100% anoniem SOA-test online kopen
3 min. leestijd

100% anoniem SOA-test online kopen

Een SOA oplopen is al erg genoeg, laat staan ervoor naar de dokter te moeten gaan! Vooral voor vrouwen is het oplopen van een SOA een (onterecht) taboe. De wereld verandert echter, en SOA’s komen helaas veel vaker voor. Het hebben van een SOA is eigenlijk niet iets om voor te schamen, maar het is wel bijzonder vervelend en wekt inderdaad wel schaamte op. Zo neemt het aantal SOA’s bij vrouwen de laatste tijd toe volgens het onderzoek van de organisatie SOAIDS Nederland. Door deze toename neemt ook de behoefte aan SOA testen toe. Maar om nu met schaamrood naar de dokter te moeten gaan? No way! Gelukkig is daar het internet, en is het tegenwoordig mogelijk om 100% anoniem een SOA-test online te kopen. Die anonimiteit is wel zo fijn bij het aanschaffen van een SOA-test!

anoniem een SOA-test online kopen

Een SOA-test wordt steeds meer geaccepteerd

De behoefte aan SOA-testen neemt alsmaar toe, ook bij vrouwen. Een SOA-test aanschaffen kan voor veel schaamte zorgen. Het is immers niet iets waar je openlijk over spreekt. Met name bij vrouwen, die niet willen overkomen als een zeer vrij persoon als het om seks gaat. En laten we eerlijk zijn, of je nu honderd verschillende sekspartners hebt of slechts één, een SOA oplopen kan iedereen overkomen.

Ongeacht de situatie, wil je graag anoniem blijven bij het kopen van een SOA-test. Het is niet iets om trots op te zijn, en je wilt ook niet dat het bekend wordt onder familie of vrienden. Uit onderzoek blijkt dat mensen gemiddeld veel meer sekspartners hebben dan zo’n tien of twintig jaar geleden. Dit is logisch ook, want de maatschappij verandert. Mensen blijven langer vrijgezel, de levenshouding verandert, en technologieën maken het ook gewoon makkelijker om in contact met anderen te komen (denk aan Tinder).

Denk ook zeker niet dat je de enige bent die een SOA-test wilt gebruiken! In 2017 zijn er meer dan 150.000 mensen die een SOA-test hebben laten doen. Hiervan is zo’n 18% positief getest. Dat is een behoorlijk aantal. Is dit zorgwekkend? Naar onze mening is niet het erg dat iemand een SOA-test oploopt omdat zij seks hebben gehad. Seks is heel natuurlijk, en ook nog eens heel lekker. Alleen is het wel zorgwekkend dat SOA’s zich zo snel en gemakkelijk kunnen verspreiden. Het is daarom wel van groot belang dat dit wordt voorkomen. Ben je dus niet geheel zeker of je na seksueel contact mogelijk een SOA hebt opgelopen? Laat je dan voor de zekerheid testen zodat niet nog meer mensen worden besmet.

Anonieme SOA-test online kopen via Testalize.me

Testalize.me is een antwoord op de vraag waar je 100% anoniem een SOA-test online kan kopen. Het concept werkt eigenlijk hetzelfde als bij de huisarts. Het heeft alleen wel enkele grote voordelen t.o.v. een SOA-test bij de huisarts. Hieronder leggen we uit hoe testalize.me werkt, welke voordelen het biedt en ook wat de reviews en ervaringen zijn van huidige gebruikers van Testalize.me SOA-testen.

SOA-test anoniem online kopen

Hoe werkt Testalize.me?

Via Testalize.me bestel je Snel, Online en Anoniem een SOA-test via de website. Vervolgens wordt het pakketje thuisbezorgd, anoniem dus. Zodra de SOA-test is thuisbezorgd, kun je zelf lichaamsmateriaal afnemen. Dit stuur je vervolgens op naar het lab van Testalize.me. Binnen 48 uur ontvang je middels een unieke code de uitslag. Dit proces verloopt dus sneller dan wanneer je dit via de huisarts of GGD gaat doen. Want dan zul je eerst een afspraak moeten inplannen (en je kan vaak niet direct terecht). Daarna zul je daarnaar toe moeten rijden. Om vervolgens enkele dagen te wachten op de uitslag. Kortom, via Testalize.me is een SOA-test dus sneller en meer anoniem.

Voordelen van Testalize.me SOA-test t.o.v. bij de huisarts

Twee grote voordelen is dat het veel sneller is, en ook meer anoniem, in vergelijking tot de huisarts. Je test kan je via hun website bestellen, of via deze link: testalize.me soa-test. Overigens is de test ook verkrijgbaar bij de apotheek, en zelfs bij enkele GGD’s. Naast dat het sneller en meer anoniem is, is het ook een stuk goedkoper. Wist je bijvoorbeeld dat je een SOA-test bij de huisarts betaalt uit het eigen risico? Deze tip kan je dus behoorlijk wat centjes besparen. Kortom, er zijn vele voordelen en eigenlijk geen grote (of kleine) nadelen.

Reviews en ervaringen met Testalize.me SOA-test

Ook hebben we gekeken naar de beoordeling van andere gebruikers. Op het moment van schrijven zijn er 685 reviews gedaan over de producten van Testalize.me. Hiervan geeft 93% een “Uitstekend”, oftewel vijf sterren. Nog eens 6% geeft vier sterren (zeer goed) en 1% geeft drie sterren (gemiddeld). De totaalscore komt hiermee uit op een 4.9. Hieruit concluderen we dat huidige gebruikers over het algemeen zeer tevreden zijn over Testalize.me.

Over de schrijver
Hi! Welkom op onze review blog waar wij schrijven over Reviews, Vergelijkingen, Cadeau Ideeën & meer inspiratie. Na veel onderzoek schrijven wij betrouwbare en onafhankelijke reviews en vergelijkingen zodat jij de beste keuze en aankoop kan maken!
Reactie plaatsen

Beauty Boxen Vergelijken

Een echte must-have voor dames is de Beauty Box abonnement. Dit is een abonnement waarbij je tegen een vast bedrag iedere maand een gratis beauty box krijgt thuisbezorgd. Hierin zitten 5 tot 7 full-sized beauty producten. Even wat Me-time en Quality time voor jezelf. Van deze verrassing word je dus echt heel vrolijk, want wat zal er deze keer weer in je beauty box zitten? Spannend! Klik op de button hieronder om de top 3 beste beauty boxen met elkaar te vergelijken, en ontdek wat er in zit. 

Gratis Luxe Koffiemachine + Koffiebonen voor Thuis

Opgelet! Er is een nieuw en bijzonder lease concept voor koffieliefhebbers. Bij het all-in-one abonnement voor koffie leasen ontvang je een gratis luxe koffiemachine van Siemens + iedere maand verse koffiebonen + gratis reinigingsmiddelen en gratis onderhoud en reparatie. Alleen betalen per kopje koffie, en geen cent meer! Wil jij meer weten over dit unieke concept en thuis een gratis luxe koffiemachine hebben? Klik dan op de button hieronder voor meer informatie