wordt als je graag veel sieraden draagt. Combineren is nog niet zo gemakkelijk! Maar in dit artikel leer je hoe je perfect zelf een outfit kan samenstellen.

musthaves 2019 trends

Musthave 2021 #10: Musthaves met een verhaal

Anno 2021 zijn er ont-zet-end veel webshops en kledingmerken die stuk voor stuk de laatste trends aanbieden. De een goedkoper dan de ander, maar de ander juist weer met meer kwaliteit. Als consument zie je ook graag iets goeds gebeuren met het geld wat je uitgeeft aan mode-items, toch? Steeds meer labels en (web)winkels kiezen er dan ook voor om duurzamere kleding te produceren en/of donaties te doen aan goede doelen. Zo ook de webshop GivesomeNL, waar van iedere verkochte musthave altijd €1 wordt gedoneerd aan een goed doel of fundraise actie. Zo shop jij de nieuwste musthaves terwijl je ook een beetje bijdraagt aan een mooiere wereld! Bovenstaande musthaves shop je stuk voor stuk bij deze webshop!

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
5 musthaves voor deze lente - LOISIR Fashionblog
Door

5 musthaves voor deze lente - LOISIR Fashionblog

op 20 Jan 2019

[…] Van felle neon naar drukke prints en vergeet vooral de flair pants en flair sleeve niet! Wat we ook zeker terug gaan zien is de satijn look, satijn blousen, broeken, en ook jurkjes niet te vergeten. Denk daarbij aan de uni kleuren maar ook aan de popping colors roze, mint, groen en ga zo maar door. Kortom, deze lente zijn er weer vele musthaves te shoppen. Helaas kunnen we ze niet allemaal kopen. Althans, de gemiddelde vrouw niet. En daarom een hebben we een selectie gemaakt. Lees snel verder en ontdek de 3 musthaves voor deze lente! En mocht je na het lezen van deze blog nog meer inspiratie willen? Lees dan eens deze blog over 2019 musthaves. […]

7x hippe laptoptas rugzak voor dames - LOISIR Fashionblog
Door

7x hippe laptoptas rugzak voor dames - LOISIR Fashionblog

op 05 Feb 2019

[…] lijst met deze super hippe laptoptas rugzak van het merk Fjallraven Kanken. Deze tas is een echte musthave voor dames. Jong of oud, de tas staat goed bij iedereen en heeft ook een ietwat oldschool look. Het design is […]

Top 10 betaalbare sieraden en accessoires die jouw outfit compleet maken
Door

Top 10 betaalbare sieraden en accessoires die jouw outfit compleet maken

op 10 Jun 2019

[…] Over het algemeen wordt en portemonnee veel gebruikt. Het is dan ook een stuk leuker om ergens af te rekenen als je een mooie portemonnee kan gebruiken! Deze schattige portemonnees kosten maar €14,95 en je kunt er pasjes, briefgeld en losgeld in kwijt. Ze zijn in vijf kleuren te verkrijgen en zijn niet zo groot, dus super handig om mee te nemen in bijvoorbeeld een van de bovenstaande leren tassen of een andere betaalbare damestas. Kortom, een handige musthave! […]

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog
Door

Dé 15 leukste cadeautips voor vrouwen! - LOISIR.nl Inspiratieblog

op 23 Jun 2019

[…] damestas is een must have voor vrouwen. Een echte essential die niet kan ontbreken, want waar laat je anders al je spullen!? Tot mijn […]

Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie